En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Bekar oluşumdan mütevellit max 18 bir bedene sahibim evlenik olduğun için anlayamazsın kuzum...
Ayrıca basbaya çıtırım işte daha önümde uzunnnn seneler var
4 senedir evliyim, kendimi bildim bileli 34 bedenim :KK53: Bana beden savaşlarıyla gelme:deli:

Farklı illerdeki arkadaşlarım da hep kolay sormuşlar. İdare o şekilde uyarıyor bizi. Malatya’da nasıl yapmışlar bilemem. Öğretmenle de alakalı olabilir. Ben Antep’in en iyi anadolu lisesinde görev yapıyorum. Kolay sormamıza rağmen bizimkiler de döküldü. 🤦🏻‍♀️

He bir de o var. Kafalarına göre okulu erken açtılar, geç kapatacaklar. Biz önceden hazırlanmış plana, müfredata göre gittiğimiz için konular erken bitti. Ben tekrar yapıyorum, test çözüyoruz derslerde. Bitmeli artık. 💆🏻‍♀️
Her hafta sonu deneme yapılıyor.Ayt sınavı az kalır🤣
Bu yıl gelen öğretmenlerimizin çoğu fen liselerinden geldi.O seviyeden devam ediyorlar.
Düşük değil benim kızların ama çoğu çocuk döküldü.Sınıfın büyük kısmı dersaneye gidiyor ya da ailesi öğretmen etütlere falan gidiyorlar.
Aynen konular bitmek üzere çoğu tekrar yapıyor,test çözüyor😏
Ben mutlaka girin diyorum öğretmene saygı🤷🏼‍♀️O kalkıp giriyorsa sizde kalkmalısınız🤣

Tamam canım, zaman buldukça geleceğim ben de 🤩 özlüyorum valla 🤗
Hepimiz dinlenelim🤩
Haftaya sınavlarım var.Burayı ihmal ediyorum.Ondan 1 i olsun dedim.Hem ayı ortaladık düzenimiz bozulmasın 🤭🤩

Son düzenleme:
Her hafta sonu deneme yapılıyor.Ayt sınavı az kalır🤣
Bu yıl gelen öğretmenlerimizin çoğu fen liselerinden geldi.O seviyeden devam ediyorlar.
Düşük değil benim kızların ama çoğu çocuk döküldü.Sınıfın büyük kısmı dersaneye gidiyor ya da ailesi öğretmen etütlere falan gidiyorlar.
Aynen konular bitmek üzere çoğu tekrar yapıyor,test çözüyor😏
Ben mutlaka girin diyorum öğretmene saygı🤷🏼‍♀️O kalkıp giriyorsa sizde kalkmalısınız🤣
Bizim okulun öğrencileri gibiymiş demek ki.
Ben yoklama aldım hep, notla tehdit ettim alttan alttan. Ödev verdim, Whatsapp’tan atın bana dedim. Artı/eksi çizelgesi tuttum. Sırf derse katılsınlar diye. O açıklamadan sonra hepsi yalan oldu. En son dersime üç kişi katıldı. :işsiz:

Ben yoklama aldım hep, notla tehdit ettim alttan alttan. Ödev verdim, Whatsapp’tan atın bana dedim. Artı/eksi çizelgesi tuttum. Sırf derse katılsınlar diye. O açıklamadan sonra hepsi yalan oldu. En son dersime üç kişi katıldı. :işsiz:
Bizim ortaokul, iyi gidiyoruz şimdilik, sınıf mevcutları 20 öğrenci civarı, 15 16 öğrenci giriyor hala her sınıfta. Ama temmuza kadar devam etmemeli bence de, ben de konuları bitirdim, tekrar yapıp, soru çözüyorum, çocuklar bunaldı iyice 😕

Aynen öyle canım🤷🏼‍♀️Keşke Haziranda yapılsaydı bu açıklama🤷🏼‍♀️Ben kızları bile gazlıyordum.Sınav olacak çalışmaya devam diye🤣Yok hoca derse girmezsen sözlüyü düşük verir🤣Ama yazılıya göre verdiler.
Derse katılmadıkları hiç olmadı🤭
Bugünde öyle 3 kişi varmış🤷🏼‍♀️

Bizim ortaokul, iyi gidiyoruz şimdilik, sınıf mevcutları 20 öğrenci civarı, 15 16 öğrenci giriyor hala her sınıfta. Ama temmuza kadar devam etmemeli bence de, ben de konuları bitirdim, tekrar yapıp, soru çözüyorum, çocuklar bunaldı iyice 😕
Oğlumda öyle diyor.15-20 kişi katılıyor.
Çocuklarda bizde bunaldık.Ben hergün 100 soru artı kitap okumasını istiyorum.Ödev çok olursa esniyor.Şahsen tatil olsa hiç hesapsız bunu yapar🤭

Back