Oğlumda öyle diyor.15-20 kişi katılıyor.
Çocuklarda bizde bunaldık.Ben hergün 100 soru artı kitap okumasını istiyorum.Ödev çok olursa esniyor.Şahsen tatil olsa hiç hesapsız bunu yapar
Aynen öyle canımKeşke Haziranda yapılsaydı bu açıklamaBen kızları bile gazlıyordum.Sınav olacak çalışmaya devam diyeYok hoca derse girmezsen sözlüyü düşük verirAma yazılıya göre verdiler.
Derse katılmadıkları hiç olmadı
Bugünde öyle 3 kişi varmış
Abla bende şimdi oylamayı sayıyodum 5. olmuşum yazcaktım bende sen benden önce davrandın yeni ev iyi geldi herhalde normalde hep sonlarda oluyordum, bu kadar oy almıyordum
Aynen canım öğretmenlerimize yardım etmeliyiz.Biz yaptırmazsak öğretmenler ipin ucunu nasıl tutsun.
Diyorum 100 soru çöz ne yaparsan yap
Beraber kontrol ediyoruz. Başsk burcu oğlum çok kuralcı.O kitaplara yanlış bir çizgi bile koymaz. Silgiyi unutuyor.Karala diyorum kabul etmiyor
Bu yıl son olur normale döneriz inşaallahBence öğretmenlerimizde,öğrencilerimizde birlikte olmsnın değerini anladılar.
Toparlayacaklar inşaallah
Çok şükür meyvesini yiyoruz canımÇalışan kazanırBu çocuklar geleceğimiz
Bu sadece ders,ödev değilÇocuğumuza sorumluluk duygusunu aşılıyoruz.
Bu çocuklar aile nasıl bakılır,fatura nasıl ödenir,ev işi nasıl yapılır,çocuk nasıl bakılır.Bu sorumluluklarla öğrenecek.Şimdi aman boşver derlerse gelecekte ne olacak
Bizim ortaokul, iyi gidiyoruz şimdilik, sınıf mevcutları 20 öğrenci civarı, 15 16 öğrenci giriyor hala her sınıfta. Ama temmuza kadar devam etmemeli bence de, ben de konuları bitirdim, tekrar yapıp, soru çözüyorum, çocuklar bunaldı iyice
İlk ve ortaokullarda katılım daha iyi. Liseler öyle değil. Biraz büyük oldukları için süreci veliler yönetemiyor herhalde. Zaten bizim okulda çoğu da gittiği etüt merkezlerine güveniyor. Ama her okulda böyle değil işte. Herkes bıktı. Temmuza kadar bizde çoğu sınıf bırakır, boşa düşeriz.
Aynen canım öğretmenlerimize yardım etmeliyiz.Biz yaptırmazsak öğretmenler ipin ucunu nasıl tutsun.
Beraber kontrol ediyoruz. Başsk burcu oğlum çok kuralcı.O kitaplara yanlış bir çizgi bile koymaz. Silgiyi unutuyor.Karala diyorum kabul etmiyor
Bu yıl son olur normale döneriz inşaallahBence öğretmenlerimizde,öğrencilerimizde birlikte olmsnın değerini anladılar.
Ya mesela çay alıyorum kontrol yaparkenGözü üstümdeOysa kitabı öğretmen görmeyecek.Ya dökülürse
Defterleri düzenli,odası evin düzgün alanıTam bir kitap kurdu kitap yetiştiremiyoruz
İlk ve ortaokullarda katılım daha iyi. Liseler öyle değil. Biraz büyük oldukları için süreci veliler yönetemiyor herhalde. Zaten bizim okulda çoğu da gittiği etüt merkezlerine güveniyor. Ama her okulda böyle değil işte. Herkes bıktı. Temmuza kadar bizde çoğu sınıf bırakır, boşa düşeriz.
Ya mesela çay alıyorum kontrol yaparkenGözü üstümdeOysa kitabı öğretmen görmeyecek.Ya dökülürse
Defterleri düzenli,odası evin düzgün alanıTam bir kitap kurdu kitap yetiştiremiyoruz
Anlatma daha fazla ,nazar değecek, tü tü tü maşallah hem de erkek çocuğu ya ne güzel , genel de kızlar böyle oluyor , böyle olan erkek çocuklarına daha da büyük bir sempatim var erkek çocuğu yetiştirmek daha büyük bir sorumluluk bence, böyle çocuklar yetişince geleceğe dair umudum artıyor
Ben hiç öyle değilimdir Babası zaten titiz, bir de bu çıkacak başıma. Şimdiden başladı. Kaydırağın merdivenlerinden çıkarken ellerini tam değdirmiyor basamaklara, parmağının ucuyla tutunuyor. Sonra da elini uzatıyor ıslak mendille sileyim diye.
Anlatma daha fazla ,nazar değecek, tü tü tü maşallah hem de erkek çocuğu ya ne güzel , genel de kızlar böyle oluyor , böyle olan erkek çocuklarına daha da büyük bir sempatim var erkek çocuğu yetiştirmek daha büyük bir sorumluluk bence, böyle çocuklar yetişince geleceğe dair umudum artıyor
Ben hiç öyle değilimdir Babası zaten titiz, bir de bu çıkacak başıma. Şimdiden başladı. Kaydırağın merdivenlerinden çıkarken ellerini tam değdirmiyor basamaklara, parmağının ucuyla tutunuyor. Sonra da elini uzatıyor ıslak mendille sileyim diye.
Küçükken her yemeği ayrı tabak ve kaşık,çatalla yerdiTabi zamanla düzeldi.
Olsun ya çocuk kendi işini yapıyor,düzenli,tertipliSen buna izin ver yeterBen burada şey yapıyorum ya çok güzel baklava yaparsınız vs...
Bunu çocuklara her alanda yapıyorum
Gazlamak benim işim