Bebek Beslenmesi Süt sağma pompası ve süt saklama poşetleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
Elle sağılan pompalardan almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz. Doğum öncesi hazır etmek istiyorum çünkü ilk bikaç günün sütleri sanırım çok sağlıklıymış, bebeğim emmezse sağıp poşetlere koymayı düşünüyorum..
Sakma poşetlerinden hangisini tavsiye edersiniz..
Sanırım bundanda önemlisi elle çalışan Manuel diyorlar galiba bir pompa almak istiyorum, hangisinden memnun kaldınız, elektronik olanlar çok yavaş oluyormuş sanırım, birde çok pahalı, daha uygun bişeyler bakıyorum.

chicco el pompası var canım bende memnunum ama alabilirsen elektrikli almanı tavsiye ederim el dayanmıyor valla elektriklide medela iyi diye duydum çok kişiden 150 tl civarı. saklama poşeti lansinohun poşetleri güzel medela da kullandım ama lansinoh daha güzel.

BElki de anti reklam olacak ama japlo markısından hiç memnun kalmadım 100 lira verdim ve dulabımda duruyor.Daha ucuza daha pahalı şıkar derler ya benimle öyle oldu işte.Sonra tekrar300 lira ameda lactalane elektrikli pompası aldım.Eğer çalışmatı düşünüyorsan en iyisi elektrikli al.Bide bebek emişini taklit etmesi gerek bu şekilde sütünde azılma olmaz.Benim bebeği benden emmiyor ama makinaya sağulsun artık 7 aylık oldu ve hala anne sütü verebiliyorum.

benim süt sagma pompamin markasi avent..elektrikli degil buna ragmen ben cok memnun kaldim..zaten satilirken de yaninda buzluga koyman icin gereken kapakli kutularla birlikte satiliyor ve o kutular yine paketin icerisinde bulunan bir destekle biberona da dönü$üyor..fiyati biraz pahali ancak cok kullani$li.. gercekten tavsiye edebilcegim bir ürün..

kıslar bende marka vermek istemiyorum süt pompası almayı düşünüyorum ama nasıl kullanıldığı yazmıyo Hassas Ayarlanabilir Göğüs Pompası yazmışlar bu elle sağmamı oluyo yoksa pil veya elektrikli mi

Canım marka niye yazmıyorsun yasak değil ki, en doğru, bize en uygun ürünü bulmaya çalışıyoruz. Yazki kullanan kişi memnuniyetini ya da nasıl kullanıldığını yazsın.

Ya sitede bu kadar mı süt sağma pompası kullanan var, memnunsanız yazın lütfen, yanlış ürünlere boşa para yatırmayalım.

merhaba,
ilk ameda'nın lactaline marka pompasını kiralayarak kullanmıştım göğsüm şişince onu önermişlerdi. emme gücü yüksek ve şişkinlikten kurtarıyor ama benim göğüs ucumda su toplamasına neden oldu. fiyatı da çok yüksek. pompa almaya gittiğimde kraft'ın pompasını, ucuzluğu ve bilinen bir marka olması yanılgısına düşerek satın aldım. fakat bende hiç işe yaramıyor, emme gücü çok zayıf üstelik elektrikli olmasına rağmen manuel mantığında çalışıyor. arkadaşlarımın tavsiyesiyle ve iyi bir internet araştırmasından sonra avent'in manuel pompasını aldım. çok memnunum. kullanırken çıkarttığı gacır gucur ses dışında hiçbir şikayetim yok, tavsiye ederim.
bol sütlü günler.

Aventin sanırım bikaç farklı çeşit(model)manuel pompası var acaba hangisi bu yazdığınız.
sağevi ile vildantın aynı model mi acaba?

sanırım aynı aysun, 150 lira civarında fiyatı, süt haznesi biberon olabiliyor, saklanabiliyor..e-bebek mağazalarında denetiyorlar pompaları, imkanın varsa deneyip alabilirsin. saklama poşeti de lansinoh ve spectra denedim. lansinoh daha kaliteli ama spectra da aynı işi görüyor üstelik fiyatı diğerlerine kıyasla çok uygun.

Ya süt pompaları çok pahalı ya, ben yatağa bile o kadar para vermedim, 300-400-500 civarında olanlar var... Şöyle uygun ama kullanışlı alınca pişman etmiyecek bişey yok mu?

ben avent kullanıyorum , piyasada iki tane avent manuel pompa var , pompalar aynı biri biberonla satılıyor diğeri ise süt saklama kaplarıyla..ben çok memnunum pompadan ve biberondan ama süt saklama kapları sterilize edince genişliyo o yüzden poşet kullanıyorum

Ben iki aydır medela mini elektrikli pompayı kullanıyorum çok memnunum medelanın saklama poşetlerini de kullanıyorum derin dondurucu için sağdığımı hemen kullanacaksam dr. brown un biberonları da pompaya uyuyor.:lepi:

Bende kraftın süt sağma pompasını aldım aldığıma bin pişman oldum markasına kandım fiyatıda diğer ürünlere göre daha uygun geldi. Ucuz etin yahnisi... Emiş gücü yok denecek kadar az
kimseye tavsiye etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…