- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
Canim neyle hamile kaldin bize dua et lutfennnslm kızlar. ben bu kürü 1 defa yaptım ve çok fena vajinit oldum. paylaşmak istedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim neyle hamile kaldin bize dua et lutfennnslm kızlar. ben bu kürü 1 defa yaptım ve çok fena vajinit oldum. paylaşmak istedim.
Canım yanma oldu mu?? ben yanma hissetdikçe kalktım tekrar oturdum...Bugun ilk kez yaptim hayirlisi insallah vesile olur asiri terledim
Canım yanma oldu mu?? ben yanma hissetdikçe kalktım tekrar oturdum...
Inşallah faydasını görürüm 2 gün yaptım bugün çatlatma iğnemi vurdurdum..
Inşallah sende hamile kalırsın canım..Hafif bir sekilde oldu canim insallah hamile kalirsin canim insallahh
Inşallah sende hamile kalırsın canım..
Allah'ım bu ay yüzümüzü güldürür inşallah..
Nasıl yaptın kürü??
Sadece maydanoz ve süt mü??
Canım bulamadım topiğini...İki gun oldu sogan kuru testere disli aslan pencesi iciyorum bugunde bu maydonoz sut u yaptim canim.sogan kuruyle beraber kahverengi lekeler geldi persembe doktora gidicem bakalim... Hayitbhapi almistim ama icemem prolaktinim 43 1 hafta once yarin da emdokkronolije gidicem tsh ve prolaktine baktirmak icin ... İnsallah kucagimiz evlatlarla dolar canim senin icin dua edicem dua topigi actim peygamberlerin evlat dualari onlari oku bol bol guzel haberlerininbekliyorum canim
Canım bulamadım topiğini...
Inşallah sonuçların normaldir...
Bugün iğnemi oldum geçen ay çok sancılı olmuştu şuan hiç ağrı sızı yok çatlamazsa diye çok korkuyorum![]()
Dua. Bi de iyi bir doktor bulun ve doktorunuza guvenin. Stresten uzak durun. Rabbim isteyen kimsenin kucağını bos birakmasin. Bir an once guzel haberi alirsiniz insallah.Canim neyle hamile kaldin bize dua et lutfennn
Mrb canım sen rakı kürü yaptıktan sonra mı hamile kaldınBugun ilk kez yaptim hayirlisi insallah vesile olur asiri terledim
Mrb canım sen rakı kürü yaptıktan sonra mı hamile kaldın
Pardon hamilemsiin su anAslaaa aslaaa dinimizce haram olan birseyin kurunu yapmam kndan medette beklemem maydanoz sut buhari yaptim ben sonrada rabbime dua ettim...
Pardon hamilemsiin su an
Hayırlı olsun canım nasıl yaptın bana tam olarak anlatır mısın bu arada benim için de dua etEvet canim.
Hayırlı olsun canım nasıl yaptın bana tam olarak anlatır mısın bu arada benim için de dua et
Hayırlı olsun canım nasıl yaptın bana tam olarak anlatır mısın bu arada benim için de dua et
merhaba hayirli olsun canim bebegin ne kadardir bebegin olmuyodu ve rahatsizligin varmiydi acaba ?1litre sut ve bir demet maydanozu kaynatyim tencerede bir kovaya koydum ustune oturdum etrafimi havlu ile sardim.
merhaba hayirli olsun canim bebegin ne kadardir bebegin olmuyodu ve rahatsizligin varmiydi acaba ?
Canım aynı şekilde 2 gün önce yaptım ama benden ne akıntı nede başka bisey geldi
Bana umut oluyorsun canım benim de bu ay düzene girdi 32. Gün geldi ama kahverengiydi şu anda da kasiklarim ağrıyor sanırım yumurtlama oluyor yavaş yavas inşallah bu ay olur ınsulin direnci için kaç aydır kullandın ilacBenden de gelmemisti