Çok üzüldüm çatlatma iğnesi falan Yaptırdınız mı ? Bende hamile kalmak için uğraşıyorum düşüğüm ve kürtajım var Rabbim nasip etsin hepimize
Âmin canım tez zamanda hamile haberlerini almak dileğiyleYok herhangi bir şey yatırmadım benim çikolata kisti sorunum var onun yüzünden sorun yaşıyorum. Rabbim herkese nasip etsin İnşaAllah kardeşim.
Allah-u teâlâ razı olsun canım. Aynı dileklerle İnşaAllah.Âmin canım tez zamanda hamile haberlerini almak dileğiyle
MaşaAllah arkadaşım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah. Darısı bizlerin başına İnşaAllah.Merhaba kızlar, ben ocak ayinda yaptim sut maydanoz buharini bugun test yaptım ve hamileyim.3 gun yaptim yumurtlamadan sonraki gunlerde 2 gun rahimimde sizlama oldu gece uykudan uyandim agridan daha sonra beyaz akintim oldu bir kac gun bende usuttum sandim.dun adet gunumdu iki gun once acik pembe bir kan geldi adet olacagim sandim hic umudum yoktu 1 yildir uğraşıyoruz bizde darisi tum isteyenlere inş.
Insallah saglikla kucagina alirain canim benim arkadasiminda sorunu yoktu bu buhardan sonra hamile kaldi bende ebegumeci ile yaptim ama bir faydasi olmadi gerci benim tupler tikali ama fakirin ekmegi umut iste Allah bizede nasip etsinMerhaba kızlar, ben ocak ayinda yaptim sut maydanoz buharini bugun test yaptım ve hamileyim.3 gun yaptim yumurtlamadan sonraki gunlerde 2 gun rahimimde sizlama oldu gece uykudan uyandim agridan daha sonra beyaz akintim oldu bir kac gun bende usuttum sandim.dun adet gunumdu iki gun once acik pembe bir kan geldi adet olacagim sandim hic umudum yoktu 1 yildir uğraşıyoruz bizde darisi tum isteyenlere inş.
Canim aslinda bende tuplerim tikali diye dusunuyordum hatta rahim filmi cektirecektim onumuzdeki ay sonra bu buhari okudum burada yaptim ama pek umudum yoktu acikcasi p.tesi kan da bakilacak umarim bir problem cikmaz psikolojim cok bozulmustu agliyordum surekli Allahim herkese nasip etsinInsallah saglikla kucagina alirain canim benim arkadasiminda sorunu yoktu bu buhardan sonra hamile kaldi bende ebegumeci ile yaptim ama bir faydasi olmadi gerci benim tupler tikali ama fakirin ekmegi umut iste Allah bizede nasip etsin
Bayanlar siz yazali çok olmuş ama dün ben de yaptim maydanoz süt buharini bugün sağ kasığım feci ağrıyorsüt buhari yapar mi ki?
teşekkür ederim cnm cevap icinÖncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Ben yaptığımda öyle bir şey yaşamadım ama yaşayanlar varmış. Kötü bir etki olduğunu sanmıyorum içini ferah tut.
teşekkür ederim cnm cevap icin
bi sorunum yok cnm hamile kalmaya yardimci oluyormus diye duydum bi de daha önce enfeksiyon ve mantarla çok uğraştım ondan bi deniyim dedimRica ederim. Sorunun nedir tam olarak?
bi sorunum yok cnm hamile kalmaya yardimci oluyormus diye duydum bi de daha önce enfeksiyon ve mantarla çok uğraştım ondan bi deniyim dedim
evet cnm çekildim tupler açık çıktı. bütün tahlillerimiz iyi çıktı ama 22 aydır uğraşıyoruzRahim filmini çekildin mi hiç?
evet cnm çekildim tupler açık çıktı. bütün tahlillerimiz iyi çıktı ama 22 aydır uğraşıyoruz
Amin cnm insallah. Rabbim isteyn herekese tez zamanda hayirli evlatlar versin. belki şifa olur diye maydanoz süt buhari denedim 3 gün. ilk gün kasık ağrısı hariç farklı başka hiç bi durum olmadi. bazilarinda yoğun akinti filan oluyormus ben de olmadiMaşallah arkadaşım bak bir sorunun yokmuş, Demek vakti saati gelmedi daha ki olmadı. Dua et bol bol Mevlâ'ya sığın. İnşaAllah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize Allah-u teâlâ.
Yumurtlam yada adet dönemindesiniz belki yoksa süt buharı bende hiç öyle şeyler yapmadı yada kistiniz falan varsa ona tesadüf olmuştur.İltihap varsa sökülüyodur belkiBayanlar siz yazali çok olmuş ama dün ben de yaptim maydanoz süt buharini bugün sağ kasığım feci ağrıyorsüt buhari yapar mi ki?
merhaba hamilelik takviminizi gördüm süt buharıylamı hamile kaldınız acaba?Âmiiiiiiinnnnn inşallah.
Merhaba, maydonoz süt kürü ile mi hamile kaldın?Adet sonrası yapın diyorlar o zaman yapacağım inşallah