Tamam öyle olsunharcanmamak için yarışmaya girmiyorum kenardan laf atmaca eyi oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam öyle olsunharcanmamak için yarışmaya girmiyorum kenardan laf atmaca eyi oluyor
Çok güzel görünüyor ya dur ben gideyim de alayım malzemeleri çocuklarda pilav yap diyip duruyorlar zaten
Lunya sen beni bulmuşmuydunBak sen hiçte çıkıp ben yaptım demiyor
Çok güzel oluyor canım harç olarak istediğini koy garnitür olur,kızartma olur vs. :)Çok güzel görünüyor ya dur ben gideyim de alayım malzemeleri çocuklarda pilav yap diyip duruyorlar zaten
hahaaa boşver bizde yılda bir gün yaparız harcamamış oluruzYok canım ben buradaki maklubeden bahsetmedim diğer olayla maklubenin namını düşürdüler onu kastettim
Yok bea nevros tahminim vardı ama 3-5 kişi hariç bulamadım ki kimseyiLunya sen beni bulmuşmuydun
Bu tarifte ki ölçüler bize çok mu gelir senceÇok güzel oluyor canım harç olarak istediğini koy garnitür olur,kızartma olur vs. :)
ondan değil ki anma töreni gibi birşey anlam yükledim bir anYenmediği için ben küçük boy yaptım çabuk oluyor:)
Benimde aklıma geldi o polisler kapı önüne gelirse diye korktummaklube diyince aklıma başka şeyler geliyor nimetin ne sucu varsa
Çok tabi ki mesela ben geçen gün 2 patlıcan-2 patates-1.5 su bardağı pirinç,400-500 gr kadar kuşbaşı ile yaptım:)Tabi başka yemeklerde vardı bitmedi:)Bu tarifte ki ölçüler bize çok mu gelir sence
hocamız nevreste deriz tarif ondan yaBenimde aklıma geldi o polisler kapı önüne gelirse diye korktum
Tamam bende bu ölçülerle yapayım daha iyi bu ölçüler bize . Tek başına yeter ana yemek gibi :)Çok tabi ki mesela ben geçen gün 2 patlıcan-2 patates-1.5 su bardağı pirinç,400-500 gr kadar kuşbaşı ile yaptım:)Tabi başka yemeklerde vardı bitmedi:)
Kocam polis sıkıntı yok ama ben hala anlamadım?Benimde aklıma geldi o polisler kapı önüne gelirse diye korktum
Aynen canım:)Tamam bende bu ölçülerle yapayım daha iyi bu ölçüler bize . Tek başına yeter ana yemek gibi :)
yapan zarifZarif dediğin masalar dışında kalıyor ya benim masa ondan şey ettim 7 numara zarif mi
16 sofra geldi ekleyeceğim müsait zamanda:)
aşçı başıhocamız nevreste deriz tarif ondan ya
Cidden iyi gizlenmişler:)Yok bea nevros tahminim vardı ama 3-5 kişi hariç bulamadım ki kimseyi
Şakası bile kötühocamız nevreste deriz tarif ondan ya