süt olsun istiyorum ama kilo almak istemiyoruuuuuuum!!!

ayse38

canımın ta içisin sen:)
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
999
2
116
Kayseri
canlarım arkadaşlarım tecrübeli anneler emirin teyzeleri yardım lütfenn !!!bilenler bilir 13 gün oldu doğum yapalı hangi besinler süt yapar hangileri sadece kilo yapar ?

sadece bol bol su...onun dışındaki çaylar, yiyecekler v.s. nin süt yaptığı kanıtlanmamış ama placebo etkisi varmış, psikolojik olarak süt yapıyormuş...bu nedenle ben sadece bol bol su içiyorum yaklaşık3-4 litre...su şişesi yanımda dolaşıyorum:) kaydirigubbakcemile3

bol su içiyorum ..komposto ve humana çay içiorum..bence arkadaslar humana çayını deneyin derim

canlarım teşekkür ediyorum paylaşımlarınız için ,,kırkım çıkana kadar kayınvalidemin yanındayım bu kırk çıkmadan inş 40 kilo almam yaa anlatamıyorum diyorum anneciğim çay şekerli şerbet kilodan başka bişey yapmaz üstelik bide gaz yapıyomuş bebeğe ama o olurmu öle şey biz böle büyüttük diyo başka bişe demiyo imdaaaaaaaaaat:1no2::1no2::1no2:zaten yediklerim çorba,komposto,su,bardakla içmek zor oluyoo o yüzden bende su şişesiyle içiyorumm..:roflol::roflol:

evt humana çayını almanı bende tavsiye ediyorum içtikten 3 dk.sonra sütler sızlaya sızlaya iniyo...

bulgur uzum pekmezı ıyı gelıyor ama bence sut ıcın uc sey onemlı uyku su ve moral bol sutlu gunler

evt humana çayını almanı bende tavsiye ediyorum içtikten 3 dk.sonra sütler sızlaya sızlaya iniyo...

Ceko naptın sen yaa o kadar da değil anam boncuk mu bu 3 dk sonra ınecek bence senin emzirme vaktin geliyodur da ondan iniyodur:roflol:

Ay ayse bu arada ogullarımız adas ne kusela.s.

benimde 16 gün oldu kayınvalidem geldi yanıma oda aynen seninki gibi beni deliritiyor..geçinemiyorum birde kızımdan kıskanıyorum

canım bende kilo almak istemiyorum ama yemek yedikçe göğüslerimin daha çok şiştiğinide hissetiyorum.ama suna inanıyorum bütün yediklerinin vitamini sütüne geçiyormuş gibi geliyo bana ne kadar doğru bilemem.
.humana çayı günde mutlaka bi bardak içmek laızm sanırım.nohut bulgur da süt yapıyo,susam,yulaflı bisküviler bide süt yapan şeyler.tabi en önemlisi su

3 gündür humana çay içiyorum hiç bir faydasını göremedim geçen hafta 2 biberon sütüm çıkıyordu bu hafta ise anca yarım biberon çıkıyor haftaya hiç gelmeyecek heralde ((

bende 30 günlük bi anneyim sütüm çok ço az.n eduyarsam deniyorum şimdilik bi gelişme yok am

arkadaşlar kilo alcaz diye yimemezlik yapmayın bol sıvı ve gaz yapmayacak şeyler tüketin bide morel ve uyku çok önemli bende bitki çayları tüketiyorumilk oğlumda fazla sütüm olmuyordu vede yaramıyor şimdi sütüm oluyor bi göğsümü emzirirken öbürü sızlıyor yada akıyor inşallah sütünüz olur anne sütü kadar güzel bişey varmı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…