Tatlı Tarifi Süt Helvası - Pınar Süt Sponsorluğunda

Hepimize kuzum benim.❤️:KK74::KK36:
Dün dayanamadım, kayınvalideme irmik helvası yaptırdım. Ama bana 1 kaşık zor kaldı:KK70:
Yaa kim yedii hangi düşünces.. desemmi demesemmi ayıp olurmu ki ya kocasıysa olmaz ya demiyim ahaha :KK70:

Yaa kim yedii hangi düşünces.. desemmi demesemmi ayıp olurmu ki ya kocasıysa olmaz ya demiyim ahaha :KK70:
Kızları ve torunları geldi, benide yukarı çağırdılar. Ben çıkana kadar yenmiş, kaynanamın haberi yok. Gittim ocağın başına, dedim helvam nerede:KK70: kaynanam bitirdiler mi dedi, yok ki tencere boş dedim. Meğer torunlar 3 er tabak yemişler, görümcem söyledi. Eşim kendine ayırmış 1 tabak, ondan yedim biraz.
Kayınvalidemede dedim, torunların yokken yap bana helvayı :KK70::KK70:

Kızları ve torunları geldi, benide yukarı çağırdılar. Ben çıkana kadar yenmiş, kaynanamın haberi yok. Gittim ocağın başına, dedim helvam nerede:KK70: kaynanam bitirdiler mi dedi, yok ki tencere boş dedim. Meğer torunlar 3 er tabak yemişler, görümcem söyledi. Eşim kendine ayırmış 1 tabak, ondan yedim biraz.
Kayınvalidemede dedim, torunların yokken yap bana helvayı :KK70::KK70:
:oha: 3er tabak ne? Ömürlerinde hiçmi irmik helvası görmemişler :KK70:
Kıyamam yaa ahh o eşinde bir tabak sana da ayırsaydı ya kızdım enişteyee :mad: :p

Denedim ablacım çok beğendim tarif için teşekkürler :KK36:
Sıcak sıcak koydum tabağa tabak çatladı :olamaz:

1520183534728.jpg

:oha: 3er tabak ne? Ömürlerinde hiçmi irmik helvası görmemişler :KK70:
Kıyamam yaa ahh o eşinde bir tabak sana da ayırsaydı ya kızdım enişteyee :mad: :p
Kayınvalidem çok güzel yapar irmik helvasını, torunlarıda tatlı manyağı. Kadının aklına gelseydi ayırırdı, eşimin hiç aklına gelmemiş. Bakmış bitiyor, hemen kendine koyup kaldırmış.:KK70::KK70:
Bugün dedim görümceme, size yeten bir Yasemin vardı, Keşke benimde bir Yaseminim olsa:KK70::KK70:

Denedim ablacım çok beğendim tarif için teşekkürler :KK36:
Sıcak sıcak koydum tabağa tabak çatladı :olamaz:

Eki Görüntüle 2119132
Ellerine sağlık kuzumm, fakat biraccuk fazla kalmış fırında. Daha akışkan olmalı, ama böyle de lezzetlidir. Kaynar kaynar yeme şakın, sıcak olması yeterli.:KK70::KK70:
Afiyet bal şeker olsun sarı kuzumm.:KK36::KK37::KK60:

Ellerine sağlık kuzumm, fakat biraccuk fazla kalmış fırında. Daha akışkan olmalı, ama böyle de lezzetlidir. Kaynar kaynar yeme şakın, sıcak olması yeterli.:KK70::KK70:
Afiyet bal şeker olsun sarı kuzumm.:KK36::KK37::KK60:
En lezzetli yeri de zaten yanan üstü.:KK72::KK72:
Ben yanık seviyorum da iyice kızarsın diye çok beklettim tadı güzel hafif muhallebi gibi ben muhallebi kazan dibi çok severim onlara benziyo aynı :dondurma::dondurma:
Teşekkür ederim bitanecim:KK37::KK36:

Kayınvalidem çok güzel yapar irmik helvasını, torunlarıda tatlı manyağı. Kadının aklına gelseydi ayırırdı, eşimin hiç aklına gelmemiş. Bakmış bitiyor, hemen kendine koyup kaldırmış.:KK70::KK70:
Bugün dedim görümceme, size yeten bir Yasemin vardı, Keşke benimde bir Yaseminim olsa:KK70::KK70:
:KK70: abla çok hoşsun yahu

X