Süt ve Çoklu Gıda Alerjisi Bilgi ve Paylaşım TopiğimizTopiğimiz

Kızlar bi siteye yazdım alerjı sitesine dr.demişki anne sütünü kesin..ee ozmn neye uğraşıorz bnce cok saçma böle demicek bı dr.arıorum:KK66:

gittiğim prof da anne sütünü kesip özel mamalarla çocuğu besliyorlar,sonra anne sütüne geri dönüyorlar dedi.ben şiddetle karşı çıktım.aç da kalsam çocuğum anne sütünden mahrum kalmamalı.

Bizim ara ara oluyo yaklaşık 10 gündür yok çözemedim neye var alerjisi kk da hemen bende takip edeyim bu konuda malesef kimse tam bilgiye sahip olamiyor doktorlar da dahil

maalesef kimse anlamıyor.iş annede bitiyor.bizimde 3-4 kere oldu.yumurtayı kesmiştim 2.5 aydır.yiyorum şimdi.boşuna kesmişim mesela.alerji olmadı.belki de barsakları hassas olduğundan alışma evresidir ve önemli değildir diye düşünüyorm.doktoru da teste karşı.negatif de çıksa süt ürünleri yok diyor.

gittiğim prof da anne sütünü kesip özel mamalarla çocuğu besliyorlar,sonra anne sütüne geri dönüyorlar dedi.ben şiddetle karşı çıktım.aç da kalsam çocuğum anne sütünden mahrum kalmamalı.

maalesef kimse anlamıyor.iş annede bitiyor.bizimde 3-4 kere oldu.yumurtayı kesmiştim 2.5 aydır.yiyorum şimdi.boşuna kesmişim mesela.alerji olmadı.belki de barsakları hassas olduğundan alışma evresidir ve önemli değildir diye düşünüyorm.doktoru da teste karşı.negatif de çıksa süt ürünleri yok diyor.
İnşallah bi daha olmaz 40 gunlukken ortaya çıktı şimdi 3 aylığız

Yok artık anne sütünü kesmek mi? Zeytin su tüketirim yine de sütümü veririm...
tatilden dönen anne kadınlar kulübüne de geri döner :KK70:
Nasılsınız?

Yok artık anne sütünü kesmek mi? Zeytin su tüketirim yine de sütümü veririm...
tatilden dönen anne kadınlar kulübüne de geri döner :KK70:
Nasılsınız?
Çok iyiyiz. Biz yakupla keçi yoğurdu yiyor oğlum eee bende tabi kabak pirinç unu kayısı filan veriyorum daha aşırı bi tepki olmadı ama idar e edilecek kadar var yinede. senin nasıl geçti tatilin.

Çok iyiyiz. Biz yakupla keçi yoğurdu yiyor oğlum eee bende tabi kabak pirinç unu kayısı filan veriyorum daha aşırı bi tepki olmadı ama idar e edilecek kadar var yinede. senin nasıl geçti tatilin.
Ay yoğurt mu çok sevindim :) tatil çok iyiydi ya rahatladım baya sadece süt ve yumurta (dana ve tavuk Eti) ve çiğ domates hariç her şeyi yedim çok rahat geçti tepki vermedi.. kendisine de ek gıda başlamıştık baya iyi gidiyor :) öğlen meyve akşam sebze şeklinde gidiyoruz.. kakamız katı olduğu için mukus yok artık :) baya iyi yani maşallah.. sizin iyi olmanıza çok sevindim maşallah size de :)))

kızlar,
biliyorsunuz ben sadece hidrolize mama veriyorum. oğlumun döküntüleri geçti herşey normale döndü tekrar ama yaptırdığım alerji testinde yumurta akına alerjisi çıktı. bu nasıl iş anlamıyorum. Yumurta akına alerjisi varsa bile emzirmiyorum ki bu çocuk neden kabardı. Doktor emzirdiğin dönemdeki sütünden geçenleri hala sıfırlayamamıştır vücudu dedi. emzirmeyi keseli bir ayı geçti.1 haftadır da döküntüleri yok.

kızlar,
biliyorsunuz ben sadece hidrolize mama veriyorum. oğlumun döküntüleri geçti herşey normale döndü tekrar ama yaptırdığım alerji testinde yumurta akına alerjisi çıktı. bu nasıl iş anlamıyorum. Yumurta akına alerjisi varsa bile emzirmiyorum ki bu çocuk neden kabardı. Doktor emzirdiğin dönemdeki sütünden geçenleri hala sıfırlayamamıştır vücudu dedi. emzirmeyi keseli bir ayı geçti.1 haftadır da döküntüleri yok.
Cnm mamadaki bir şeye de vardır belki vücudu alışmaya başladığı için geçiyordur çünkü kurdeşen gecikmiş belirtiler arasında değil diye biliyorum. Hep elimi atıp şikayetlenicem yazıcam sonra diğer çocuklar aklıma geliyor duruyorum. Allah hepimize kolaylık versin

