Süt yerine krema olur mu?

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.783
28.214
798
49
Merhaba ,

Yarın için yaprak ciğer yapmayı planlıyordum ve buzluktan ciğeri çıkardım. Biz ciğerin o ağır kokusunu sevmediğimizden ben yaparken bir gece önceden sütte bekletiyorum. Baktım evde süt kalmamış. Ama krema var.Süt yerine kremayı kullanabilir miyim?

Buzluktan aldığım için tekrar donduramam...

Neyse yaptım artık.En kötü ne olabilir ki.Zaten amaç kokuyu almak sadece.Krema sütün atası olur diyip yatırdım kremaya

Geçen hafta trileçe yaptık(kızımla)
Evde krema yok ama ev sütü ve kaymağı vardı.Krema yerine onu kullandık gayet başarılı oldu.O sebeple süt yerine krema neden olmasın:)

Geçen hafta trileçe yaptık(kızımla)
Evde krema yok ama ev sütü ve kaymağı vardı.Krema yerine onu kullandık gayet başarılı oldu.O sebeple süt yerine krema neden olmasın:)

Değil mi?Sonuçta süt ve süt ürünleri. Evde yoğurt, ayran,kefir hepsi vardı. En uygunu krema geldi.İçine katmayacağım sonuçta.Sadece marinasyon

Değil mi?Sonuçta süt ve süt ürünleri. Evde yoğurt, ayran,kefir hepsi vardı. En uygunu krema geldi.İçine katmayacağım sonuçta.Sadece marinasyon
Aynen canım :)
Denemeden bilemiyoruz:)Neyse güzel olursa yaz fikir olur:)
Labneden yıllarca hep tatlı yapardık bak neler neler oluyormuş

Zeytinyağı koy canım 1 kaşık da sirke koy bu şekilde beklet.

Ben de kek yaparken yumurta yokmuş meğer, onun yerine nasıl bir düşünceye girdiysem krema koydum, aman yarabbim bir güzel oldu kek, yanlışlıkla tarif buldum güpgüzel Diyeceğim şu ki değil süt, yumurtayı da sırtlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…