Tatlı Tarifi Sütlü Bayram Tatlıları

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Çok sıkıldım ya. Sarma sardım, kapama yaptım, balkon yıkadım, aşağı çardağa inip 2 insan gördüm ama vakit geçmiyor bir türlü yarın marketler açıksa gidip gezicem valla market ayağına sokakta sinirlerim bozuldu benim.

Hepimiz aynı durumdayız
Tek aksiyonumuz, koştura koştura market-manav gezmek

Yıllık tatilin ne zaman
Ben ne zaman istersem o zaman ama her yer kapalı. İzne çıkıp ne yapayım Gerçekten şu an deniz kenarında olmak istiyorum. adama da dedim, açtıkları gibi ya Tekirdağ ya kumbağ ya iğneada… bi yerlere gidip sadece sahilde oturalım. İnsan görmesek de olur.

Geçen yıl ramazanda izledim.Bu yıl yine izledim.Ya öyle alıştım hergün küçük bir sahne daha izliyorum.Sanki bakmazsam ihmal ediyorum gibi geliyor
Top bende
Karakterlerin adını hatırlamıyorum, Hüsne hariç
Bir ona, birde eşofmanlı kızına hastaydım
Tekrarları mı var elticim?

Karakterlerin adını hatırlamıyorum, Hüsne hariç
Bir ona, birde eşofmanlı kızına hastaydım
Tekrarları mı var elticim?
Arife :)Aynen bende en çok ikisine hastayım:)Arife değerlendirilmeliydi:)Muhteşem bir oyunculuk:)Şimdi menajerimi arada oynuyor ama Arife gibi değil:)
Yok canım pcden yani netten izliyorum.Mutfakta yemek yaparken telden izliyorum.Arada ağlıyorum,arada gülüyorum:)

Bende uzun yol istiyorum. Etrafı izleye izleye, sakin sakin, camlar açık püfür püfür suratıma essin

O dizideki karakterler gerçekten bir bütündü
Her şeyi içermesi güzeldi
Şimdi o tatta diziler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…