- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Hahahahaa bende sonradan öğrenmiştim onu
halbuki çok meşhurdu ayy güzelim nimete tek anlam yükleyelim nevreste tadı nasıldı onu de sen bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaa bende sonradan öğrenmiştim onu
Ne geliyor
Kukrim Kendinede üfledinmi seeennn maşaAllah tebrik ederim kuzum çok sevindim 1. Olmana nice hayırlı başarılar dilerimİnanmıyorum kukrim birinci olmuş yanlış anlaşılma kukrim birinci olmuş
bir gün tarif verirmisin nevresteNe geliyor
halbuki çok meşhurdu ayy güzelim nimete tek anlam yükleyelim nevreste tadı nasıldı onu de sen bize
Valla verirsen bende yaparım Nevreste cim
Yok cnm fırsat olmadı .Teşekkür ederim canım Bende size dilerim hayırlı bol başarılar inşallahKukrim Kendinede üfledinmi seeennn maşaAllah tebrik ederim kuzum çok sevindim 1. Olmana nice hayırlı başarılar dilerim ♥♥♥♥♥♥
hahaaa bari aynı anda yapmasak aynı gün sofraya koymakta olayTadı güzelde yerken akıla gelmese bari sjksjksjkjsk
Harcadılar güzelim maklubeyiTadı güzelde yerken akıla gelmese bari sjksjksjkjsk
hahaaa bari aynı anda yapmasak aynı gün sofraya koymakta olay
Harcadılar güzelim maklubeyi
bir gün tarif verirmisin nevreste
Tarif var:)Valla verirsen bende yaparım Nevreste cim
ben senide harcadım napim börülceyi görünce nevrim döndüHarcadılar güzelim maklubeyi
itinayla can çıkartılır sıradaki gelsinKoca harflerle yazarız zaar
Adı çıktı canında çıktı
Bizde belki seni harcarızitinayla can çıkartılır sıradaki gelsin
vay vay vay ben bunu yılda bir gün yaparım
Bak sen hiçte çıkıp ben yaptım demiyor
Yok canım ben buradaki maklubeden bahsetmedim diğer olayla maklubenin namını düşürdüler onu kastettimben senide harcadım napim börülceyi görünce nevrim döndü
harcanmamak için yarışmaya girmiyorum kenardan laf atmaca eyi oluyorBizde belki seni harcarız
Yenmediği için ben küçük boy yaptım çabuk oluyor:)vay vay vay ben bunu yılda bir gün yaparım