Allahım çifte kavrulmuş mutluluk, delirmecelikDuygu geçirmede üstüme yoktur bak mutluluğumu nasıl anladın hemen
Ne biçimm hem deee, görümcem de var benim söylemiş miydim
"OĞLUŞ"una yapıyor zaten devamlı ben de nasipleniyorum işte kenarda(içli köfte, mantı, her tür hamur işi, tatlı vs.)
Papatyanin üstüne konan uğur böceniii gördün mü ayşoomGörmüş gibi yapayım barioooooooo Nevreste ortam harikaaaaaa. O çiçekler, o böcekler, o otlar, o ağaçlar… hava mis gibi
Yaso şöyle bahçem olsa daha ne isterim kiBende marullarım, soğanlarım, sakız kabaklarım, biber-domateslerim, kara lahanalarım, baklalarım ve bezelyelerimle dörüneyim
Heee, birde gübrelerimEki Görüntüle 2849154 Eki Görüntüle 2849155 Eki Görüntüle 2849156 Eki Görüntüle 2849158 Eki Görüntüle 2849160 Eki Görüntüle 2849161 Eki Görüntüle 2849163 Eki Görüntüle 2849164
Maşallah yasom bol bereketli afiyetle yiyinBende marullarım, soğanlarım, sakız kabaklarım, biber-domateslerim, kara lahanalarım, baklalarım ve bezelyelerimle dörüneyim
Heee, birde gübrelerimEki Görüntüle 2849154 Eki Görüntüle 2849155 Eki Görüntüle 2849156 Eki Görüntüle 2849158 Eki Görüntüle 2849160 Eki Görüntüle 2849161 Eki Görüntüle 2849163 Eki Görüntüle 2849164
Ömrün uzar burda maşallah çok güzel yasiBende marullarım, soğanlarım, sakız kabaklarım, biber-domateslerim, kara lahanalarım, baklalarım ve bezelyelerimle dörüneyim
Yaso şöyle bahçem olsa daha ne isterim kiçok güzel maşallah
Maşallah yasom bol bereketli afiyetle yiyin
Bize az geliyor, ama çok şükürÖmrün uzar burda maşallah çok güzel yasi
İşte hiç öyle bi ilişkim yok kendisiyle vallaAyyy, cinnetlik
Sayende O’da yiyor
Ben olsam, anne senin elinden şunu şunu çok severim. Immmhh, olsada yesem, derdim
Ahh güzelciğimm hiç öyle olamıyorum ben keşke olsamKeyfini çıkar, bosver ,biraz da nazlan
Tabi yaa eşantiyon olarak yanında hediye, eşim de der senin iki kaynanan var diye öyle bi görümce yani. Tam kapanmaya kendi rızasıyla bu insanlarla giren bir kadınım ben litfenn amaAllahım çifte kavrulmuş mutluluk, delirmecelik
Güneşte gezebildiğim kadarErikler olmuş, elmalar, kayısılar ve dutlar baş göstermiş. Hurma da çiçekte
Ahhh çocukluğum aklıma geldi
Net çekmiyor sonra buraya paylaşırımGörmüş gibi yapayım barioooooooo Nevreste ortam harikaaaaaa. O çiçekler, o böcekler, o otlar, o ağaçlar… hava mis gibi
Sağol canımHerşey çok güzel maşallahağız tadıyla toplayıp yiyin canım
Neyse canım,eninde sonunda evine döneceksin huzurlaİşte hiç öyle bi ilişkim yok kendisiyle vallaama eli beceriklidir hakkını yemeyim hep bir şeyler yapar zaten sağ olsun(ama agız tadıyla yemek daha önemli yapılan şeylerden keşke onu da bi idrak etse)
Ahh güzelciğimm hiç öyle olamıyorum ben keşke olsam
Tabi yaa eşantiyon olarak yanında hediye, eşim de der senin iki kaynanan var diye öyle bi görümce yani. Tam kapanmaya kendi rızasıyla bu insanlarla giren bir kadınım ben litfenn ama
İnşallah inşallah, huzura ihtiyacı oluyor insanın sonuçta güzelciğimmNeyse canım,eninde sonunda evine döneceksin huzurla
Allah huzurunu daim etsin canımın içiİnşallah inşallah, huzura ihtiyacı oluyor insanın sonuçta güzelciğimm
Yediklerimi paylaşmıyorumNevreste gezdiğin gördüğün senin olsun, yaptığın baklavanın, böreğin, sarma ın o ortamda yenirken resmi yok mu, çekmedin mi piknik resmi istiyorum ben
Aminnn cümlemizden sağlık huzur eksik olmasın inşallahAllah huzurunu daim etsin canımın içi
Paylaşma askomYediklerimi paylaşmıyorum
Amin canım❤Aminnn cümlemizden sağlık huzur eksik olmasın inşallah❤❤