• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Biz annemin kapıdam döndük. Kvlerde bahçede oturduk zaten🤷🏼‍♀️
İşte bilinçli olan oyle yapar daha sonra sevdıklerımızle mutlu mesut yasayabılmemız ıcın bu surecler boyle gecmesı gerek malesef ama ınsanlar normal tavırlara devam edıyor

Aynen nevoş anlamıyorlar yakınlarından vefat eden olmayan hele hıc anlamıyor saka gıbı gelıyor bu vırus olayı
Benim bir yakınımın ailesi hiç inanmıyor.Hepsi covid olmuş test bile yaptırmamışlar.İşe bile gitmişler, dişçiye gitmişler.
Bu insanlar üniversite mezunu,doktora yapmış.Amerika ve İngilterede ingilizce eğitimi almış.
Yurt dışında gezmediği ülke kalmamış bir aile🤷🏼‍♀️Eğitimde değil olay🤷🏼‍♀️

Benim bir yakınımın ailesi hiç inanmıyor.Hepsi covid olmuş test bile yaptırmamışlar.İşe bile gitmişler, dişçiye gitmişler.
Bu insanlar üniversite mezunu,doktora yapmış.Amerika ve İngilterede ingilizce eğitimi almış.
Aaaa şok şok şok işte dedıgın gıbı egıtımle alakalı degıl sosyal bilinç gelişmemiş onlarda nevoş

Evet bazı kesim böyle bir virüsün olduğuna bile inanmıyorlar 🤷‍♀️

Evet bazı kesim böyle bir virüsün olduğuna bile inanmıyorlar 🤷‍♀️
Bı arkadasımda bitlisli ailesi covid olan diğer akrabalarınada bulastırıyorlarmıs bilerek suru bagısıklıgı olsun dıye olen oluyor kalanlarda bagısıklık kazanmıs oluyor herhalde duyunca ondada cok sasırmıstım 🤷🏼‍♀️

Back