En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Bekar oluşumdan mütevellit max 18 bir bedene sahibim evlenik olduğun için anlayamazsın kuzum...
Ayrıca basbaya çıtırım işte daha önümde uzunnnn seneler var
4 senedir evliyim, kendimi bildim bileli 34 bedenim Bana beden savaşlarıyla gelme

Her hafta sonu deneme yapılıyor.Ayt sınavı az kalır
Bu yıl gelen öğretmenlerimizin çoğu fen liselerinden geldi.O seviyeden devam ediyorlar.
Düşük değil benim kızların ama çoğu çocuk döküldü.Sınıfın büyük kısmı dersaneye gidiyor ya da ailesi öğretmen etütlere falan gidiyorlar.
Aynen konular bitmek üzere çoğu tekrar yapıyor,test çözüyor
Ben mutlaka girin diyorum öğretmene saygıO kalkıp giriyorsa sizde kalkmalısınız

Tamam canım, zaman buldukça geleceğim ben de özlüyorum valla
Hepimiz dinlenelim
Haftaya sınavlarım var.Burayı ihmal ediyorum.Ondan 1 i olsun dedim.Hem ayı ortaladık düzenimiz bozulmasın

Son düzenleme:
Bizim okulun öğrencileri gibiymiş demek ki.
Ben yoklama aldım hep, notla tehdit ettim alttan alttan. Ödev verdim, Whatsapp’tan atın bana dedim. Artı/eksi çizelgesi tuttum. Sırf derse katılsınlar diye. O açıklamadan sonra hepsi yalan oldu. En son dersime üç kişi katıldı.

Bizim ortaokul, iyi gidiyoruz şimdilik, sınıf mevcutları 20 öğrenci civarı, 15 16 öğrenci giriyor hala her sınıfta. Ama temmuza kadar devam etmemeli bence de, ben de konuları bitirdim, tekrar yapıp, soru çözüyorum, çocuklar bunaldı iyice

Aynen öyle canımKeşke Haziranda yapılsaydı bu açıklamaBen kızları bile gazlıyordum.Sınav olacak çalışmaya devam diyeYok hoca derse girmezsen sözlüyü düşük verirAma yazılıya göre verdiler.
Derse katılmadıkları hiç olmadı
Bugünde öyle 3 kişi varmış

Oğlumda öyle diyor.15-20 kişi katılıyor.
Çocuklarda bizde bunaldık.Ben hergün 100 soru artı kitap okumasını istiyorum.Ödev çok olursa esniyor.Şahsen tatil olsa hiç hesapsız bunu yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…