Ebem bende, ben ebemdeHepsi bizim apartman gündüz çocukları giydirdim indik onlarabende kahveye çağırdım
Hepimiz aynı durumdayızÇok sıkıldım ya. Sarma sardım, kapama yaptım, balkon yıkadım, aşağı çardağa inip 2 insan gördüm ama vakit geçmiyor bir türlüyarın marketler açıksa gidip gezicem valla market ayağına sokakta sinirlerim bozuldu benim.
Marketler yarın açık:)Çok sıkıldım ya. Sarma sardım, kapama yaptım, balkon yıkadım, aşağı çardağa inip 2 insan gördüm ama vakit geçmiyor bir türlüyarın marketler açıksa gidip gezicem valla market ayağına sokakta sinirlerim bozuldu benim.
Yok markete manava gitmicem. Boş boş gezicem sokakta. Soran olursa bakkala gidiyorım dicem. Valla sıkıcam kafama. Öyle bunaldım.Hepimiz aynı durumdayız
Tek aksiyonumuz, koştura koştura market-manav gezmek
Ay ben bu diziyi çok severdim. Değer görememiş bir dizidir kendisiTop bende
Yıllık tatilin ne zamanYok markete manava gitmicem. Boş boş gezicem sokakta. Soran olursa bakkala gidiyorım dicem. Valla sıkıcam kafama. Öyle bunaldım.
Biz bildik değeriniAy ben bu diziyi çok severdim. Değer görememiş bir dizidir kendisi
Geçen yıl ramazanda izledim.Bu yıl yine izledim.Ya öyle alıştım hergün küçük bir sahne daha izliyorum.Sanki bakmazsam ihmal ediyorum gibi geliyorAy ben bu diziyi çok severdim. Değer görememiş bir dizidir kendisi
Evden bahçeye indim bostan um var onu suladımO yasak sadece bize zaten
Ben ne zaman istersem o zaman ama her yer kapalı. İzne çıkıp ne yapayımYıllık tatilin ne zaman
Karakterlerin adını hatırlamıyorum, Hüsne hariçGeçen yıl ramazanda izledim.Bu yıl yine izledim.Ya öyle alıştım hergün küçük bir sahne daha izliyorum.Sanki bakmazsam ihmal ediyorum gibi geliyor
Top bende
Marulların acılaşma zamanı geldiEvden bahçeye indim bostan um var onu suladımsoğanlar olmuş maydanozu olmuş marullarım ufak artık toplamam lazım işte kendime yeni şeyler ürettim
Arife :)Aynen bende en çok ikisine hastayım:)Arife değerlendirilmeliydi:)Muhteşem bir oyunculuk:)Şimdi menajerimi arada oynuyor ama Arife gibi değil:)Karakterlerin adını hatırlamıyorum, Hüsne hariç
Bir ona, birde eşofmanlı kızına hastaydım
Tekrarları mı var elticim?
Benimkiler yeni yeni çıktı gibi geç kaldım sabah toplıcam yağlı köfte yaparım yanına salata yerim ohhhMarulların acılaşma zamanı geldi
Ben önüme gelene 1 poşet veriyorum artık
Bende uzun yol istiyorum. Etrafı izleye izleye, sakin sakin, camlar açık püfür püfür suratıma essinBen ne zaman istersem o zaman ama her yer kapalı. İzne çıkıp ne yapayımGerçekten şu an deniz kenarında olmak istiyorum. adama da dedim, açtıkları gibi ya Tekirdağ ya kumbağ ya iğneada… bi yerlere gidip sadece sahilde oturalım. İnsan görmesek de olur.
O dizideki karakterler gerçekten bir bütündüArife :)Aynen bende en çok ikisine hastayım:)Arife değerlendirilmeliydi:)Muhteşem bir oyunculuk:)Şimdi menajerimi arada oynuyor ama Arife gibi değil:)
Yok canım pcden yani netten izliyorum.Mutfakta yemek yaparken telden izliyorum.Arada ağlıyorum,arada gülüyorum:)