Olabilir, normalde açık olabilir dediler, adam tatil istiyor herhaldeKocaişko 1 fırına sormuş kuşlar, o da kapalıyız demiş. Belki diğer fırınlar açıktır. Mantıken açık olması lazım zaten ama işte belki fırın sahibinin kararıdır kapalı olmak
İçlerinden 1 ay boyunca yedin, yemeyenler yesin demişlerdir belkiKulağıma söyle
1 ay değil, 7/24 yiyiyor amaİçlerinden 1 ay boyunca yedin, yemeyenler yesin demişlerdir belki
Bim den baklavalık yufka aldım oklavaya sarıp buracağım :) yeter evdekilere :) senin kadar yetenekli olamadımMuhallebili sütlü tatlılar istiyorum
Ellerine sağlık canımBim den baklavalık yufka aldım oklavaya sarıp buracağım :) yeter evdekilere :) senin kadar yetenekli olamadım
Ben daha 40 olmadım sen 42 sinAramızda 2 yaş var hatırlatırım Nevoş
Canımsın ha biraz kafayı kırmıştım korona korkusun dan daha iyiyim şimdi :) yakınlarıma bir şey olacak kaygısı beni bitirmişti atlattım. Ev de masumlar apartmanındaki Safiye gibi takılıyorumEllerine sağlık canımSağ ol
Nasılsın nerelerdesin
Allah kolaylık versin canımCanımsın ha biraz kafayı kırmıştım korona korkusun dan daha iyiyim şimdi :) yakınlarıma bir şey olacak kaygısı beni bitirmişti atlattım. Ev de masumlar apartmanındaki Safiye gibi takılıyorumSen nasılsın kuzum iyisin değil mi sevdiklerin iyi inşallah
Amin canım bizlere uğramadı hiç daha çok şükür. Maşallah atlatmışsın çok şükürAllah kolaylık versin canımRabbim sevdiklerimizi korusun
İyiyiz canım çok şükürBen atlattım çok şükür.Tabbim tekrarını yaşatmasın
En yakın zamanda hayırlısı ile bitsin bu hastalık
Amin inşaallah canım çok sağ olAmin canım bizlere uğramadı hiç daha çok şükür. Maşallah atlatmışsın çok şükürrabbim tüm sevdikelrimizi korusun bitsin gitsin inşallah bu bela,çok öpüyorum sana ailene ve başlıktaki tüm üyelere iyi bayramlar olsun
CanımsınSevgiler canım uğrarım senin olduğun her başlık bana iyi geliyorsende Allaha emanet ol
Sayende namım yürüyecek insallah askomJenna16 aşkom meşhur oldu
Kadınlar Kulübü on Instagram: "30.gün iftar menüsü: -Yayla Çorbası -İslim Kebabı -Kayseri Mantısı -Yasemin Çiçeği Tatlısı Allah kabul etsin.. Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #hergünebiriftarmenüsü #allahkabuletsin #oruç #menü #
105 likes, 0 comments - kadinlarkulubu on May 12, 2021: "30.gün iftar menüsü: -Yayla Çorbası -İslim Kebabı -Kayseri Mantısı -Yasemin Çiçeği Tatlısı Allah kabul etsin.. Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #hergünebiriftarmenüsü #allahkabuletsin #oruç #menü #iftarmenüsü #iftar...www.instagram.com
Aşkom beğeni yapamıyorum muhteşemi verdim saySayende namım yürüyecek insallah askom
Aldim,kabul ettim aşkomAşkom beğeni yapamıyorum muhteşemi verdim say
Sağol aşkom benimAşkomda nasıl güzel tatlı yaparmış
Sahalara geri dönmelisinSayende namım yürüyecek insallah askom