- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
İnşallah canım katıl tabihadi hayirlisi bakalim bnde 2.ye katilrim artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım katıl tabihadi hayirlisi bakalim bnde 2.ye katilrim artik
sen nasilsin cnm basın agriyomuİnşallah canım katıl tabi
Naapaysiniz beya trakyaya bagladim yineBurdayiz :)
Hiç sorma canım ne güzel kaç gündür yoktu bugün gene ağrıyor .Sanırım benim diş vuruyor başıma .sen nasilsin cnm basın agriyomu
Yaa bisey dicem bugun iftarda arkadaslarla konusuyorduk herkesde var bir bas agrisi dolunay falan dediler ben cok dinlemem ama mantikli geldiHiç sorma canım ne güzel kaç gündür yoktu bugün gene ağrıyor .Sanırım benim diş vuruyor başıma .
Ben alışkınım trakyaliyiz iyi beya sen nasilsinNaapaysiniz beya trakyaya bagladim yine
disinmi agriyo eger agriyosa o vurur tabi.Hiç sorma canım ne güzel kaç gündür yoktu bugün gene ağrıyor .Sanırım benim diş vuruyor başıma .
Olabilir mi acaba bilmiyorum ki kaç gündür yoktu bugün sağdan sağdan geldiYaa bisey dicem bugun iftarda arkadaslarla konusuyorduk herkesde var bir bas agrisi dolunay falan dediler ben cok dinlemem ama mantikli geldi
bebis ilk defa erken uyudu saat 11de bende aliskanlik yaptigindan yatamiyorum kkde takilmacaNaapaysiniz beya trakyaya bagladim yine
Dişim agrimiyorda sorunlu bir dişim var o taraf dan ağrı var başımda acaba dedim iltihapmi oldu dişim bilmiyorum ki bocugum annem oldukten sonra çok hastalikli oldum artık Dr a gitmekten yoruldum utanıyorum da millet hep laf yapiyordisinmi agriyo eger agriyosa o vurur tabi.
benimde bi ara 16 yaslarindayken sürekli okdar agriyoduki basim hic doktorada gitmedim bi sure sora kendiliginden gecdi gitti
bak gelis yönünüde biliyo hemideOlabilir mi acaba bilmiyorum ki kaç gündür yoktu bugün sağdan sağdan geldi
kim laf ediyomus kuzum olurmu hic oyle saglik bu biseye benzemez neden utanasin..Dişim agrimiyorda sorunlu bir dişim var o taraf dan ağrı var başımda acaba dedim iltihapmi oldu dişim bilmiyorum ki bocugum annem oldukten sonra çok hastalikli oldum artık Dr a gitmekten yoruldum utanıyorum da millet hep laf yapiyor
Amin inşallah kuzum sağolasın . aslında bütün hastalıklarımin sebebi stres üzüntü .kim laf ediyomus kuzum olurmu hic oyle saglik bu biseye benzemez neden utanasin..
bu mubarek ayda Rabbim annene babana Rahmet eylesin
cok zor bi durum insanda ne dese bos ama üzme kendini masallah 3 tane meleklerin var onlara sarıl stres yapma kendine boyle bi durumda ne diycemi bilemiyorum..Amin inşallah kuzum sağolasın . aslında bütün hastalıklarımin sebebi stres üzüntü .
Bir annem vardı o da gidince çok sarsildim toparlamaya çalışıyorum kendimi işte olduğu kadar.
Sağol canım evet cocuklar olmasa belki çok daha zor olurdu benim için. Allah onların acısını gostermesin inşallah diyorum.cok zor bi durum insanda ne dese bos ama üzme kendini masallah 3 tane meleklerin var onlara sarıl stres yapma kendine boyle bi durumda ne diycemi bilemiyorum..
Allah sabir versin canim, evet atlatmak zor bnde henuz atlatmis deilimSağol canım ❤ evet cocuklar olmasa belki çok daha zor olurdu benim için. Allah onların acısını gostermesin inşallah diyorum.
Allah sizin de anne babalarınıza sağlıklı uzun ömür versin inşallah .
Amin cnm Rabbim hepsine uzun omurler versin insallah❤Sağol canım ❤ evet cocuklar olmasa belki çok daha zor olurdu benim için. Allah onların acısını gostermesin inşallah diyorum.
Allah sizin de anne babalarınıza sağlıklı uzun ömür versin inşallah .
Allah seninde sabrını artırsın inşallah canımAllah sabir versin canim, evet atlatmak zor bnde henuz atlatmis deilim
Bugün kahveyi biraz fazla kaçırdım galiba birde geç kalktım şuan eser yok :)Amin cnm Rabbim hepsine uzun omurler versin insallah❤
uyku nezman:))