- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Kız dürüm mü bu minicik sokum
Soğan yemelerini unutamıyorum
Her öğünde elinde taze soğan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trt1 de Benim Adım Melek var ben o tadı o dizide yine alıyorum:)O dizideki karakterler gerçekten bir bütündü
Her şeyi içermesi güzeldi
Şimdi o tatta diziler yok
Şimdiden afiyet olsun canımBenimkiler yeni yeni çıktı gibi geç kaldım sabah toplıcam yağlı köfte yaparım yanına salata yerim ohhh
Canım az soğan çekmediSoğan yemelerini unutamıyorum
Her öğünde elinde taze soğan
Gel, yol benim bahçedenCanım az soğan çekmedi
Bende yarın kv lerin bahçeye gideceğim oradan yolarım artıkGel, yol benim bahçeden
O kadar çok ekmişim ki, bitiremedikBende yarın kv lerin bahçeye gideceğim oradan yolarım artık
Balkonda bayramlaşmaya giden insanlara baktım, içimden saydım falan,harika bir gündüEvden bahçeye indim bostan um var onu suladım soğanlar olmuş maydanozu olmuş marullarım ufak artık toplamam lazım işte kendime yeni şeyler ürettim
Ali RızoşHayroş
Aynen yaaa. Şu görümcemin polislik şeysi açıklansa da diyoruz gene iç Anadolu, Karadeniz, Akdeniz bi yerlere gitsek onu götürme bahanesiyle. bu sefer uğrarım amaBende uzun yol istiyorum. Etrafı izleye izleye, sakin sakin, camlar açık püfür püfür suratıma essin
Bizimkilerde ektiler:)O kadar çok ekmişim ki, bitiremedik
Kayınpederde lahana fidelerimi ekmiş sıra bunlara gelene kadar diğer lahanalar biter dedi
Orada çok datluyduCaner Cindoruk
Hani IbizaAli Rızoş
Hem de nasılOrada çok datluydu
Aynen ya :)Hani Ibiza
Sonra bozduHem de nasıl
Benim Karadeniz turuna gideceğim zamana denk getirmeAynen yaaa. Şu görümcemin polislik şeysi açıklansa da diyoruz gene iç Anadolu, Karadeniz, Akdeniz bi yerlere gitsek onu götürme bahanesiyle. bu sefer uğrarım ama
Gelecek diye bekliyorum ama yokAynen ya :)
İbiza yoldaHani Ibiza