• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt pompası gerekli mi?

Tecrübeleri gördükce alma fikri daha mantıklı geliyor. Siz hangi marka aldınız kiwi markanın yorumları fena değil fiyat da uygun işimi görürmü sizce. Philips demişler ama bütçemi aşıyor. Gümüş kapak ve göğüs ucunu çevremde çok söyledi dediğiniz gibi yapacağım♥️ bir de şey merak ediyorum pompa göğüs ucuna hasar veriyor mu çok. Sağma acılı bir şey mi
Benimkisi de Philipsti.
Kiwi ile ilgili hic bilgim yok malesef. Sagmak gogus ucuna hasar vermiyor, ben agridigini da hatirlamiyorum.
Ama emzirmek dogum oncesinde gerekli gogus ucu bakimini yapmazsaniz gerçekten ilk zamanlar agrili olabiliyor. Benim gogus uclarim yara oldu. Hastanede aglayarak emzirdim bebegimi.

Forumlarda herkes gumus kapaklarin haftalar oncesinde kullanilmaya baslanmasi gerektigini konusuyordu. Gogus ucu kremi icin de ayni sekilde. Ben ciddiye alip kullanmamistim hata yapmisim. Sonra lansinoh krem ve gumus kapak ile yaralarim kapandi cok sukur. Bu nedenle size de onceden kullanmanizi onerdim.

Bu benim tecrubemdi. Belki sizin yara olmaz. Ama yine de onlem almakta fayda var diye dusunuyorum 😊

Back