Bu diğer yarışmadan bağımsız fasulye yok :)Degilmisim aldim cevabi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu diğer yarışmadan bağımsız fasulye yok :)Degilmisim aldim cevabi![]()
Çok kere kazanınca böyle sorunları oluyor demek ki insanınKazen daha once kazanan 2.kez kazanirsa derken sutas yarismalarinda daha once mi kazanan yoksa diger yemek yarismalarin da mi kazananlardan bahsediyoruz?
Darisi basina ne diyeyimÇok kere kazanınca böyle sorunları oluyor demek ki insanın![]()
Sen varken mi kız sofra diyor tam senin kalemin iş yap da kopya çekelimDarisi basina ne diyeyim![]()
Millet bikti bendenSen varken mi kız sofra diyor tam senin kalemin iş yap da kopya çekelim![]()
Yalanını sevsinlerMillet bikti bendenbu sefer katimayi dusunmuyorum yuzum eskimesin
![]()
Biliyorum hep oyle diyip sonra katiliyorum ama gercekten katilmayi en azindan simdilik dusunmuyorumYalanını sevsinler![]()
ŞimdilikBiliyorum hep oyle diyip sonra katiliyorum ama gercekten katilmayi en azindan simdilik dusunmuyorum![]()
Ben buna katılırımki çok basitAynen canım çok kolay resimleri bana veyaKazen 'e gönderiyorsunuz.Son gün oylama yapılacak 1. olan hediyeyi alacak:)Tek tek konu açmıyorsunuz.Diğer yarışmamızdan bağımsız:)
Biliyorum hep oyle diyip sonra katiliyorum ama gercekten katilmayi en azindan simdilik dusunmuyorum![]()
Kendimden ben bile emin degilimŞimdilik![]()
Benim yerime de katil gardasimBen buna katılırımki çok basit![]()
Var tabi canim olmaz miAzerbaycan'da sütaş var mı![]()
Kendimden ben bile emin degilim
Benim yerime de katil gardasim
Var tabi canim olmaz mi![]()
Birinciyi biz mi secicez sutas mi?
Tamam sütaş ürünü eklediğin sofranı bekliyorum bana özelden yollayacaksınız:)Ben buna katılırımki çok basit![]()
Ondan kurtuluş yok :) bundan sonra araştırıp Azerbaycan'da olmayan bir ürünün sponsorluğunu kabul edelimAzerbaycan'da sütaş var mı![]()