- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 34
Tamam teşekkür ederim bitanecimNormalde tepside yapıpta içinden kaşıkla alıp servis ediliyor canım.
Olur yani, kusuruma bakma sarıcığım şimdi gördüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam teşekkür ederim bitanecimNormalde tepside yapıpta içinden kaşıkla alıp servis ediliyor canım.
Olur yani, kusuruma bakma sarıcığım şimdi gördüm.
Tamam teşekkür ederim bitanecim
Teşekkürler canım benim, hepimize başarılar.Ellerine sağlık canım başarılar dilerim
Teşekkürler canım benim, hepimize başarılar.
Hepimize kuzum benim.Yeniden başarılar dilerim ablacımm
Yaa kim yedii hangi düşünces.. desemmi demesemmi ayıp olurmu ki ya kocasıysa olmaz ya demiyim ahahaHepimize kuzum benim.
Dün dayanamadım, kayınvalideme irmik helvası yaptırdım. Ama bana 1 kaşık zor kaldı
Kızları ve torunları geldi, benide yukarı çağırdılar. Ben çıkana kadar yenmiş, kaynanamın haberi yok. Gittim ocağın başına, dedim helvam nerede kaynanam bitirdiler mi dedi, yok ki tencere boş dedim. Meğer torunlar 3 er tabak yemişler, görümcem söyledi. Eşim kendine ayırmış 1 tabak, ondan yedim biraz.Yaa kim yedii hangi düşünces.. desemmi demesemmi ayıp olurmu ki ya kocasıysa olmaz ya demiyim ahaha
3er tabak ne? Ömürlerinde hiçmi irmik helvası görmemişlerKızları ve torunları geldi, benide yukarı çağırdılar. Ben çıkana kadar yenmiş, kaynanamın haberi yok. Gittim ocağın başına, dedim helvam nerede kaynanam bitirdiler mi dedi, yok ki tencere boş dedim. Meğer torunlar 3 er tabak yemişler, görümcem söyledi. Eşim kendine ayırmış 1 tabak, ondan yedim biraz.
Kayınvalidemede dedim, torunların yokken yap bana helvayı
Kayınvalidem çok güzel yapar irmik helvasını, torunlarıda tatlı manyağı. Kadının aklına gelseydi ayırırdı, eşimin hiç aklına gelmemiş. Bakmış bitiyor, hemen kendine koyup kaldırmış.3er tabak ne? Ömürlerinde hiçmi irmik helvası görmemişler
Kıyamam yaa ahh o eşinde bir tabak sana da ayırsaydı ya kızdım enişteyee
Ellerine sağlık kuzumm, fakat biraccuk fazla kalmış fırında. Daha akışkan olmalı, ama böyle de lezzetlidir. Kaynar kaynar yeme şakın, sıcak olması yeterli.Denedim ablacım çok beğendim tarif için teşekkürler
Sıcak sıcak koydum tabağa tabak çatladı
Eki Görüntüle 2119132
En lezzetli yeri de zaten yanan üstü.Özellikle üstü kıtır kıtır orasını çok beğendim
Ellerine sağlık kuzumm, fakat biraccuk fazla kalmış fırında. Daha akışkan olmalı, ama böyle de lezzetlidir. Kaynar kaynar yeme şakın, sıcak olması yeterli.
Afiyet bal şeker olsun sarı kuzumm.
Ben yanık seviyorum da iyice kızarsın diye çok beklettim tadı güzel hafif muhallebi gibi ben muhallebi kazan dibi çok severim onlara benziyo aynıEn lezzetli yeri de zaten yanan üstü.
Evet kuzumm, tam arada ama damakta güzel bir lezzet bırakan bir tat.Ben yanık seviyorum da iyice kızarsın diye çok beklettim tadı güzel hafif muhallebi gibi ben muhallebi kazan dibi çok severim onlara benziyo aynı
Teşekkür ederim bitanecim
abla çok hoşsun yahuKayınvalidem çok güzel yapar irmik helvasını, torunlarıda tatlı manyağı. Kadının aklına gelseydi ayırırdı, eşimin hiç aklına gelmemiş. Bakmış bitiyor, hemen kendine koyup kaldırmış.
Bugün dedim görümceme, size yeten bir Yasemin vardı, Keşke benimde bir Yaseminim olsa
abla çok hoşsun yahu