- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
SEN DE Mİ YAPTIN CANIMumarım gelirler kızlaarrrrrrrr nerdesinizzzz
SEN DE Mİ YAPTIN CANIM
Bi arkadaş da bununla ilgili bi topic açmış da bunun üzerine hamile kalmış 10 sene sonra. Ama kaç gün yaptığı yazmıyodu. Sorayım bi bakalım
kaç gün yapılacağı yazıyor mu pekiMerhaba,
Bu kür Ebru Destan ın çıkarmış olduğu '' Yalnız Değilsin '' kitabında yazıyordu .
Kaynar suya 1 bardak süt 1 demet maydanoz ve 1 bardak rakı buharında duruyormuşsun , çok iyi ve yararlı olarak anlatmış ama denemeden bilinmez tabi ki.
Hatırlamıyorum gerçekten akşama kitap a bakar dönüş yaparım ama daha yeni okudum gün bilgisi yazmış olsaydı aklımda kalırdı heralde.kaç gün yapılacağı yazıyor mu peki
hımm anladım tşklerHatırlamıyorum gerçekten akşama kitap a bakar dönüş yaparım ama daha yeni okudum gün bilgisi yazmış olsaydı aklımda kalırdı heralde.
Çok tşk ederim çok sağolun onu iki gün yapıp ondan sonra ilişki olacak o zaman doğru anladımPalmiye_Sever Kitaba baktım 2 litre kaynar suya 1 çay bardağı rakı ve 1 çay bardağı süt bir demet maydanoz .
Regl bittikten sonra buharında duruyorsun belini bir havlu ile ört . İlişkiye girdikten sonra yapılmamalı yazıyor hamile kalmış olma ihtimaline karşı , yani regl bittikten sonra ilşkiye girmeden 1-2 gün denenebilir.
Çok tşk ederim çok sağolun onu iki gün yapıp ondan sonra ilişki olacak o zaman doğru anladım
ben bunu bu ay yapmıştım ama rakı koymamıştım sadece maydanoz ve sütle yapmıştım vede ilk gün yaptığımda ilişkiye girmiştik hayırlısı bakalım bide bu sekilde deneriz çok tşklerEvet , ilişkiden sonra tekrarlamayın hamile kalmış olabilirsiniz o yüzden , regl den sonra 1 veya 2 gün yapabilirsiniz
ben bunu bu ay yapmıştım ama rakı koymamıştım sadece maydanoz ve sütle yapmıştım vede ilk gün yaptığımda ilişkiye girmiştik hayırlısı bakalım bide bu sekilde deneriz çok tşkler
:) :) yok kürden sonra ilişki olmuştu adetime bikaç gün kaldı bakalim adet olursam rakıylada yaparım :) :)Evet rakıyla da deneyin bakalım nasıl olucak benim de regl bitsin yapıcam .
Kürü yapıp ilişkiye girebilirsiniz , ilişkiye girdikten sonra kürü yapmayın ne olur ne olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?