- 22 Temmuz 2017
- 43.958
- 130.631
Gel sarılalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel sarılalım
Ne ağacı o cancağzımEvet masallah çok güzel
Hiç anlamam cancağızım,bir de her tür ağaç var diyordu,yani ihtimaller çok fazlaNe ağacı o cancağzım
Duygu geçirmede üstüme yoktur bak mutluluğumu nasıl anladın hemenYani şahanesin, anladım canımın içi, o duygu bana geçti
Ne biçimm hem deee, görümcem de var benim söylemiş miydimOhoooo zevkten dört köşe, anladık onu
"OĞLUŞ"una yapıyor zaten devamlı ben de nasipleniyorum işte kenarda(içli köfte, mantı, her tür hamur işi, tatlı vs.)Canının istediği tüm uğraştırıcı yiyecekleri yaptır. Bu fırsat bir daha ele geçmez
Ayyy, cinnetlikDuygu geçirmede üstüme yoktur bak mutluluğumu nasıl anladın hemen
Ne biçimm hem deee, görümcem de var benim söylemiş miydim
"OĞLUŞ"una yapıyor zaten devamlı ben de nasipleniyorum işte kenarda(içli köfte, mantı, her tür hamur işi, tatlı vs.)
Keyfini çıkar, bosver ,biraz da nazlanDuygu geçirmede üstüme yoktur bak mutluluğumu nasıl anladın hemen
Ne biçimm hem deee, görümcem de var benim söylemiş miydim
"OĞLUŞ"una yapıyor zaten devamlı ben de nasipleniyorum işte kenarda(içli köfte, mantı, her tür hamur işi, tatlı vs.)
Bayadır var hemde ne olmuşSende telefonu var
Bende WhatsApp dan bakıyorum nevoş durum yapmış mı diye
Çayır çimen çiçek böcek görmeye ne de çok ihtiyacımız varmış
Wp ye attımZorlama canım, beklesin galeride, eve geçince yollarsın
Bi bakayımWp ye attım
Bi bakayım
Sağol canımOrtam şahane masallah Nevreste içim açıldı
Sen de sağol aşkomSağol canım
Bayadır var hemde ne olmuş
Kocam da da kocasının telefonu var
Erikler olmuş, elmalar, kayısılar ve dutlar baş göstermiş. Hurma da çiçekteWp ye attım
Bi ikimizde yok benceSende telefonu var