Bebek Beslenmesi Süt sağma pompası ve süt saklama poşetleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Medelanın elektrikli mini pompasını önerririm, manuel olanlar çok zor. Medelanın poşetleri pompanın ucuna takılarak direk poşete sağım yapılabiliyor

Medelanın elektrikli mini pompasını önerririm, manuel olanlar çok zor. Medelanın poşetleri pompanın ucuna takılarak direk poşete sağım yapılabiliyor

ben de aynısını kullanıyorum teneffüste çok vaktim olmadığından pratik oluyor. evde elektrikle okulda pille kullanıyorum . bir de ağzı standart başka biberonlar da takılabiliyor. yalnız pil çok çabuk bitiyor. zamanım, şartlarım olsa hep elektrikle kullanırdım .iki haftadır sırf anne sütüyle bu yolla devam ediyoruz. tek sorun oğlum biberon yada kaşık konusunda zorlanıyor.

Ben de medelanın mini elektrikli pompasını ve aynı markanın süt saklma poşetlerini kullanıyorum ve memnunum.Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

Ben medelanın elektrikli süt sağma makinesini kullanıyorum, neredeyse mastit olmuştum, neler çektim anlatamam bu pompa hayatımı kurtardı diyebilirim. 160 tl.ye aldım; ama verdiğim paraya değdi.

süt saklamak için steril örnek kapları var ya onlardan kullanabilirsiniz. ablam bebeğinin kontrol olduğu gün bir hemşirede süt sağıyormuş emzirme odasında. kabı görünce sormuş ablam.steril olduğu için medikal satan yerlerden uygun fiyata alıp rahatlıkla kullanabilirsiniz demiş.aklınızda bulunsun ..

ben avent ısıs manuel süt sağma pompasını kullanıyorum. aylarca kızıma bu pompa ile sütümü sağıp verdim. çok memnun kaldım. 150 tl ye almıştım. kesinlikle verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. göğse gelen yerine takılan silikon bi aparat var. bebeğin emmesi gibi etki yapıyormuş. sütüm bu sayede çok artmıştı. bi arkadaşın dediği gibi kullanırken "gırc gırc" diye ses yaptığı oluyor evet ama hiç rahatsız etmiyor merak etmeyin.. almak isterseniz kesinlikle tavsiye ederim.
süt saklama poşeti olarak da medela kullandım. o da çok iyiydi..

epeydir düşünüyorum bende süt sağma pomoasını. ben çalışmıyorum kızım şuan emiyor ama hiç birzaman çok fazla sütüm yok. 5. ayımızdayız ve emzik ve biberon almıyor. bu yüzden bi süre sütümü sağıp iberonla vermyi denemek istiyorum. belki öyle alışır biberona. ama satın almadan ya da kiralmadan önce gidip bir defa deneyebileceğim bi yer var mı acaba. ya da bi hastane falan duydunuz mu böye bi yer hiç. yardımcı olursanız çok memnun olurum...

hatta ikinci el de olabilir. kullanıp bebeği büyümüş bi kenarda bekliyodur. istanbul avrupa yakası levent şişli sarıyer civarı bana yakın mesela.. kiralama karşılığı denemek isterim. özel mesaj yazabiirsiniz bu konuda...

Son düzenleme:
merhaba engidi.bende bugün yarın almayı düşünüyorum canım.
e bebek com. deneyip alma şansın var canım.avrupa yakasında iki tane şubesi var maslak ve bayrampaşa da.oralara gitmeden önce telle sorup ögren.sitesinde çamlıca şubesinde deneyebilirsiniz diye belirtmiş çünkü.

e bebek com site den alıntı
Sayın müşterilerimiz
Söz konusu göğüs pompası ürünleri ihtiyaca yönelik tercih edilmesi gereken ürünlerdir.
Süt problemleri, Göğüs ucu problemleri, Çalışan anne fazla sütün sağımı ya da bebeğinizdeki beslenme problemine göre farklı özelliklere sahip ürünlerin öneri ve tavsiyeleri için bize ......... .......... ....... Ayrıca bu ürünü Çamlıca mağazamızda deneyebilir ve en doğru tercihi yaparak satın alabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar 3 aylık oğlum var işe başlamak zorundayım iznim bitti bana süt sağma pompası lazım olan varmı satın alabilirim

Medela alıyorlar en çok. Pratikmiş. Ben lansinoh kullanıyorum çiftli pompası var. İki göğsü birden sağınca zamandan tasarruf sağlıyor.
Ama ikinci el düşünüyorsan bunları kiralayan şirketler satıyorlar da. Hem de uygun fiyata sıfır satıyorlar.
tel no216) 330 3072 (Kadıköy)
Gittigidiyor bebek sayfasında da var

Ben biberonları avent almıştım, Doğumdan sonra meme başı küçük olduğu için oğlum yeterince ememedi. Süt birikince bineronlar uyumlu olduğu için avent elektrikli göğüs pompasından aldım. Memnunum etkili oldu sütüm arttı, ama şimdi alacak olsam ikili olanlardan alırım zamandan tasarruf sağlar, ama yeniden o kadar para veresim yok belki bir tane de manuel alırım diye düşünüyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…