Gebeliğe Hazırlık süt maydanoz buharıyla hamile kalan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet , 1 kürtajım var şubat ayından.
bebeğin kalp atışları durdu , inşallah kalırım hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip olur .
aaaa çok üzüldüm rabbim sizi cennette buluştursun :(
inşlallah hayırlısıyla hamile kalırsınız.

Kızlar bende süt ısırgan yaptım 20 dakika oturdum
Bugün de yapacağım aynı işlemi bugün yarın yumurtlama dönemim
Şimdi dün yaptım ya bugün akıntımda kan damarı gibi ince ince şeyler geldi bu dediğim 2 3 kere oldu
Bu iyiye işaret mi yoksa vücuduma zarar mi verdim acaba

Çok dikkatli davrandım bu arada kendimi yakmadım yani ;)

Şimdi dün yaptım ya bugün akıntımda kan damarı gibi ince ince şeyler geldi bu dediğim 2 3 kere oldu

Çok dikkatli davrandım bu arada kendimi yakmadım yani :KK66:
canım benim bildiğim adetin bittikten sonra yapılıyor yumurtlama döneminde yapılmıyor diye biliyorum ama belki yumurtlama dönemindesin o yüzden kanama olmuş olabilir bazılarında o şekilde işaret verebiliyor

Arkadaşlar ben bunu dün yaptim hic oyle akinti felan gelmedi zaten su aralar cok akintim olmuyordu acaba tupler tikali olabilr mi diye deneywyim dedim ama az once cok azcik normal gunlerimde de olan akintim olmus o kadar

Arkadaşlar ben bunu dün yaptim hic oyle akinti felan gelmedi zaten su aralar cok akintim olmuyordu acaba tupler tikali olabilr mi diye deneywyim dedim ama az once cok azcik normal gunlerimde de olan akintim olmus o kadar
canım akıntıyı neden yapar tıkanıklık varsa veya iltihap varda içinde bişeyler varsa akıntı yapar bende az olmuştu zaten bende yaptım bu ay ben bide soğan suyu kullandım bi kaç gün sonra bıraktım bende akıntı felan gelmişti dünde adet günümde dün gelmedi bugün geliyor gibi ama anlamış değilim şuanda

Çok dikkatli davrandım bu arada kendimi yakmadım yani :KK66:

Tede
canım benim bildiğim adetin bittikten sonra yapılıyor yumurtlama döneminde yapılmıyor diye biliyorum ama belki yumurtlama dönemindesin o yüzden kanama olmuş olabilir bazılarında o şekilde işaret verebiliyor
Cevabın için teşekkürler
Canım regl cumartesi günü bitti ben pazartesi günü yaptım

Ben erken yumurtluyorum 11 12 gün o nedenle zamanlama açısından sıkıntı yok sanırım iltihap mi vardı acaba diye dusundum simdi

Bugün yine yapmayayım mi ;)

Tede

Cevabın için teşekkürler
Canım regl cumartesi günü bitti ben pazartesi günü yaptım

Ben erken yumurtluyorum 11 12 gün o nedenle zamanlama açısından sıkıntı yok sanırım iltihap mi vardı acaba diye dusundum simdi

Bugün yine yapmayayım mi :KK66:

ne zamandır yapıyorsun peki canım iltihap felan varsa akıntı gelir bide hemen gelcek diye bişey yok ;) belki yarın gelir belki iltihap yoktur içini ferah tut sen

ne zamandır yapıyorsun peki canım iltihap felan varsa akıntı gelir bide hemen gelcek diye bişey yok :KK66: belki yarın gelir belki iltihap yoktur içini ferah tut sen
Kimyasal gebelik geçirdim canım ardından yaptım ilk kez bugün de bu söylediğim kanlı balgam gibi akıntı geldi
Miyom polip ve kist var belki onlar da etkilemiş olabilir

Kimyasal gebelik geçirdim canım ardından yaptım ilk kez bugün de bu söylediğim kanlı balgam gibi akıntı geldi
Miyom polip ve kist var belki onlar da etkilemiş olabilir
hımm anladım canım sen yine gebe kalmışsın tutmuş dış gebelikte olsa ama o kistlerden kaynaklıdır işe yaramıştır belki kisti atıyorsundur

hımm anladım canım sen yine gebe kalmışsın tutmuş dış gebelikte olsa ama o kistlerden kaynaklıdır işe yaramıştır belki kisti atıyorsundur
17 aydan sonra kimyasal yaşadım canım malesef ki tek fark ameliyat olacaktım ve o yüzden rahattım hamile kalmayı beklemiyordum oldu lütfen gönlünü ferah tut rahat olunca oluyor

Şimdi deniyorum herşeyi hayırlısı olsun hepimiz için ama böyle şeyler vesile olabilir ;)

17 aydan sonra kimyasal yaşadım canım malesef ki tek fark ameliyat olacaktım ve o yüzden rahattım hamile kalmayı beklemiyordum oldu lütfen gönlünü ferah tut rahat olunca oluyor

Şimdi deniyorum herşeyi hayırlısı olsun hepimiz için ama böyle şeyler vesile olabilir :KK66:
aynen canımm haklıısn gerçekten rahat olmak gerekiyor allahım altından kalkamayacağımız dertler vermesin

aynen canımm haklıısn gerçekten rahat olmak gerekiyor allahım altından kalkamayacağımız dertler vermesin

Merhaba
Kürü süt, maydanoz ve rakı ile mi denediniz?
Birde buharına mı duruyorsunuz yoksa oturma banyosu gibi içine mi oturuyorsunuz?

Faydası oldu mu size? İnş şifa ve vesile olur.

Teşekkürler

Merhaba
Birde buharına mı duruyorsunuz yoksa oturma banyosu gibi içine mi oturuyorsunuz?

Teşekkürler
merhaba canım ben rakı konulduğunu sonradan öğrendim yani ben başka bi yerde okumuştum 1 litre süte 1 demet maydanoz ikisini kaynattım maydanoz hemen yumuşuyor zaten hemen leğene aldım üzerinde normal durdum belimi havluyla sardım biraz ılıyınca oturdum sonra ilişki oldu faydASINI görebilirdim ama ben bunu yaptığım ay zayıflama çayıda yaptım belki ondan dolayı tutmamış olabilir inşallah siz faydasını görürsünüz

Merhaba

Teşekkürler
merhaba canım ben rakı konulduğunu sonradan öğrendim yani ben başka bi yerde okumuştum 1 litre süte 1 demet maydanoz ikisini kaynattım maydanoz hemen yumuşuyor zaten hemen leğene aldım üzerinde normal durdum belimi havluyla sardım biraz ılıyınca oturdum sonra ilişki oldu faydASINI görebilirdim ama ben bunu yaptığım ay zayıflama çayıda yaptım belki ondan dolayı tutmamış olabilir inşallah siz faydasını görürsünüz

Merhaba

Teşekkürler

kusura bakma canım paylaşılmadı sandım fazla bastım sanırım cevapla tuşuna o yüzden üç kere paylaşmışş

Back