Gebeliğe Hazırlık süt maydanoz buharıyla hamile kalan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah sende hamile kalırsın canım..
Allah'ım bu ay yüzümüzü güldürür inşallah..
Nasıl yaptın kürü??
Sadece maydanoz ve süt mü??

İki gun oldu sogan kuru testere disli aslan pencesi iciyorum bugunde bu maydonoz sut u yaptim canim.sogan kuruyle beraber kahverengi lekeler geldi persembe doktora gidicem bakalim... Hayitbhapi almistim ama icemem prolaktinim 43 1 hafta once yarin da emdokkronolije gidicem tsh ve prolaktine baktirmak icin ... İnsallah kucagimiz evlatlarla dolar canim senin icin dua edicem dua topigi actim peygamberlerin evlat dualari onlari oku bol bol guzel haberlerininbekliyorum canim

Reactions: spe
Canım bulamadım topiğini...
Inşallah sonuçların normaldir...
Bugün iğnemi oldum geçen ay çok sancılı olmuştu şuan hiç ağrı sızı yok çatlamazsa diye çok korkuyorum

merhaba hayirli olsun canim bebegin ne kadardir bebegin olmuyodu ve rahatsizligin varmiydi acaba ?

4ay olmadi bir doktor pko var dedi ama digeri yok dedi cunku benim hormonlarim iyiydi benim tek problemim insulin direnciydi.ilac kullandim adetlerim duzeldi yumurtlamam da dogal.olarak.hamile kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…