Teşekkür ederim, sizinde ellerinize sağlık ve afiyet bal şeker olsun şimdiden.RAmazan gelsin de yiyeyim diye dört gözle bekliyordum bu akşam denicem
Ellerine sağlık süper gözüküyor
Yakınımda olsanız servis ederdim size de.Ama bu benim en sevdiğim tatlıNasıl canım çekti görünce.
Denemeni tavsiye ederim örtmenim, özellikle sıcakken.Ellerine sağlık canım, hiç bilmediğim bir helva, çok leziz görünüyor
Tam ikisinin arasında bir tat, kıvamı sıcakken damakta müthiş bir lezzet bırakıyor. Soğukken yendiğinde yalancı tavukgöğsü gibi oluyor.ben bunu cok begendim yaa, denicem mutlaka. tadı nasıl oluyor, muhallebi gibi mi sütlac gibi mi acaba cok merak ettim
Teşekkür ederim canım.Ellerine emegine saglik cok.guzel görünüyor
Teşekkür ederim.Elinize sağlık başarılar. Farklı bir tarif hoşuma gitti
Teşekkürler kuzumm, dene mutlaka seveceğine eminim.Ellerine saglik canim . Cok guzel gorunuyor , mutlaka ben de deneyecegim.
Teşekkür ediyorum.Ellerinize saglik. Ben bu tatliyada hastayim. Bu kategori beni yedi bitirdi.Basarilar diliyorum.
Normalde tepside yapıpta içinden kaşıkla alıp servis ediliyor canım.Ablam ben deniycem tarifini ama güveç dışında neyde yapabilirim? Borcamda olur mu
Önce az yapıp deneyeceğim de küçük bi borcamda yapsam olur mu acaba