- Konu Sahibi Palmiye_Sever
bende adetten sonra yapacağım şu zıkkımı. öyle adetin orta yerlerinde yaptım 1-2 gün hiç fayda alamadım.ama o sıralar biraz kabız gibiydim onu yumuşatmıştı tuvalete çıkarmıştı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım ben rakı konulduğunu sonradan öğrendim yani ben başka bi yerde okumuştum 1 litre süte 1 demet maydanoz ikisini kaynattım maydanoz hemen yumuşuyor zaten hemen leğene aldım üzerinde normal durdum belimi havluyla sardım biraz ılıyınca oturdum sonra ilişki oldu faydASINI görebilirdim ama ben bunu yaptığım ay zayıflama çayıda yaptım belki ondan dolayı tutmamış olabilir inşallah siz faydasını görürsünüz
canım internette çok tarif var ben rakılı yapmadım ama şu şekilde 1 litre su 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı rakı ve maydanoz ama ben bu şeklde yapmadım ben 1 litre süte bi demet maydanoz şeklinde yaptım vede 2 gün yaptım normalde 3 gün yapılıyor ben 3.gün yapamadım adetin bitikten 4,5 gün sonra başlıyorsunMerhaba
İnş hepimize vesile olur.
Bende bu ay deniyeceğim rakı ile olan kürü.
Tarifini tam olarak biliyor musun acaba rakı ile olan nasıl yapılıyor?
Teşekkür edeeim canım
Bitki kürü; aslan pençesi,civan perçemi ve çoban çantası ile yapılıyor.hepsinden birer tutam yarım litre suya koyup 2 dakika kaynatıyosun ve 20 dakika dinlendiriyosun.sabah akşam aç karnına bir bardak süzerek ılık olarak içiyorsun.
bunuda deneyebilirsin canım ben denemedim ama bu ay doktora gideğim olmazsa deneyeceğim
Bende caya başladım okuyunca merak ettim hamile misiniz acabaBitki kürü; aslan pençesi,civan perçemi ve çoban çantası ile yapılıyor.hepsinden birer tutam yarım litre suya koyup 2 dakika kaynatıyosun ve 20 dakika dinlendiriyosun.sabah akşam aç karnına bir bardak süzerek ılık olarak içiyorsun.
bunuda deneyebilirsin canım ben denemedim ama bu ay doktora gideğim olmazsa deneyeceğim
yok canım çaya başlamadım doktora gittim klomen verdi ardından çatlatma iğnesi ama maalesef tutmadı bakalım temmuzdaki adetim gelirse tekrar gideceğim doktor bişey kullanma dedi o yüzden bu ay vucudumu dinlendireceğim çünkü gelecek ay maraton tekrar başlayacak sen ne kadarlık çocuk düşünüyorsunBende caya başladım okuyunca merak ettim hamile misiniz acaba
bu kürü 3 gün yapıyorsunuz vede adet bitiminden sonra başlıyorsunuz çünkü maydanoz olduğu için tutunan çocuk varsa bile zarar verebilir o yüzden adet bitiminden sonra başlayıp 3 gün yapıp bırakınOvülasyon gününü beklemek gerekiyo mu bu kürü yapmak için
Selam canım nasılsın?bu kürü 3 gün yapıyorsunuz vede adet bitiminden sonra başlıyorsunuz çünkü maydanoz olduğu için tutunan çocuk varsa bile zarar verebilir o yüzden adet bitiminden sonra başlayıp 3 gün yapıp bırakın
Biz 6,7 aydır deniyoruz bebek , ama kür falan yapmamıştım hiç , bu ay çaylara başladım cuma akşamı adet son günüm, bu arada folik içiyorum , yani Allah nasip etsin çok istıyorum , biraz zaman geçti ve olmadı diye üzülüyorum kimine göre yolun başı kimine göre rahat farklıyok canım çaya başlamadım doktora gittim klomen verdi ardından çatlatma iğnesi ama maalesef tutmadı bakalım temmuzdaki adetim gelirse tekrar gideceğim doktor bişey kullanma dedi o yüzden bu ay vucudumu dinlendireceğim çünkü gelecek ay maraton tekrar başlayacak sen ne kadarlık çocuk düşünüyorsun
Malesefki denemdim.sut buharini faydasini gormedim..belki de gorduk bi ise yaratmıştır muhakkak ama.hamile.kalamadim.8 sene oldu benimde bekleyeli yavrumu dua edelim...Biz 6,7 aydır deniyoruz bebek , ama kür falan yapmamıştım hiç , bu ay çaylara başladım cuma akşamı adet son günüm, bu arada folik içiyorum , yani Allah nasip etsin çok istıyorum , biraz zaman geçti ve olmadı diye üzülüyorum kimine göre yolun başı kimine göre rahat farklı
Insallah en kisa surede bebeginiz olurMalesefki denemdim.sut buharini faydasini gormedim..belki de gorduk bi ise yaratmıştır muhakkak ama.hamile.kalamadim.8 sene oldu benimde bekleyeli yavrumu dua edelim...
canım ben sadece buharı yaptım bide soğan suyunu içmiştim başka bişey yapmadım doktor klomen ve iğne verdi bana ilk ay tutmayadabilir demişti vede tutmadı benim sıkıntım yok ta sanırım yumurta kendiliğinden çatlamıyor iki yumurtan var demişti biri sağda biri solda dedi ama olmadı insan kendisine ilişki olacak diye programladığı zamanda olmuyor aksilik çıkıyor bide kontrollerim bayrama denk geliyordu bu ay dinlen dedi temmuzda başlarız dei temmuz sonuna doğru adet olursam gideceğim ama gitmeyedebilirimSelam canım nasılsın?
Bende fayda göremedim malesef buhar küründen. Çaylarıda yapmadım karıştırarak. Tek tek içiyorum.
Banada dr adetin 3. Günü gel dedi hormon testi filan yaptı.
Acaba banada mı klomen tarzı ilaç verir sence?
Senin hormon değerlerin nasıl?
Miyom kist filan var mı sende?
aynen canım yolun başındasın rabbim fazla vakit geçirmeden nasip etsin inşallah benim kasım gelirse 2 sene olacak düşün şimdiye kadar olsaydı büyümüştü ikinciye hamileydim belkide ama olsun rabbim vaktinde hayrılısını nasip etsin vede vatanına milletine hayırlısıyla nasip etsin rabbimmBiz 6,7 aydır deniyoruz bebek , ama kür falan yapmamıştım hiç , bu ay çaylara başladım cuma akşamı adet son günüm, bu arada folik içiyorum , yani Allah nasip etsin çok istıyorum , biraz zaman geçti ve olmadı diye üzülüyorum kimine göre yolun başı kimine göre rahat farklı