Arkadaşlar merhaba, günlerdir bunu düşünüyorum ve düşündükçe kendi kendime çok sinirleniyorum. Geçenlerde kayınvaldeme yemeğe gittik.. ve orda bir anda çocuk eğitim konusu açıldı. aynı zamanda görümcem ve onun Küçük kızı da ordalar. Bu arada bende 22 Haftalık hamileyim.. Ben yurtdışında büyüdüğüm için baya bir disiplinle ve kurralarla büyüdüm. Kural dediğimde mesela annemin ve babamın istemediği şeyi yaptığım zaman bağırmak veya vurmak yerine cezalandırılıyordum, mesela en sevdiğim oyuncak 1 hafta oynamamak için ceza veriliyordu. Ve bu şekılde bende yanlış birşey yaptığımı o 1 hafta süreç içinde anliyordum. Yanlış anlaşılmasın lütfen yanı kendi etrafımdaki insanlardan bahsediyorum şuan kv veya görümcem gibi çocuklara vurmayı veya bağırmayı hiç desteklemediğim bir durum. Ayrıca ben hiç annemle babamın yatak odalarına girip 8-9 yaşında ortalarında yattığımı bilmem. Çok küçük yaşımda kendi odama alıştırmıştır annem. Burdakı çoğu Çocuklarda bunu malesef göremiyorum. Sürekli bir şımarıklık ve en kötüsü büyüklerine karşı saygısızlık.. Neyse konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Hamileliğimi zor geçirdiğim için işi 3cü ayımda bırakmak zorunda kaldım, ve sonradan evde Yabancı dil dersi vermeye başladım. O gün yemekte ben bebeğim olunca inşallah annem gibi yapaçağım disiplinli ve en önemlisi saygılı yetiştirip öyle büyütmek istiyorum diye bir laf söyledim. Ve kayınvaldemde öyle bir kahkaha geldıkı anlatamam, ev çınladı diyebilirim o derece.. bir anda beynimden vurulmuşa döndüm. Orda bana Şöyle bir laf etti; ANNEN ÖYLE YAPMIŞ TA SEN SANKİ ADAM OLMUSSUN.. Şooook Oldumm arkadaşlar.. Ben tr de iki senedir yaşıyorum ve buraya geldiğim gibi Mağaza müdürü olarak çalışmaya başladım. Yurtdışın da sagolsun ailem tüm destekleriye eğıtımımı tamamlamama yardımcı oldular..
Şuan bile aklıma geldikçe sinirden ölcem nasıl susabildim orda nasil birşey diyemedim diye.. Oğlunu kötülemek istemiyorum yanı eşimi ama zannedersem gerçekten çok doluyum, sanki oğlunu o adam edebilmişş yanii kocam sonuçta ama üniversteyi babasının torpılıyle bitirmiş.. bu yaşına kadar hiç çalışmamış hep evde annesi gel oğlum git kuzum al para oğlum diye büyütmüş.. şimdi çok şükür eşim çalışıyor ama oda benim sayemde sürekli onla konuşarak bak hayata böyle şöyle yapamamız gerekiyor diyerek.. ama malesef kayınvalidemin böyle dengesiz konuşmaları yüzünden az çok eşimlede aram bozuluyor . =( hamilelikten dolayıda olabilir belki ama gerçekten o attığı kahkahyı bir duysaydinizz yaa... Ben şimdiden çok tedirginim arkadaşlar.. kv ve görümcem bebeğımı eğıtırken karışırlar diye çok düşünceliyim.. Benimde allah izin verirse minik bir prensesim olaçak büyük konuşup mağna bulmak istemiyorum ama görümcemin kızı gibi olmasına izin verememm.. öyle şımarık saygısız anlatılmaz bırşey.. eşime yani dayısına durup durup vuruyor git pislik manyak salak, sürekli böyle kelimeler kızın ağzında..
Arkadaşlar biraz uzun oldu ama neolur bana bir akil verin ne yapmayalıyım..? kendimi nasıl sakınlestirebılırım..? bundan sonrası iicin ne yapmalıyımmm ? =(( Şimdiden yardımlarınız ıcın teşekkür ederim.. =(
Şuan bile aklıma geldikçe sinirden ölcem nasıl susabildim orda nasil birşey diyemedim diye.. Oğlunu kötülemek istemiyorum yanı eşimi ama zannedersem gerçekten çok doluyum, sanki oğlunu o adam edebilmişş yanii kocam sonuçta ama üniversteyi babasının torpılıyle bitirmiş.. bu yaşına kadar hiç çalışmamış hep evde annesi gel oğlum git kuzum al para oğlum diye büyütmüş.. şimdi çok şükür eşim çalışıyor ama oda benim sayemde sürekli onla konuşarak bak hayata böyle şöyle yapamamız gerekiyor diyerek.. ama malesef kayınvalidemin böyle dengesiz konuşmaları yüzünden az çok eşimlede aram bozuluyor . =( hamilelikten dolayıda olabilir belki ama gerçekten o attığı kahkahyı bir duysaydinizz yaa... Ben şimdiden çok tedirginim arkadaşlar.. kv ve görümcem bebeğımı eğıtırken karışırlar diye çok düşünceliyim.. Benimde allah izin verirse minik bir prensesim olaçak büyük konuşup mağna bulmak istemiyorum ama görümcemin kızı gibi olmasına izin verememm.. öyle şımarık saygısız anlatılmaz bırşey.. eşime yani dayısına durup durup vuruyor git pislik manyak salak, sürekli böyle kelimeler kızın ağzında..
Arkadaşlar biraz uzun oldu ama neolur bana bir akil verin ne yapmayalıyım..? kendimi nasıl sakınlestirebılırım..? bundan sonrası iicin ne yapmalıyımmm ? =(( Şimdiden yardımlarınız ıcın teşekkür ederim.. =(