- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Baklavalık yufkadan yapılan börekler çok güzel oluyor canım, beğenirsiniz benceKalan yufkadan bir uyduruk börek yapmışım yasi sormadaha tadına bakmadım, zehirleneceğiz diye korkuyorum
Arka arkaya aynı şeyi yazmışızYoook, o yufkanın böreği enfes olur
Bende aradım geçenlerdeBen bile aradım, düşün
Ellerine emeğine sağlık canım. Çok güzel olmuşİşte olmayan baklavamAltı çok ince kalmış. Ben bi 10-12 kat koyacaktım. Adamla birlikte izledik videoyu. Yok o kadın 6 kat koymuş da biz de 6 kat koyacakmışız da al, koyduk 6 kat. incecik olmuş ama tadı çok güzel
Esir almış biziBende aradım geçenlerde
Ellerine sağlık canımİşte olmayan baklavamAltı çok ince kalmış. Ben bi 10-12 kat koyacaktım. Adamla birlikte izledik videoyu. Yok o kadın 6 kat koymuş da biz de 6 kat koyacakmışız da al, koyduk 6 kat. incecik olmuş ama tadı çok güzel
Evet ama başımda bildik bildik dikilince kat saya saya yaptırdı bana baklavayıToplamda en az 30-40 kat olması lazım
Sağ ol HemşommmAfiyet olsun canımbir dahaki sefere kendi bildiğin gibi yaparsın
Aşağıyı okuuuuuYoook, o yufkanın böreği enfes olur
İşte ben lambur lumbur yaptım, sinirlerim bozuldu. Koydum 6-7 kat üstü üste, onun üstüne harç döktüm. Bi daha 6-7 kat koydum yine öyle harç döktümBaklavalık yufkadan yapılan börekler çok güzel oluyor canım, beğenirsiniz bence
Teşekkür ederim canomEllerine emeğine sağlık canım. Çok güzel olmuşAfiyet olsun.
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım
Ne aldınŞuraya googlede sunum, en kolay tarif araştırması yapan deynepnaz çizelim. İlk defa yapacağım aldığım tarifi. Sütlacı alsaydım eyiydi
Süt helvası mı yoksa?Şuraya googlede sunum, en kolay tarif araştırması yapan deynepnaz çizelim. İlk defa yapacağım aldığım tarifi. Sütlacı alsaydım eyiydi
Yok, o basit, sütlaça benziyor aslında onu mu alsaymışımSüt helvası mı yoksa?
Sütle yapılan bir tatlı, korkuyorum hiç yapmadımNe aldın
SupangleSütle yapılan bir tatlı, korkuyorum hiç yapmadım
Bende ilk defa yapacağım tatlı mı nazo, deniyoruz boşverSütle yapılan bir tatlı, korkuyorum hiç yapmadım
Bence sütlaçtan zorYok, o basit, sütlaça benziyor aslında onu mu alsaymışım
Benim tarifim zor, daha doğrusu zordur herhalde belkiSupangle
Ama benimki olmazsa sonuncu olurum, görseli çok önemliBende ilk defa yapacağım tatlı mı nazo, deniyoruz boşver