• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Anladım abla hayırlısı olsun inşallah herkes için sinovac da bilmiyorim ama biomtech de dün komşum oldu fenalaşan olmuş 3 kişi hatta biri acil servisinde müdahale edilmis diğerleri birinin kısa süreli ateşi çıkmış diğerinde baş ağrısı başlamış dedi ...tabi uerkes de öyle olmuyor ama ben güvenemiyorum hala bir haftacicinde karar vermem lazım 😔
Ben ondan sinovac istiyorum.Onun hiç yan etkisi yok.Yakınlarım dinovac oldu hiç belirti yaşamadılar🤷🏼‍♀️Biontech sıkıntılı olduğunu uzmanlarda söylüyor.Allerjiniz olmaması lazım 🤭

Ben ondan sinovac istiyorum.Onun hiç yan etkisi yok.Yakınlarım dinovac oldu hiç belirti yaşamadılar🤷🏼‍♀️Biontech sıkıntılı olduğunu uzmanlarda söylüyor.Allerjiniz olmaması lazım 🤭
Babam ol du biontech hiç sorun yasamadi ama bilmiyorim ya benim de karar vermem lazım artık 🙄

Afyon lokumu konuma Kazen yorum yapmış, çok mutlu oldum 🤩 sonuncuyken bile böyle şeyler mutlu ediyor beni 🤗😅 sunum daha iyi olsaydı yazmış, ben de sunumumu pek beğenmedim, biraz da rol çalmak istemedim, dik konumda daha güzel görünüyordu aslında ama bazı arkadaşların tatlılarına benziyordu o zaman, oy bölmek istemedim 😌

Afyon lokumu konuma Kazen yorum yapmış, çok mutlu oldum 🤩 sonuncuyken bile böyle şeyler mutlu ediyor beni 🤗😅 sunum daha iyi olsaydı yazmış, ben de sunumumu pek beğenmedim, biraz da rol çalmak istemedim, dik konumda daha güzel görünüyordu aslında ama bazı arkadaşların tatlılarına benziyordu o zaman, oy bölmek istemedim 😌
Seni yerim 🤩😍🍒🍒🍒💜💋

t4540.gif

Fasulye olmasan yapardın bence🤩Oyları bölmek istemedin🤩

Back