süt maydanoz buharı kürü hakkında bilgi lütfen?

Yumurtlama dönemi değil hemen adet sonrası diye okudum sanki. Kafam karıştı şimdi ne zaman yapacağıma dair.

Çok farklı yapanlar var benim okuduğum kadarıyla enfeksiyon ve iltihap için 3 gün arayla adetten sonra 3 kez

Tüpler için ise 1 defa uygulanıyor eğer tutarsa maydanoz buhari geri döllenmeden spermi öldürüyor

Ben bu ay bir defa yaptım eğer sonuc alamazsam bidaki ayda 3 defa yapıcam
1 kere den de sonuç alan çok insan var canım çok okudum her sayfada

Çok farklı yapanlar var benim okuduğum kadarıyla enfeksiyon ve iltihap için 3 gün arayla adetten sonra 3 kez

Tüpler için ise 1 defa uygulanıyor eğer tutarsa maydanoz buhari geri döllenmeden spermi öldürüyor

Ben bu ay bir defa yaptım eğer sonuc alamazsam bidaki ayda 3 defa yapıcam
1 kere den de sonuç alan çok insan var canım çok okudum her sayfada
İkinci yazdığını hiç duymamıştım benim de tüp için olacak. Peki hangi gün? Ayy inşallah senin olmuştur bu ay inşallah.

Kizlar biliyirsunuz ebegumeci sut buhari yapmistim adet donemim cok yogun ve pihtili geciyor bu sabah uyandim koca bir avuc pihti gelmis ve belliki yeni pihti degil koyu renkli acaba diyorum tuplermi temizlendi

Kizlar biliyirsunuz ebegumeci sut buhari yapmistim adet donemim cok yogun ve pihtili geciyor bu sabah uyandim koca bir avuc pihti gelmis ve belliki yeni pihti degil koyu renkli acaba diyorum tuplermi temizlendi
Ayy hadi inşallah canım inşallah. Rabbim dilerse neden olmasın. Bize de umut olursun belki.

Süt buharı yaptıktan sonra kasıklarda batma yaşayan oldu mu acaba? Adetten sonra 3 gün yaptım sonrasındaki günlerde ara ara kasıklarımda batma gibi ağrılar oluyor neden acaba fikri olan var mi?

Süt buharı yaptıktan sonra kasıklarda batma yaşayan oldu mu acaba? Adetten sonra 3 gün yaptım sonrasındaki günlerde ara ara kasıklarımda batma gibi ağrılar oluyor neden acaba fikri olan var mi?
Valla benim kanamam cok oldu hala kasklarimda agri var

Çok üzüldüm çatlatma iğnesi falan Yaptırdınız mı ? Bende hamile kalmak için uğraşıyorum düşüğüm ve kürtajım var Rabbim nasip etsin hepimize
Ben sadece 1 ay denedim onda da nasip olmadı, yani şuan hamile değilim

X