- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
Daha çok fırın sütlaç ile tavuk göğsü arasında bir tat. Denemenizi ve sıcakken yemenizi tavsiye ederim, teşekkür ediyorum.
Immm tamamdir yapacagim bunu :) rica ederim sansiniz bol olsun.
Tesekkurler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok fırın sütlaç ile tavuk göğsü arasında bir tat. Denemenizi ve sıcakken yemenizi tavsiye ederim, teşekkür ediyorum.
Şimdiden afiyet olsunImmm tamamdir yapacagim bunu :) rica ederim sansiniz bol olsun.
Tesekkurler.
Teşekkür ederim canım benimCanım süper olmuş bayıldım
Acelen neydi?Sunum gayet güzel.. denicem inş..
Ellerine sağlık ve afiyet bal şeker olsun şimdiden canımSunum gayet güzel.. denicem inş..
Sunumdan anlamam yazmış yaa.. gayet güzel bence sunumu ..Acelen neydi?
Anlamaktan ziyade, çok uğraşmam. Fakat gördüm ki uğraşmak lazım, artık çalışacağım biraccuk.Sunumdan anlamam yazmış yaa.. gayet güzel bence sunumu ..
Uğraşmadığın halin buysa çorban da ,tatlın da gayet sunumu güzeldiAnlamaktan ziyade, çok uğraşmam. Fakat gördüm ki uğraşmak lazım, artık çalışacağım biraccuk.
Çorbası hangisi??Uğraşmadığın halin buysa çorban da ,tatlın da gayet sunumu güzeldi
Böreğin sunumunu gördün mü, zamanla öğreniyorum.Uğraşmadığın halin buysa çorban da ,tatlın da gayet sunumu güzeldi
Misket köfteli nohutlu erişte çorbasıÇorbası hangisi??
Böreğini hatırlıyordum da sunumunu unutmuştum ,çorbana bakarken baktım şimdi,yanında börek ya da çay olaydı iyiydiBöreğin sunumunu gördün mü, zamanla öğreniyorum.
Şimdiden ellerinize sağlık ve afiyet bal şeker olsun. Teşekkür ediyorum.Yarismadaki tarifleri görünce ilk bu tarifi yapasim geldi. Yöresel olusu, üzerinin yanığıyla firin sutlaca benzerligi vee en cok da o bir kenarindan kaşıkla alip cektiginiz fotograftan dolayi tadini coook merak ettim :)) Bu aralar cok tatli yapiyorum ama sanirim buna da dayanamayacagim. Paylastiginiz icin tesekkurler.
Yarışma bitti tarifine övgüler bitmedi canımŞimdiden ellerinize sağlık ve afiyet bal şeker olsun. Teşekkür ediyorum.
Sağolsunlar canımYarışma bitti tarifine övgüler bitmedi canım