Cnm mamadaki bir şeye de vardır belki vücudu alışmaya başladığı için geçiyordur çünkü kurdeşen gecikmiş belirtiler arasında değil diye biliyorum. Hep elimi atıp şikayetlenicem yazıcam sonra diğer çocuklar aklıma geliyor duruyorum. Allah hepimize kolaylık versin
inek sütüne de alerjisi çıktı bugün öğrendik.. evet şikayetlenmemek lazım buna şükür, sağlık olsun. doktorumuz alerjisi olan bebeklerin 5.ayda bir çay kaşığı kadar meyve ve sebzelerin tadına bakmaya başlamaları gerektiğini söylüyor. 1 yaşına kadar yumurta yok, yumurta içeren besin yok. Süte ise 9.ayda tekrarlanacak alerji testinden sonra karar verilecekmiş.

bu arada doktorum rota aşısının bazen alerjiyi tetiklediği doğru diyor. Bu nedenle 2. dozunu yaptırmadık. Yumurta embriyosunda bekletiliyormuş çünkü..
nu

bu arada doktorum rota aşısının bazen alerjiyi tetiklediği doğru diyor. Bu nedenle 2. dozunu yaptırmadık. Yumurta embriyosunda bekletiliyormuş çünkü..

nu
Neyse şükür belli olmuş cnm az kaldı öyle böyle geçti günler. Alerjinin bittiği bol çikolatalı günlerde gelicek. Rota değil tüm aşılar alerjiyi tetikliyor ama rota daha fazla tabi yan komşuma hemşireler yaptırmazsan elinden alır devlet çocuğu demişler ölümlerden döndük aşılarda dedi oda alerjik bi bebek. Senin bebeğin beyazmı cnm sanki beyaz bebekler daha alerjik oluyo

Neyse şükür belli olmuş cnm az kaldı öyle böyle geçti günler. Alerjinin bittiği bol çikolatalı günlerde gelicek. Rota değil tüm aşılar alerjiyi tetikliyor ama rota daha fazla tabi yan komşuma hemşireler yaptırmazsan elinden alır devlet çocuğu demişler ölümlerden döndük aşılarda dedi oda alerjik bi bebek. Senin bebeğin beyazmı cnm sanki beyaz bebekler daha alerjik oluyo
evet canım beyaz. kapkara doğup sonra sarıya dönenlerden. babasında da var zaten süt ve yumurta alerjisi ve atopik dermatit. Aynen almış. tıpkısının aynısı doğdu zaten

evet canım beyaz. kapkara doğup sonra sarıya dönenlerden. babasında da var zaten süt ve yumurta alerjisi ve atopik dermatit. Aynen almış. tıpkısının aynısı doğdu zaten
Benim oğlanda beyaz kumral arası ela gözlü. Ne babası öyle ne ben. Alerjisi her iki taraftan da almış süt bizden galiba emin değilim çünkü teşhis yok belirti var yumurta şeker baba tarafında çok var kuzenleri hep aşırı alerjik

2 gündür bol mukuslu kaka yapıyor.çorbayı vermedim dün.aslında şeftali cde verdim 2 gün acaba o mu yaptı bilemedim..

yokkkk sadece yumurta ve bulgur var .yumurta da aklandı zaten.10 küsür gündür yiyorum
İyi maşAllah cnm ozaman şeftali dokunmuş ben kayısı verdim gaz yaptı ama dokunmadı hattaaa kendime yaptığım meyve suyuna uzandı bardağı diktim ağzına büyük insan gibi içti biz koptuk tabi gülmekten.

sen aştın kendini.ne bulsan veriyosun.iyiki alerji yapmıyor.süt de aklandı sizde.ohhh ne güzel
Cnm keçi sütünü kesicem uykuları çok bozuldu hiç uyuyamıyo 3 gün vermedim 3. Gün sonunda uyudu ertesi gün verdim tekrar dalamadı eşim doktora götürmedi çok işi varmış yetiştirmesi gereken 1 aydır bu randevuyu bekliyordum. Offf offf en azından bi kan tahlili verirdik moralimi çok bozdu çok uzak olmasa alır giderdim bebeği ama epey uzak bi yer

X