Yöresel Tarif Sütaş 3. Yarışma

Yöresel Yemekler

Sütaş Sponsorluğunda en başarılı bulduğunuz ''Sütaş İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
Hiç sorma canım ne güzel kaç gündür yoktu bugün gene ağrıyor .Sanırım benim diş vuruyor başıma .
disinmi agriyo eger agriyosa o vurur tabi.
benimde bi ara 16 yaslarindayken sürekli okdar agriyoduki basim hic doktorada gitmedim bi sure sora kendiliginden gecdi gitti. havalardan flan olabilirmi seninki🙄

disinmi agriyo eger agriyosa o vurur tabi.
benimde bi ara 16 yaslarindayken sürekli okdar agriyoduki basim hic doktorada gitmedim bi sure sora kendiliginden gecdi gitti
Dişim agrimiyorda sorunlu bir dişim var o taraf dan ağrı var başımda acaba dedim iltihapmi oldu dişim bilmiyorum ki bocugum annem oldukten sonra çok hastalikli oldum artık Dr a gitmekten yoruldum utanıyorum da millet hep laf yapiyor

Dişim agrimiyorda sorunlu bir dişim var o taraf dan ağrı var başımda acaba dedim iltihapmi oldu dişim bilmiyorum ki bocugum annem oldukten sonra çok hastalikli oldum artık Dr a gitmekten yoruldum utanıyorum da millet hep laf yapiyor
kim laf ediyomus kuzum olurmu hic oyle saglik bu biseye benzemez neden utanasin..

bu mubarek ayda Rabbim annene babana Rahmet eylesin 🙏🙏

kim laf ediyomus kuzum olurmu hic oyle saglik bu biseye benzemez neden utanasin..

bu mubarek ayda Rabbim annene babana Rahmet eylesin 🙏🙏
Amin inşallah kuzum sağolasın . aslında bütün hastalıklarımin sebebi stres üzüntü .
Bir annem vardı o da gidince çok sarsildim toparlamaya çalışıyorum kendimi işte olduğu kadar.

Amin inşallah kuzum sağolasın . aslında bütün hastalıklarımin sebebi stres üzüntü .
Bir annem vardı o da gidince çok sarsildim toparlamaya çalışıyorum kendimi işte olduğu kadar.
cok zor bi durum insanda ne dese bos ama üzme kendini masallah 3 tane meleklerin var onlara sarıl stres yapma kendine boyle bi durumda ne diycemi bilemiyorum..😔

cok zor bi durum insanda ne dese bos ama üzme kendini masallah 3 tane meleklerin var onlara sarıl stres yapma kendine boyle bi durumda ne diycemi bilemiyorum..😔
Sağol canım ❤️ evet cocuklar olmasa belki çok daha zor olurdu benim için. Allah onların acısını gostermesin inşallah diyorum.
Allah sizin de anne babalarınıza sağlıklı uzun ömür versin inşallah .

Sağol canım ❤ evet cocuklar olmasa belki çok daha zor olurdu benim için. Allah onların acısını gostermesin inşallah diyorum.
Allah sizin de anne babalarınıza sağlıklı uzun ömür versin inşallah .
Allah sabir versin canim, evet atlatmak zor bnde henuz atlatmis deilim:cry:

X