En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Oğlumda öyle diyor.15-20 kişi katılıyor.
Çocuklarda bizde bunaldık.Ben hergün 100 soru artı kitap okumasını istiyorum.Ödev çok olursa esniyor.Şahsen tatil olsa hiç hesapsız bunu yapar🤭
Maşallah sen çok sıkı tutuyorsun canım, ama velileri ilgisiz olan çocuklar çok eksik kaldı, bitsin artık şu hastalık, normale dönelim bir an önce 🙏

Aynen öyle canım🤷🏼‍♀️Keşke Haziranda yapılsaydı bu açıklama🤷🏼‍♀️Ben kızları bile gazlıyordum.Sınav olacak çalışmaya devam diye🤣Yok hoca derse girmezsen sözlüyü düşük verir🤣Ama yazılıya göre verdiler.
Derse katılmadıkları hiç olmadı🤭
Bugünde öyle 3 kişi varmış🤷🏼‍♀️
Senin gibi veli dostlar başına Nevoş. :KK19:

D Dediyy sende bu yarışmada iyi oy aldın🤩Yeni ev sana iyi geldi💝😍🎈
Abla bende şimdi oylamayı sayıyodum🤭 5. olmuşum🤓 yazcaktım bende sen benden önce davrandın🤪 yeni ev iyi geldi herhalde normalde hep sonlarda oluyordum, bu kadar oy almıyordum🤭

Maşallah sen çok sıkı tutuyorsun canım, ama velileri ilgisiz olan çocuklar çok eksik kaldı, bitsin artık şu hastalık, normale dönelim bir an önce 🙏
Aynen canım öğretmenlerimize yardım etmeliyiz.Biz yaptırmazsak öğretmenler ipin ucunu nasıl tutsun.
Diyorum 100 soru çöz ne yaparsan yap🤣
Beraber kontrol ediyoruz. Başsk burcu oğlum çok kuralcı.O kitaplara yanlış bir çizgi bile koymaz. Silgiyi unutuyor.Karala diyorum kabul etmiyor🤣
Bu yıl son olur normale döneriz inşaallah😍Bence öğretmenlerimizde,öğrencilerimizde birlikte olmsnın değerini anladılar.
Toparlayacaklar inşaallah💝🎈

Senin gibi veli dostlar başına Nevoş. :KK19:
Çok şükür meyvesini yiyoruz canım😍🤗Çalışan kazanır😍Bu çocuklar geleceğimiz🤗
Bu sadece ders,ödev değil🤷🏼‍♀️Çocuğumuza sorumluluk duygusunu aşılıyoruz.
Bu çocuklar aile nasıl bakılır,fatura nasıl ödenir,ev işi nasıl yapılır,çocuk nasıl bakılır.Bu sorumluluklarla öğrenecek.Şimdi aman boşver derlerse gelecekte ne olacak🤷🏼‍♀️

Bizim ortaokul, iyi gidiyoruz şimdilik, sınıf mevcutları 20 öğrenci civarı, 15 16 öğrenci giriyor hala her sınıfta. Ama temmuza kadar devam etmemeli bence de, ben de konuları bitirdim, tekrar yapıp, soru çözüyorum, çocuklar bunaldı iyice 😕
İlk ve ortaokullarda katılım daha iyi. Liseler öyle değil. Biraz büyük oldukları için süreci veliler yönetemiyor herhalde. Zaten bizim okulda çoğu da gittiği etüt merkezlerine güveniyor. Ama her okulda böyle değil işte. Herkes bıktı. Temmuza kadar bizde çoğu sınıf bırakır, boşa düşeriz. 🤷🏻‍♀️

Aynen canım öğretmenlerimize yardım etmeliyiz.Biz yaptırmazsak öğretmenler ipin ucunu nasıl tutsun.
Beraber kontrol ediyoruz. Başsk burcu oğlum çok kuralcı.O kitaplara yanlış bir çizgi bile koymaz. Silgiyi unutuyor.Karala diyorum kabul etmiyor🤣
Bu yıl son olur normale döneriz inşaallah😍Bence öğretmenlerimizde,öğrencilerimizde birlikte olmsnın değerini anladılar.
Benim oğlum da Başak burcu. O da mı böyle olacak ya ne tatlı ahsjajjsj

