Tatlı Tarifi Süt Helvası - Pınar Süt Sponsorluğunda

Tarifinizi yaptim.
O kadar mi güzel bir tat olur. Undan mi tereyagindan mi yoksa bütün malzemelerin birlesiminden mi bilmiyorum müthiş bir lezzet... Belki de firinda pismesinden bilmiyorum, güzelliğin kaynagini bulamadim :))
Samimi-sicak bir platformdayiz, sizi de sicak gördüm. Bir itirafta bulunayim mi. Yapmaya baslarken "bildigimiz muhallebiyi fırına koyup yakcaz herhalde" dedim, hatta birdenbire begenecegim bir tat olamayacağını dusunup uzuldum bile :) Pistikten sonra tadinca İNANILMAZ bir lezzet olduğunu gördüm. Üstelik benimki biraz unu fazla kacirip kivamli olmasina ragmen, hatta yanlislikla biraz fazla yanmasina ragmen... Olculeri yarim azaltarak yaptim denemek icin, 3 kase cikti, 2'sini yedim, esim begenmeyip bana verir mi diye de gözüm 3. kasede kaldi Fazla yanik olduğu icin fotograflari sildim, eklemiyorum :) Coook tesekkurler ama tatli icin.

Önyargılı yaklaşmakta haklısınız. Ben ilk Bursa’da yedim, fakat tepside pişmişti. Sonra tarifini aldığımda, tadını bilmeme rağmen acabada kalmıştım. Bildiğimiz muhallebi bu diye düşünmüştüm.
Ellerinize sağlık ve afiyet bal şeker olsun. Beğenmenize sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…