En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Oğlumda öyle diyor.15-20 kişi katılıyor.
Çocuklarda bizde bunaldık.Ben hergün 100 soru artı kitap okumasını istiyorum.Ödev çok olursa esniyor.Şahsen tatil olsa hiç hesapsız bunu yapar
Maşallah sen çok sıkı tutuyorsun canım, ama velileri ilgisiz olan çocuklar çok eksik kaldı, bitsin artık şu hastalık, normale dönelim bir an önce

Senin gibi veli dostlar başına Nevoş.

D Dediyy sende bu yarışmada iyi oy aldınYeni ev sana iyi geldi
Abla bende şimdi oylamayı sayıyodum 5. olmuşum yazcaktım bende sen benden önce davrandın yeni ev iyi geldi herhalde normalde hep sonlarda oluyordum, bu kadar oy almıyordum

Maşallah sen çok sıkı tutuyorsun canım, ama velileri ilgisiz olan çocuklar çok eksik kaldı, bitsin artık şu hastalık, normale dönelim bir an önce
Aynen canım öğretmenlerimize yardım etmeliyiz.Biz yaptırmazsak öğretmenler ipin ucunu nasıl tutsun.
Diyorum 100 soru çöz ne yaparsan yap
Beraber kontrol ediyoruz. Başsk burcu oğlum çok kuralcı.O kitaplara yanlış bir çizgi bile koymaz. Silgiyi unutuyor.Karala diyorum kabul etmiyor
Bu yıl son olur normale döneriz inşaallahBence öğretmenlerimizde,öğrencilerimizde birlikte olmsnın değerini anladılar.
Toparlayacaklar inşaallah

Senin gibi veli dostlar başına Nevoş.
Çok şükür meyvesini yiyoruz canımÇalışan kazanırBu çocuklar geleceğimiz
Bu sadece ders,ödev değilÇocuğumuza sorumluluk duygusunu aşılıyoruz.
Bu çocuklar aile nasıl bakılır,fatura nasıl ödenir,ev işi nasıl yapılır,çocuk nasıl bakılır.Bu sorumluluklarla öğrenecek.Şimdi aman boşver derlerse gelecekte ne olacak

İlk ve ortaokullarda katılım daha iyi. Liseler öyle değil. Biraz büyük oldukları için süreci veliler yönetemiyor herhalde. Zaten bizim okulda çoğu da gittiği etüt merkezlerine güveniyor. Ama her okulda böyle değil işte. Herkes bıktı. Temmuza kadar bizde çoğu sınıf bırakır, boşa düşeriz.

Benim oğlum da Başak burcu. O da mı böyle olacak ya ne tatlı ahsjajjsj

Maşallah canım ya ne güzel gayretli, disiplinli öğrenci, ilgili veli, en sevdiğim ikili Allah başarılarını arttırsın canım

Benim oğlum da Başak burcu. O da mı böyle olacak ya ne tatlı ahsjajjsj
Ya mesela çay alıyorum kontrol yaparkenGözü üstümdeOysa kitabı öğretmen görmeyecek.Ya dökülürse
Defterleri düzenli,odası evin düzgün alanıTam bir kitap kurdu kitap yetiştiremiyoruz

Temmuza kalmaz bıraktılar bence

Ya mesela çay alıyorum kontrol yaparkenGözü üstümdeOysa kitabı öğretmen görmeyecek.Ya dökülürse
Defterleri düzenli,odası evin düzgün alanıTam bir kitap kurdu kitap yetiştiremiyoruz
Anlatma daha fazla ,nazar değecek, tü tü tü maşallah hem de erkek çocuğu ya ne güzel , genel de kızlar böyle oluyor , böyle olan erkek çocuklarına daha da büyük bir sempatim var erkek çocuğu yetiştirmek daha büyük bir sorumluluk bence, böyle çocuklar yetişince geleceğe dair umudum artıyor

Ben hiç öyle değilimdir Babası zaten titiz, bir de bu çıkacak başıma. Şimdiden başladı. Kaydırağın merdivenlerinden çıkarken ellerini tam değdirmiyor basamaklara, parmağının ucuyla tutunuyor. Sonra da elini uzatıyor ıslak mendille sileyim diye.

Bence bu bizim elimizdeİlgi, alaka ve fedakarlıkTabi.iyi bir öğretmen ile karşılaşmakÇok şanslı hep karşısına muhteşem öğretmenler çıktı

Küçükken her yemeği ayrı tabak ve kaşık,çatalla yerdiTabi zamanla düzeldi.
Olsun ya çocuk kendi işini yapıyor,düzenli,tertipliSen buna izin ver yeterBen burada şey yapıyorum ya çok güzel baklava yaparsınız vs...
Bunu çocuklara her alanda yapıyorum
Gazlamak benim işim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…