Gebeliğe Hazırlık süt maydanoz buharıyla hamile kalan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Palmiye_Sever

Hayatımın en güzel dönüm noktasındayim
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
834
526
103
merhaba kızlar bi yerde okumuştum süt ve maydanozu kaynatıp buharında durmanız gerekiyor diye ama bi yerde 3gün yazıyor bi yerde 5 gün yazıyor bu yöntemi uygulayan var mı varsa nasıl yaptınız

aynen canım ben yaptım buharı ama iki gün yaptım soğan kürüne karar veremedim

soğan kürü yaptım bi işe yaramadı 2 cm lik kistim gitmemiş ama hata bende olabilir düzenli içmedim. süt maydanoz buharını nasip olursa bu ay yapcam adetimi beklıorum. adet bittikten sonra 3 gün yada 5 gün iliski olmadan önce yapılıcakmış diye biliyorum. ama 3 mü yaparsın 5 mi onu bilemem. sanırım isteğe göre.

Bi arkadaş da bununla ilgili bi topic açmış da bunun üzerine hamile kalmış 10 sene sonra. Ama kaç gün yaptığı yazmıyodu. Sorayım bi bakalım

Merhaba,
Bu kür Ebru Destan ın çıkarmış olduğu '' Yalnız Değilsin '' kitabında yazıyordu .

Kaynar suya 1 bardak süt 1 demet maydanoz ve 1 bardak rakı buharında duruyormuşsun , çok iyi ve yararlı olarak anlatmış ama denemeden bilinmez tabi ki.

kaç gün yapılacağı yazıyor mu peki

Palmiye_Sever Kitaba baktım 2 litre kaynar suya 1 çay bardağı rakı ve 1 çay bardağı süt bir demet maydanoz .

Regl bittikten sonra buharında duruyorsun belini bir havlu ile ört . İlişkiye girdikten sonra yapılmamalı yazıyor hamile kalmış olma ihtimaline karşı , yani regl bittikten sonra ilşkiye girmeden 1-2 gün denenebilir.

Çok tşk ederim çok sağolun onu iki gün yapıp ondan sonra ilişki olacak o zaman doğru anladım

Çok tşk ederim çok sağolun onu iki gün yapıp ondan sonra ilişki olacak o zaman doğru anladım

Evet , ilişkiden sonra tekrarlamayın hamile kalmış olabilirsiniz o yüzden , regl den sonra 1 veya 2 gün yapabilirsiniz

Evet , ilişkiden sonra tekrarlamayın hamile kalmış olabilirsiniz o yüzden , regl den sonra 1 veya 2 gün yapabilirsiniz
ben bunu bu ay yapmıştım ama rakı koymamıştım sadece maydanoz ve sütle yapmıştım vede ilk gün yaptığımda ilişkiye girmiştik hayırlısı bakalım bide bu sekilde deneriz çok tşkler

ben bunu bu ay yapmıştım ama rakı koymamıştım sadece maydanoz ve sütle yapmıştım vede ilk gün yaptığımda ilişkiye girmiştik hayırlısı bakalım bide bu sekilde deneriz çok tşkler

Evet rakıyla da deneyin bakalım nasıl olucak benim de regl bitsin yapıcam .
Kürü yapıp ilişkiye girebilirsiniz , ilişkiye girdikten sonra kürü yapmayın ne olur ne olmaz :)

Evet rakıyla da deneyin bakalım nasıl olucak benim de regl bitsin yapıcam .
Kürü yapıp ilişkiye girebilirsiniz , ilişkiye girdikten sonra kürü yapmayın ne olur ne olmaz :)
:) :) yok kürden sonra ilişki olmuştu adetime bikaç gün kaldı bakalim adet olursam rakıylada yaparım :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…