süt maydanoz buharı kürü hakkında bilgi lütfen?

Hayır süt buharını yaptığım ay değil daha sonradan hamile kaldım, belki işe yaramıştır bilemiyorum.
Ne kadar sonra oldu acaba canim. Bir de ne kadar süredir bebek istiyorsunuz acaba? Başka şeylerde denedin mi kür vesayre, cevap verirsen çok sevinirim

Ne kadar sonra oldu acaba canim. Bir de ne kadar süredir bebek istiyorsunuz acaba? Başka şeylerde denedin mi kür vesayre, cevap verirsen çok sevinirim

Benim çikolata kistim vardı ameliyat geçirdim ameliyattan 6 ay sonra hamile kaldım birçok şey denedim ben Endometriozis ve çikolata kisti için karbonat başlıklı forumları incele orada bütün hikayem var kardeşim. Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşaAllah herkese.

Aminnn canimm. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah..benim rahatsizligim tam belli değil hormon testim iyi çok şükür hsg cektirmeliyim yakın zamanda.esime sperm testi istedi onu yaptırdık sınırda çıktı bakalım artık bir daha yaptircaz değişkenlik arz edebiliyormuş. Dua et bizim için hamilelerin duası daha çabuk kabul olur Allahın izniyle

Kizlar denedim bugun buhar kurunu.valla cok zOr yaptim ya.seyim buhardan yandikca ben kalktim durdum ama oyle boyle yaptik birseyler.ins sifa niyetine
Canim msji yazali baya olmus hamile kaldinmi ve nasil oldu bende bu ay maydonozu denedim. Bi yardim ediver bana cok istiyorum

Canim msji yazali baya olmus hamile kaldinmi ve nasil oldu bende bu ay maydonozu denedim. Bi yardim ediver bana cok istiyorum
Iki tane cocugum oldu canim arka arkaya.bn baska şeyler de yaptım actigim konulara bak istersen

Yumurtlama dönemi değil hemen adet sonrası diye okudum sanki. Kafam karıştı şimdi ne zaman yapacağıma dair.
Canım yumurtlama zamanı yapmayın o zaman rahim asagıda olduğu için yumurtalıkların yanma riski var . Adet btiminden 5 gün sonra dıyr bazısı . Bazısı da adet btiminden 1 gun spmra dıyor

Hanımlar bende 6 aylık evliyim ve cocık sahibi olmak istiyorum. tam olarak yazar mısınız süt buharını herkes farklı bir gün vermiş tam olarak hangi gun yapılıyor ve ne kadar süre yapılıyor. Hiç bir bilgim yok detaylı bir şekilde öğrenip uygulamak istiyorum yardımcı olur musunuz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…