Yöresel Yemekler

Sütaş Sponsorluğunda en başarılı bulduğunuz ''Sütaş İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
Aa neden tasiniyorsun canım :)
Evim birinci kat ve yol üstü o yüzden balkonumu asla kullanamıyorum canım,bütün sitenin bütün katlarında bu sene rutubet sorunu oldu o yüzden kiracıların çoğu gidiyor,sitenin dışı milleti yakıyor içi bizi senin anlayacağın ;)

Evim birinci kat ve yol üstü o yüzden balkonumu asla kullanamıyorum canım,bütün sitenin bütün katlarında bu sene rutubet sorunu oldu o yüzden kiracıların çoğu gidiyor,sitenin dışı milleti yakıyor içi bizi senin anlayacağın :KK66:
Hay Allah KV dene yakindin şimdi uzağa mi gidiyorsun yoksa daha yakına mi 😊

Sağol abla, çocukla çok zor olacağını temizlik yaparken anladım isterse yazın ortasında taşınayım yine de şimdiden kolilemeliyim diyip yıkadığım çoğu şeyi paketledim :KK66: :KK60:
İyi yapmisin canım yavaş yavaş öyle toplanır zaten bu işler zor oluyor gerçekten çocuklar ile :)

Sağol abla, çocukla çok zor olacağını temizlik yaparken anladım isterse yazın ortasında taşınayım yine de şimdiden kolilemeliyim diyip yıkadığım çoğu şeyi paketledim :KK66: :KK60:
Çok iyi yapıyorsun canım peki ne zaman taşınacaksın bayram öncesi mi sonrası mı?

Çok iyi yapıyorsun canım peki ne zaman taşınacaksın bayram öncesi mi sonrası mı?
Yok daha ortada ev yok abla kafamda az çok belirledim malum siteden bakarak ama bayram sonu hemen harekete geçeceğiz inşallah, araya ameliyat falan girmeseydi ramazandan önce taşınacaktık .

Yok daha ortada ev yok abla kafamda az çok belirledim malum siteden bakarak ama bayram sonu hemen harekete geçeceğiz inşallah, araya ameliyat falan girmeseydi ramazandan önce taşınacaktık .
Hayırlısı o zaman canım:)

Back