- 6 Eylül 2015
- 553
- 236
Yumurtlama dönemi değil hemen adet sonrası diye okudum sanki. Kafam karıştı şimdi ne zaman yapacağıma dair.Evet adet bittikten 1 hafta sonra
ovulasyon testini al bence tam yumurtlama zamani yaparsan daha iyi olurmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama dönemi değil hemen adet sonrası diye okudum sanki. Kafam karıştı şimdi ne zaman yapacağıma dair.Evet adet bittikten 1 hafta sonra
ovulasyon testini al bence tam yumurtlama zamani yaparsan daha iyi olurmuş
Yumurtlama dönemi değil hemen adet sonrası diye okudum sanki. Kafam karıştı şimdi ne zaman yapacağıma dair.
İkinci yazdığını hiç duymamıştım benim de tüp için olacak. Peki hangi gün? Ayy inşallah senin olmuştur bu ay inşallah.Çok farklı yapanlar var benim okuduğum kadarıyla enfeksiyon ve iltihap için 3 gün arayla adetten sonra 3 kez
Tüpler için ise 1 defa uygulanıyor eğer tutarsa maydanoz buhari geri döllenmeden spermi öldürüyor
Ben bu ay bir defa yaptım eğer sonuc alamazsam bidaki ayda 3 defa yapıcam
1 kere den de sonuç alan çok insan var canım çok okudum her sayfada
Amin insallah canimBenimde aynı gelmedi canım akıntım
Hadi hayırlısı umarim iyi sonuçlar alırız tatlim
İnşallah tatlım ya kasiklarim 3 gündür ağrıyor bakalım iyiye işaret mi yoksa kötü mü bilemedimİkinci yazdığını hiç duymamıştım benim de tüp için olacak. Peki hangi gün? Ayy inşallah senin olmuştur bu ay inşallah.
Sen yaptın demi canım buhari ?Amin insallah canim
Evet ben ebegumeci ve koku sutle yaptimİnşallah tatlım ya kasiklarim 3 gündür ağrıyor bakalım iyiye işaret mi yoksa kötü mü bilemedim
Sen yaptın demi canım buhari ?
Kusura bakma karıştırdım bi an
Hadi inş şifa olur canım ya beklicez ve görecezEvet ben ebegumeci ve koku sutle yaptim
Ayy hadi inşallah canım inşallah. Rabbim dilerse neden olmasın. Bize de umut olursun belki.Kizlar biliyirsunuz ebegumeci sut buhari yapmistim adet donemim cok yogun ve pihtili geciyor bu sabah uyandim koca bir avuc pihti gelmis ve belliki yeni pihti degil koyu renkli acaba diyorum tuplermi temizlendi
Icimimi temizliyor bilmiyorum ama sabah gorunce kotu oldum baska birsey cikmasinda ondan korktumAyy hadi inşallah canım inşallah. Rabbim dilerse neden olmasın. Bize de umut olursun belki.
Çıkmaz inşallah.Icimimi temizliyor bilmiyorum ama sabah gorunce kotu oldum baska birsey cikmasinda ondan korktum
İnşallah öyledir tatlım sonuçta atıyor dışarıya kötü bişey değildir korkmaIcimimi temizliyor bilmiyorum ama sabah gorunce kotu oldum baska birsey cikmasinda ondan korktum
Valla benim kanamam cok oldu hala kasklarimda agri varSüt buharı yaptıktan sonra kasıklarda batma yaşayan oldu mu acaba? Adetten sonra 3 gün yaptım sonrasındaki günlerde ara ara kasıklarımda batma gibi ağrılar oluyor neden acaba fikri olan var mi?
Ne kadar oldu yapalı acaba? Ben geçen hafta pazar pazartesi salı yaptımValla benim kanamam cok oldu hala kasklarimda agri var
Ben uatune adet gordum cok yogun ve pihtili kanamam cok olunca doktora gittim rahmin arkasinda basit kist var dedi hal az azl eke geliyor insallah bu hastaligimda biterNe kadar oldu yapalı acaba? Ben geçen hafta pazar pazartesi salı yaptım
İnşaAllah kardeşim.Ben uatune adet gordum cok yogun ve pihtili kanamam cok olunca doktora gittim rahmin arkasinda basit kist var dedi hal az azl eke geliyor insallah bu hastaligimda biter
Ne yaptınız süt buharıyla hamile kalabildiniz miİnşaAllah kardeşim.
Ne yaptınız süt buharıyla hamile kalabildiniz mi
Ben sadece 1 ay denedim onda da nasip olmadı, yani şuan hamile değilim