• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık süt ve maydonoz buharına oturmak..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mesrefff

baktın olmuyo, bakmıycaksın
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
256
129
103
27
Merhaba arkadaşlar süt ve maydonozu kaynatıp buharına oturanlar var. tıkalı tüpleri açtığı ve hamileliği kolaylaştırdığını söylüyorlar acaba gerçekten faydası var mı. deneyenler varsa bizimle paylaşır mısınız.. :}

Merhaba arkadaşlar süt ve maydonozu kaynatıp buharına oturanlar var. tıkalı tüpleri açtığı ve hamileliği kolaylaştırdığını söylüyorlar acaba gerçekten faydası var mı. deneyenler varsa bizimle paylaşır mısınız.. :}
Ben sadece maydonozla yaptım. Gebelik oluşmayınca insanın aklına herşey geliyor yadırganacak bir durum değil. Kasım ayında denedim ocak ayında hamile kaldım. Faydası oldu mu olmadı mı anlamadım yani. Bi de istersen elma yağını bi araştır onu da çok duydum. Yapmadım ama yapanlar çok methediyor.

Ben sadece maydonozla yaptım. Gebelik oluşmayınca insanın aklına herşey geliyor yadırganacak bir durum değil. Kasım ayında denedim ocak ayında hamile kaldım. Faydası oldu mu olmadı mı anlamadım yani. Bi de istersen elma yağını bi araştır onu da çok duydum. Yapmadım ama yapanlar çok methediyor.
bende 7 ay önce dış gebelik geçirdim 5 aydır deniyoruz ama olmadı. doktorlarda hiç ilgilenmiyor artık. araştırırım elma yağını inşallah faydalı olur. bu arada bebeğin hayırlı olsun sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin Allah :KK68:

bende 7 ay önce dış gebelik geçirdim 5 aydır deniyoruz ama olmadı. doktorlarda hiç ilgilenmiyor artık. araştırırım elma yağını inşallah faydalı olur. bu arada bebeğin hayırlı olsun sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin Allah :KK68:
Amin inşallah. Darısı başına :)

Ben denedim bir işe yaramadı ama kişiden kişiye değişirmi sonucu bilemiyorum

Çok uzun bu sure değil 4 ay gibi bi süre olmadı sonra şükür Rabbim nasip etti, ama kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım
Allah büyüktür. çok üzüldüm canım bende 7 ay önce 2 aylık bebeğimi kaybettim. inşallah rabbim yine nasip eder :dua:

Ben bu ay sadece süt buharına oturdum şu an beklemedeyim inşallah sonuç olur

Benim annemde süt buharına oturduğu ay hamile kalmış bende temmuz ayında 2aylık bebeğim düştü bu ay cesaretimi toplayıp süt buharına oturdum bende duydum tüpleri açtığını bu konuda tam bi fikrim Yok ama iltihabı götürdüğünü kendimde anladım inşallah herkesin sağlıkla kucağına alıp büyüteceği bir gebeliği olur

Back