Maşallah canım ya ne güzel 🧿🤗 gayretli, disiplinli öğrenci, ilgili veli, en sevdiğim ikili 🥰😊 Allah başarılarını arttırsın canım 🙏

Benim oğlum da Başak burcu. O da mı böyle olacak ya ne tatlı ahsjajjsj
Ya mesela çay alıyorum kontrol yaparken🤣Gözü üstümde🤭Oysa kitabı öğretmen görmeyecek.Ya dökülürse🤣
Defterleri düzenli,odası evin düzgün alanı🤗Tam bir kitap kurdu kitap yetiştiremiyoruz🤣

İlk ve ortaokullarda katılım daha iyi. Liseler öyle değil. Biraz büyük oldukları için süreci veliler yönetemiyor herhalde. Zaten bizim okulda çoğu da gittiği etüt merkezlerine güveniyor. Ama her okulda böyle değil işte. Herkes bıktı. Temmuza kadar bizde çoğu sınıf bırakır, boşa düşeriz. 🤷🏻‍♀️
Temmuza kalmaz bıraktılar bence😏

Ya mesela çay alıyorum kontrol yaparken🤣Gözü üstümde🤭Oysa kitabı öğretmen görmeyecek.Ya dökülürse🤣
Defterleri düzenli,odası evin düzgün alanı🤗Tam bir kitap kurdu kitap yetiştiremiyoruz🤣
Anlatma daha fazla ,nazar değecek, tü tü tü maşallah 🧿🧿🧿😅 hem de erkek çocuğu ya ne güzel , genel de kızlar böyle oluyor , böyle olan erkek çocuklarına daha da büyük bir sempatim var 😊 erkek çocuğu yetiştirmek daha büyük bir sorumluluk bence, böyle çocuklar yetişince geleceğe dair umudum artıyor 😌

Ben hiç öyle değilimdir 😂 Babası zaten titiz, bir de bu çıkacak başıma. Şimdiden başladı. Kaydırağın merdivenlerinden çıkarken ellerini tam değdirmiyor basamaklara, parmağının ucuyla tutunuyor. Sonra da elini uzatıyor ıslak mendille sileyim diye. 😂

Anlatma daha fazla ,nazar değecek, tü tü tü maşallah 🧿🧿🧿😅 hem de erkek çocuğu ya ne güzel , genel de kızlar böyle oluyor , böyle olan erkek çocuklarına daha da büyük bir sempatim var 😊 erkek çocuğu yetiştirmek daha büyük bir sorumluluk bence, böyle çocuklar yetişince geleceğe dair umudum artıyor 😌
Bence bu bizim elimizde🤩🤷🏼‍♀️İlgi, alaka ve fedakarlık🤩Tabi.iyi bir öğretmen ile karşılaşmak🤩Çok şanslı hep karşısına muhteşem öğretmenler çıktı🤩😍

Ben hiç öyle değilimdir 😂 Babası zaten titiz, bir de bu çıkacak başıma. Şimdiden başladı. Kaydırağın merdivenlerinden çıkarken ellerini tam değdirmiyor basamaklara, parmağının ucuyla tutunuyor. Sonra da elini uzatıyor ıslak mendille sileyim diye. 😂
Küçükken her yemeği ayrı tabak ve kaşık,çatalla yerdi🤣Tabi zamanla düzeldi.
Olsun ya çocuk kendi işini yapıyor,düzenli,tertipli🤩Sen buna izin ver yeter😍Ben burada şey yapıyorum ya çok güzel baklava yaparsınız vs...
Bunu çocuklara her alanda yapıyorum🤣
Gazlamak benim işim🤷🏼‍♀️🤩

Back