Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık süt ve maydonoz buharına oturmak..
- Konu Sahibi mesrefff
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
- 5 Şubat 2018
- 661
- 586
- 18
Ben sadece maydonozla yaptım. Gebelik oluşmayınca insanın aklına herşey geliyor yadırganacak bir durum değil. Kasım ayında denedim ocak ayında hamile kaldım. Faydası oldu mu olmadı mı anlamadım yani. Bi de istersen elma yağını bi araştır onu da çok duydum. Yapmadım ama yapanlar çok methediyor.Merhaba arkadaşlar süt ve maydonozu kaynatıp buharına oturanlar var. tıkalı tüpleri açtığı ve hamileliği kolaylaştırdığını söylüyorlar acaba gerçekten faydası var mı. deneyenler varsa bizimle paylaşır mısınız.. :}
bende öyle düşünüyorum ama tüpler tıkalı olan birkaç kişi denemiş sonra ki ay rahim filminde tüpler açık gözükmüş inşallah doğrudurMantara iyi gelebilir belki ama tıkalı tüpleri açması biraz ütopik geldi
bende öyle düşünüyorum ama tüpler tıkalı olan birkaç kişi denemiş sonra ki ay rahim filminde tüpler açık gözükmüş inşallah doğrudurMantara iyi gelebilir belki ama tıkalı tüpleri açması biraz ütopik geldi
bende 7 ay önce dış gebelik geçirdim 5 aydır deniyoruz ama olmadı. doktorlarda hiç ilgilenmiyor artık. araştırırım elma yağını inşallah faydalı olur. bu arada bebeğin hayırlı olsun sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin AllahBen sadece maydonozla yaptım. Gebelik oluşmayınca insanın aklına herşey geliyor yadırganacak bir durum değil. Kasım ayında denedim ocak ayında hamile kaldım. Faydası oldu mu olmadı mı anlamadım yani. Bi de istersen elma yağını bi araştır onu da çok duydum. Yapmadım ama yapanlar çok methediyor.
- 5 Şubat 2018
- 661
- 586
- 18
Amin inşallah. Darısı başına :)bende 7 ay önce dış gebelik geçirdim 5 aydır deniyoruz ama olmadı. doktorlarda hiç ilgilenmiyor artık. araştırırım elma yağını inşallah faydalı olur. bu arada bebeğin hayırlı olsun sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin Allah
hayırlı olsun çok sevindim. ne kadar süre olmadı bebeğin.Bende sadece maydonoz buharına oturmuştum sonra iliski oldu, faydası oldu mu bilmem ama o ay hamile kaldım
Çok uzun bu sure değil 4 ay gibi bi süre olmadı sonra şükür Rabbim nasip etti, ama kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldımhayırlı olsun çok sevindim. ne kadar süre olmadı bebeğin.
- 9 Temmuz 2017
- 920
- 1.638
- 63
- 35
Ben denedim bir işe yaramadı ama kişiden kişiye değişirmi sonucu bilemiyorumMerhaba arkadaşlar süt ve maydonozu kaynatıp buharına oturanlar var. tıkalı tüpleri açtığı ve hamileliği kolaylaştırdığını söylüyorlar acaba gerçekten faydası var mı. deneyenler varsa bizimle paylaşır mısınız.. :}
- 20 Şubat 2013
- 423
- 392
- 103
Allah büyüktür. çok üzüldüm canım bende 7 ay önce 2 aylık bebeğimi kaybettim. inşallah rabbim yine nasip ederÇok uzun bu sure değil 4 ay gibi bi süre olmadı sonra şükür Rabbim nasip etti, ama kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım
iltihap kendimi bildiğimden beri başıma dert bi türlü kurtulamadımkızlar ben de çay ağacı yağını duymuştum iltihap için iyi geliyormuş
- 26 Mart 2018
- 3.083
- 3.983
- 83
Merhaba arkadaşlar süt ve maydonozu kaynatıp buharına oturanlar var. tıkalı tüpleri açtığı ve hamileliği kolaylaştırdığını söylüyorlar acaba gerçekten faydası var mı. deneyenler varsa bizimle paylaşır mısınız.. :}
- 26 Mart 2018
- 3.083
- 3.983
- 83
Benim annemde süt buharına oturduğu ay hamile kalmış bende temmuz ayında 2aylık bebeğim düştü bu ay cesaretimi toplayıp süt buharına oturdum bende duydum tüpleri açtığını bu konuda tam bi fikrim Yok ama iltihabı götürdüğünü kendimde anladım inşallah herkesin sağlıkla kucağına alıp büyüteceği bir gebeliği olur