Süt ve Çoklu Gıda Alerjisi Bilgi ve Paylaşım TopiğimizTopiğimiz

ben de 2 gündür yumurta yiyorum.dün ve bugün hiçbir değişiklik yok hatta var olan mukus da 2 gündür yok.yarın da yiycem.alerjiolsa belli olurdu dimi?çorbasına da başlamadım daha.yumurtadan geçsin de, ben de beslenebileyim azıcık
Çok iyi yapmışsın cnm çorbayı ertelemekle. Sizde hemen kan oluyo zaten olsa olurdu 4. Güne gelince emin olur rahat edersin direkmi yedin yoksa çorba pasta içindemi. Bizde çok kaşınıyoruz ama yapacak birşey yok şükür bugün çok az hapşırıp öksürdü. Kaka da birgün yapıp birgün yapmıyor artık galiba muhallebi yada yoğurt tutuyo onu

Çok iyi yapmışsın cnm çorbayı ertelemekle. Sizde hemen kan oluyo zaten olsa olurdu 4. Güne gelince emin olur rahat edersin direkmi yedin yoksa çorba pasta içindemi. Bizde çok kaşınıyoruz ama yapacak birşey yok şükür bugün çok az hapşırıp öksürdü. Kaka da birgün yapıp birgün yapmıyor artık galiba muhallebi yada yoğurt tutuyo onu

ohh ne güzel.doktoru da ek gıda belki de kabız yapacak demişti.yumurtayı tavaya kırdım, ekmekle ohhhh misss:))çok özlemişim.bi de köy yumurtası.vitaminine ihtiyacım var.2 gündür demir hapı alıyorm.bugün de ciğer yedim:))düzelişcem inşallah

life, acaba ev tozuna mı alerjisi var?seninki genelde solunumlla alakalı da
Bu doktor bukadar küçükken bunlara tepki vermez dedi aklıma yattı ama benim de aklıma ara ara geliyor çünkü bende yeğnimdede var tozlu battaniye yoğun şampuanda anında boğazlarım şişerdi 1 ay geniz akıntım sürerdi çok sık hastalanırdım sonra başakşehir İstanbul da bi doktor sadece burnuma bakıp alerji dedi bir kutu ilaç verdi olunca bunu kullan dedi odur budur grip bile olmam artık. Ayın 11inde tıpa gidicem bakalım o ne dicek. Eğer denk gelmediyse hep gıda denemelerinde kaşıntı oluyo diyet yaparken hiç olmuyo

ohh ne güzel.doktoru da ek gıda belki de kabız yapacak demişti.yumurtayı tavaya kırdım, ekmekle ohhhh misss:))çok özlemişim.bi de köy yumurtası.vitaminine ihtiyacım var.2 gündür demir hapı alıyorm.bugün de ciğer yedim:))düzelişcem inşallah
Bende yoğurtlu makarnayı ve sütlacı çok özlemiştim sütüm yetse yine yemezdim emmeyince çok olması avantaj oluyo w çekse midesine süt gidiyor. Sanada afiyet olsun benim yerime de ye

Kizlar ben baya kotulesmeye basliorm,vucudumda bi degisklik hissediorm ama bi tarifi yok agri degil sikinti gbi..acaba kalsiyum eksikligi bunu yapar mi?istanbulda onerecegnz alerji dr.u var mi?

Kizlar ben baya kotulesmeye basliorm,vucudumda bi degisklik hissediorm ama bi tarifi yok agri degil sikinti gbi..acaba kalsiyum eksikligi bunu yapar mi?istanbulda onerecegnz alerji dr.u var mi?
Olabilir doktor mutlaka baktır değerleri ne ilaç yazalım yoksa depresyona girer sin dedi. İst hakkında bi fikrim yok maalesef. Facedeki guruba üye olup oraya sorabilir sin. Vücudunu uyuşmuş hafiflemiş gibi ruhun sürekli sıkılıyor muş gibi mi

Olabilir doktor mutlaka baktır değerleri ne ilaç yazalım yoksa depresyona girer sin dedi. İst hakkında bi fikrim yok maalesef. Facedeki guruba üye olup oraya sorabilir sin. Vücudunu uyuşmuş hafiflemiş gibi ruhun sürekli sıkılıyor muş gibi mi
Aynen dün gece 5te yattabildm,süreklı kabus görmeye başladm.eşim öpsün boğasm geldi direk kalsıyummu alsam acaba

