Kapalı mıymışYapıcaz kısmetse aşkımBen şimdi banyoları ve aspiratörü ovdum. Bi ekmek almaya çıkıcaz, yarın kapalıymış fırınlar. Sonra geliriz o süpürür ben silerim, akşama da köfte kızarttıktan sonra ocağı silerim, mis
Biz dün iğneye giderken markete sorduk, bayramın 1. Günü kapalıyız dediler.Kapalı mıymış
Fırınlar açık,marketler kapalı evetBiz dün iğneye giderken markete sorduk, bayramın 1. Günü kapalıyız dediler.
Marketler kapalı, ama fırınlardan haberim yoktuBiz dün iğneye giderken markete sorduk, bayramın 1. Günü kapalıyız dediler.
Dün eşim fırına da gitti. Biz de kapalıyız demişlerFırınlar açık,marketler kapalı evet
Marketler kapalı, ama fırınlardan haberim yoktu
Dün eşim fırına da gitti. Biz de kapalıyız demişler
Bizim burda açık olacakmış canımDün eşim fırına da gitti. Biz de kapalıyız demişler
Belki firmanın tercihidir bebeğimBizim burda açık olacakmış canımGenelge yayınlandı, acik dediler, bilemedim
Her ihtimale karşı alın tabii bebisimBelki firmanın tercihidir bebeğimNeyse biz 1 ekmek alalım da önemli değil
Bugün öğrenirim, belki sizin orada kapalıdır?Dün eşim fırına da gitti. Biz de kapalıyız demişler
Alsem anarşik diye ekmek vermeyelim demişlerBugün öğrenirim, belki sizin orada kapalıdır?
Açlıktan enerjisi olmasın diyedir cancağzımAlsem anarşik diye ekmek vermeyelim demişler
O da olabilir cancağızımAçlıktan enerjisi olmasın diyedir cancağzım
Bir şey diyeceğim de, Ayşe kızabilirO da olabilir cancağızım
Kulağıma söyleBir şey diyeceğim de, Ayşe kızabilir
Asfdgahsjdkd söyle söyleBir şey diyeceğim de, Ayşe kızabilir