vermemistir bebisin kilo,doktor kontrolu bir gecsin rahatlayacaksin.Bizim 4 Kasimda bir dahaki kontrol,daha dogrusu asi icin gidicez e o zaman da boy kilo hepsi olculecek yine.Biz aptamil 1 kullaniyoruz en basindan beri,doktor degistirmemize izin vermiyor bebek alistigi mamayi yemeli ciddi bir sorun olmadikca degismez diyor.Bizim de 120 yemedigimiz ogunler oluyor,arada 160 a ciktigi ogunler de.Hatta biraz once doyurdum ikina sikila 70 icti birakti.Zorlamiyorum bi dahaki ogune telafi eder diye.Biz ne de yapsak neyi ne kadar iceceklerini kendileri belirliyor aslinda.Saglikli olsunlar,gelisimleri normal gitsin yeter.
vermemistir bebisin kilo,doktor kontrolu bir gecsin rahatlayacaksin.Bizim 4 Kasimda bir dahaki kontrol,daha dogrusu asi icin gidicez e o zaman da boy kilo hepsi olculecek yine.Biz aptamil 1 kullaniyoruz en basindan beri,doktor degistirmemize izin vermiyor bebek alistigi mamayi yemeli ciddi bir sorun olmadikca degismez diyor.Bizim de 120 yemedigimiz ogunler oluyor,arada 160 a ciktigi ogunler de.Hatta biraz once doyurdum ikina sikila 70 icti birakti.Zorlamiyorum bi dahaki ogune telafi eder diye.Biz ne de yapsak neyi ne kadar iceceklerini kendileri belirliyor aslinda.Saglikli olsunlar,gelisimleri normal gitsin yeter.
evet canim 70 de icse 50 de icse bir sonraki beslenme 3 saatten once olmuyor.Genellikle de bir sonraki ogunde 150-160 yiyor boyle az yedigi zaman.Erken verirsem yine az yiyor cunku.Biraz once yedi 140 cc,yerken de kakasini yapti,meger bir oncekinde kakasi oldugu icin yememis yavru.Gunde bir defa kaka yapiyor ve cok yapiyor,haliyle ici doluyken de yiyemiyor fazla.Bu da genelde sabah saatlerinde oluyor.
bizim doktorumuz mama değişimine karşı değil.bu doktorlarda farklı farklı.bizimde 26 ekimde aşımız var.28 dede kendi doktorumuza gitcez.dediğin doğru canı isterse yiyorlar istemezse yemiyorlar.yandık biz bu bebişlerden şimdiden böyleler büyünce ne olcak bakalım.sağlıklı ve normal olsun yeter fazla bişey istemiyorum.biz bi 120 bi geçsek daha geçemedik imş. allahın izniyle geçeriz.
gecersiniz canim 120 degil 150 bile gecersiniz hic sikma canini,insallah kilo boy hersey normal cikar ve sende biraz olsun rahatlarsin
sagmadikca azaliyor iyice sutise de basladin cok zor oldugunu tahmin edebiliyorum.En dogrusunu sen bileceksin bu konuda,sinirlerini cok yiprattiysa bu sut ve sagma mevzusu birakacaksin tabii.Bu is sana psikolojik yada fiziksel bir eziyet haline gelmemeli.Disardan akil veren cok oluyor ama uygulama kisminin nasil odugunu herkes bilmiyor o yuzden bence senin ve bebegin icin en sagliklisi neyse onu yap.Saglik ve mutuluk onemli olan.
anliyorum,benim de seklim semalim kaydi,kolay degil gunde kac saat makine basinda yamula yamula gecti son 3.5 ay.Kizim sutumu istemedikce sagasim da gelmiyor.Bir ara ne guzel anne sutunu aliyordu ve bana da hirs geliyodu yetistiricem kizima sutumu diye,istemedikce bende isteksiz oluyorum.Annem de geldi simdi,aa ben giderken ne coktu sutun iyice azalmis simdi diyor.Obur yandan da annem beslerken kizimi kendi sutumu bir ogunde 60 cc den fazla hazirlatmiyor,mama hazirla sutunu iciremiyorum diyor.E ne oyle ne boyle,zor islermis bunlar hakkat.Hepimiz istedik doya doya sarila sarila memeden emzirmeyi olmadi,sagarak komple anne sutu alsin diye ugrastik ona da sutumuz yetmedi.Binbir guclukle ciktigi kadarini da verdik elimizden geldigince,her anne ister cocugu en iyisini alsin ama olmadi mi olmuyor.
evet bir gülüşü dünyaya bedel onun allah ona hiç bir zorluk vermesin inşallah.seninki uyanıkken yiyor ne güzel benimki uyanıkken yemiyor mecburen ben ve annem uyutup yediriyoruz ama endişelerimde var.hep böyle olmazki normal yemeğe başlayınca napacağız onuda uyurken verememki yani kısır döngüdeyim uyanıkken yemeğe alışması lazım bir iki gün uyanıkken vereceğim bakalım ne yapacak biliyorum az yiyecek ama napayımhaklisin psikoloji stres cok etkiliyor sut durumunu,cok cabuk olmus gebeligin.Evlilik oturmadan bebek gelince daha da zor olur ama olsun bak simdi dunyanin en guzel seyi evinde yasiyor :))Dedigin gibi cok sukur 4 ayimiza da geldik sayilir,bundan sonra hepimiz icin de daha stressiz ve huzurlu olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?