Aynen dün gece 5te yattabildm,süreklı kabus görmeye başladm.eşim öpsün boğasm geldi direk kalsıyummu alsam acaba
Yok önce baktır değerleri ne bence vitaminden değil ruhen yıpranmışsın ben yeni doğum yaptığımda öyleydim hem herşeye koştur sezeryanla bi bebeği veren yoktu ağladığında kimse yardımcı olmuyordu attığım adımı hissedemez olmuştum sıkıntıdan uyuşmuş vücudum boğasım gelmiyordu ama köşe bucak kaçıyordum tek kelime konuşamıyordum sanki yabancı biriymiş gibi.

ben de fenayım.zaten gebelik ve emzirme döneminde vitamin almadım.2.5 <ydır da diyet....ağzımda çıkan aftların hesabı yok.p.tesi günü cildiyeye gidicembakalım o ne diyecek

Bana doktor calsiyum tablet vermişti mutlaka kullan diye. Sizlere de önerdi mi? Bir de dahiliyede kontrol amaçlı tüm tahlillerimi yaptırıyorum.
Kendinizde değişiklik hissediyorsanız ihmal etmeyin.
Yemek yok,uyku yok,stres çok.. insan yıpranıyor haliyle.
Benim tecrübelerimden tavsiyem mümkünse bebeğinizle sessiz sakin başbaşa kalın. Değilse minimum insanla kalın. Yoksa herşey daha zorlaşıyor. Ya da size gerçekten yardımcı olacak birinden destek alın.
Diyet meselesinde de alerji yapan gıdaları bulmaya çalışın bir an önce yoksa kendiniz gıdalardan yok yere mahrum kalırsınız.
Yazın diyet daha kolay kışın çok daha zor oluyor. Dikkatle gözleme devam edin kış gelmeden bir çok şeyi kesinleştirin ki size de bebeğe de kolay olsun...

ben de fenayım.zaten gebelik ve emzirme döneminde vitamin almadım.2.5 <ydır da diyet....ağzımda çıkan aftların hesabı yok.p.tesi günü cildiyeye gidicembakalım o ne diyecek
Bn artk dr.a okdr gitmek istemıormki anlatamam..ama cok kötüyüm 2haftda pett oldm sizler uzun zmndr yapıosnz dha dikkatli olmk lazm bgn enerjm yok oğlumla bile oynayamadm doğru düzgn.biz ıı olalımki onlara ii bakalım.bnce siz bi dahilıyede gdın

Kızlar bi siteye yazdım alerjı sitesine dr.demişki anne sütünü kesin..ee ozmn neye uğraşıorz bnce cok saçma böle demicek bı dr.arıorum:KK66:

Kızlar bi siteye yazdım alerjı sitesine dr.demişki anne sütünü kesin..ee ozmn neye uğraşıorz bnce cok saçma böle demicek bı dr.arıorum:KK66:
Sakın has efeninefesi arkadaş hidrolize mama vermesine emzirmemesine rağmen hidroliz e mama alerji yapmış biz yine diyetle sütten alerjenleri temiz leyebiliyoruz onların tek ilacı emmek cnm

Bn artk dr.a okdr gitmek istemıormki anlatamam..ama cok kötüyüm 2haftda pett oldm sizler uzun zmndr yapıosnz dha dikkatli olmk lazm bgn enerjm yok oğlumla bile oynayamadm doğru düzgn.biz ıı olalımki onlara ii bakalım.bnce siz bi dahilıyede gdın
Canım vücut bol bol yemeğe alışık olduğu için ilk zamanlar böyle oluyo malesef yinede Dahiliye de bi kan tahlili yaptır, zamanla alışıyor insan ben çok ağladım çok zorlandım hala daha zorlanıyorum
Osteocare alabilirsin

Ohh afiyet olsun :KK49:
Bende eşime keşke sütüm bol bol olsada üç günlük falan süt biriktirsem bir gün çatlayana kadar yesem :halay:bir ay idare eder bu moral diyorum sonra yine devam ederim diyete

Edirneyi de denicez

Testlerde çıkmaya bilirmiş malesef
Alerji hakkında hiçbir bilgisi olmayan bir kişi bile kakada kanı görünce normal olmadığını içerde tahribat olduğunu anlar, bunlar nasıl böyle der anlamıyorum. İçerde birşey kanıyor işte ötesi varmı 3 aylık bebek bu
Süt Ürünleri diyeti yapıcaksan bütün süt ürünlerinden uzak durman gerek alerji ile yaşam platformu var oraya üye olabilirsin çok şey öğrendim oradan
Bizim ara ara oluyo yaklaşık 10 gündür yok çözemedim neye var alerjisi kk da hemen bende takip edeyim bu konuda malesef kimse tam bilgiye sahip olamiyor doktorlar da dahil

X