Teşekkürler canım benim.Ellerine emeğine sağlık canım
Yarışmada bol şans diliyorum
Kuzum benim, beğenmenize çok sevindim. Deneyin muhakkak gerçekten. Sıcakken yemenizi tavsiye ederim, enfes bir tat bırakıyor damakta.Yasminim ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Sunuma bayıldım. Yeni bi tarif öğrenmiş oldum ben bu tarz tatlılara bayılırım. Evdekilere de gösterdim beğendiler deneyeceğim en kısa zamanda. Çok beğendim başarılar canommm
Teşekkürler tarif için bitanecim
Kuzum benim, beğenmenize çok sevindim. Deneyin muhakkak gerçekten. Sıcakken yemenizi tavsiye ederim, enfes bir tat bırakıyor damakta.
Çok teşekkür ederim ve şimdiden afiyet bal şeker olsun
Teşekkür ederim canım, evet dene mutlaka fakat sıcak yemeyi unutma, dahada hoşunuza gidecektir.Ellerinize sağlık çok güzel olmuşkesin denicem bu tarifi eminim ki dahada denicem bir sürü tatli tarifleri olucak güzel tarifler var maşaallah
Sağolasın canım benim, dayanamadım girdim yine.Ellerine sağlık ablacımm yine beraber yarışıyoruzz
Tamam bitanem tavsiyen için saol deneyince bende sana fotoTeşekkür ederim canım, evet dene mutlaka fakat sıcak yemeyi unutma, dahada hoşunuza gidecektir.
Seni görmek beni çok mutlu ediyorSağolasın canım benim, dayanamadım girdim yine.
Tamam canım, bekliyorum. Ellerine sağlık şimdiden.Tamam bitanem tavsiyen için saol deneyince bende sana fotoatarım
Teşekkür ederim.Ellerine saglıııık cok tatlı ve güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?