Süt yerine krema olur mu?

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.783
28.213
798
49
Merhaba ,

Yarın için yaprak ciğer yapmayı planlıyordum ve buzluktan ciğeri çıkardım. Biz ciğerin o ağır kokusunu sevmediğimizden ben yaparken bir gece önceden sütte bekletiyorum. Baktım evde süt kalmamış. :KK34:Ama krema var.Süt yerine kremayı kullanabilir miyim?

Buzluktan aldığım için tekrar donduramam...

Neyse yaptım artık.En kötü ne olabilir ki.Zaten amaç kokuyu almak sadece.Krema sütün atası olur diyip yatırdım kremaya :KK39:

Geçen hafta trileçe yaptık(kızımla)
Evde krema yok ama ev sütü ve kaymağı vardı.Krema yerine onu kullandık gayet başarılı oldu.O sebeple süt yerine krema neden olmasın:)

Geçen hafta trileçe yaptık(kızımla)
Evde krema yok ama ev sütü ve kaymağı vardı.Krema yerine onu kullandık gayet başarılı oldu.O sebeple süt yerine krema neden olmasın:)

Değil mi?Sonuçta süt ve süt ürünleri. Evde yoğurt, ayran,kefir hepsi vardı. En uygunu krema geldi.İçine katmayacağım sonuçta.Sadece marinasyon :KK19::KK60:

Değil mi?Sonuçta süt ve süt ürünleri. Evde yoğurt, ayran,kefir hepsi vardı. En uygunu krema geldi.İçine katmayacağım sonuçta.Sadece marinasyon :KK19::KK60:
Aynen canım :)
Denemeden bilemiyoruz:)Neyse güzel olursa yaz fikir olur:)
Labneden yıllarca hep tatlı yapardık bak neler neler oluyormuş:-)

Ben de kek yaparken yumurta yokmuş meğer, onun yerine nasıl bir düşünceye girdiysem krema koydum, aman yarabbim bir güzel oldu kek, yanlışlıkla tarif buldum güpgüzel :D Diyeceğim şu ki değil süt, yumurtayı da sırtlanır :D

Back
X