Bende kullanmak istiyorum aslında kullanırken ikiye kadar düştü bıraktım sonra gene tahlil yaptırdım yirmibeş çıktı doktor yirmidokuza kadar normal bırakabilirsin dedi ama küçük bir streste çıkıyor çok hasas bir hormon Allah korusun hamilelik olursa bebekte anomali olur diye korktum biraz sen gene gidecekmişsin doktora sor bakalım bu konuyu bende sen gibiyim evlenir evlenmez kadın hastalıklarıyla tanıştım soğan kürünü kullandım pek faydasını göremedim ama kullanıyorum:18::18:ama bunada şükür [
benim eşim doktor kbb doktoru beni de bir hocasına götürdü.hamilelikte kötü bişey olcağını bilse kullandırtmazdı.bence iç doktorun verdiyse.korkma.evet stres hormonuymuş bende herşeyi kafama takarım işte sonuç prolaktin 70erde hayırlısı olsun inşallah bizlerinde sağlıklı bebişleri olur
Ne güzel eşinin doktor olması bu konularda avantaj benim ilk gittiğim doktorda öğrenir öğrenmez bırkırsın demişti ikinci doktor kafamı karıştırdı içinde 8 tane çıkan dostınex aldım sadece bir tanesini kullandım kullanayım o zaman ilaç çok etkili kullanırken 2 ye kadar düşmüştü