susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Ailevi durum bende de var . Yaş itibari ile evdekiler ne yapsa tabiri caiz ise dokunuyor . Evde benden izinsiz gık sesi çıksın istemiyorum . Karar versinler yani bu ev benim evim mi onların evi mi çünkü ortak olmuyormuş gibi geliyor . Sanırım biraz kafama göre takılmak istiyorum . Saçma sapan trip çekmekte istemiyorum . Hani her zaman olan şeylerin elektrik kesintisi 4 gün 0 sosyallik fıl time aile hayatı yaşayınca iyiden iyiye gittim

Nasil desem bendede evde kendime ait odam yok zaten zaten simdide kis sartiyla mecburen oturma odasina bagimliyim nasil soyleyeyim anne babam ayri odalarda yatiyor bizlerde oturma odasinda misafir odalarinda surunuyoruz

Kac gundur keyfim yok yataktan cikmak istemiyorum ama oda olmayinca oyle bi luxumde yok yer yatagi oldugu icin toplamak zorunda kaliyorum ev sobali oldugu icin tek kalamiyorum vallahi cok bunaldim

Bizde de oda yok ama oturma odasında ranza var çok şükür . Evvel inanmayacaksın ama eviniz sobalı olması çok güzel
bizim bu 4 günde başımıza ne geldiyse evinin kombili olmasından geldi . Elektriksiz çalışmıyor , bacada yok evde .
Kış dışarı çıkamamak çok kötü anlıyorum seni . Komşu varsa biraz onlara git .

Gel sarılalım

Cok tatlisin ya

Ya ben sobali evden sikinti duymuyirum ama maddi durum olmasina ragmen tek oda soba yakmakta iskence diger taraflar buz gibi

Anne babamin keyfi durumunun sikintisinida biz cekiyoruz kısı gectim yazinda ayni dert yine herkesin gelip gittigi odalarda uyudugum icin bugun keyfim yok diye yataktan cikmama gibi bi sansta yok
Yada su gunde is yapmayayim falan
Insan en azindan derylendigi zaman moraki bozukken yalniz kalmak istiyorda nerdeee o imkan

Komsu falanda yok sayilir

Bu arada sizin komsudan yada akrabadan odunc elekrikli soba edinme gibi durumunuz yokmuydu 4 gun isinma sikintisida cok kotu

Bizim yaklaşık 3 tane elektrikli sobamız var Ama elektirik yokken işe yaramıyor.
Bu tüplü sobalar milat olmuş . Bir iki komşumuz çağırdı ama benim babam ciddi evcimen bir adamdır hiç bilmem arkadaşı bize gelmiş biz arkadaşına gitmişiz . Oturduk öyle kukuma kuşu gibi .

Bu arada ben benim yatağım 2. kat diye annemle babamın yatağında gündüzleri çok uyurum . Çocukluktan beri öyle bir huyum var Git annenin yatağına yat .

Ayyy kusura bakma valla okuyunca bende guldum elektrige o kadar aliskinolunca elektrik gittiginde lambayi acmaya calismak gibi oldu benimki akraba fakan yokmuydu bi kac gunlugune yatiya gitseydiniz

Biz babamla biraz fazla mesafeliyiz iki yabanci gibi diyebilirim

Canım benim kiler hep eski kullanıyorum internetten bak ismini yaz çıkar

Canım benim kiler hep eski kullanıyorum internetten bak ismini yaz çıkar

Bizim amcalar hep memlekette . Dayımlarda bize pek yakın değiller . aynı ildeyiz ama malum İstanbul :)
Birde çağrı merkezi o ilk gün genel kesinti dışında çok umutlu konuştular Hayır onlarada bir şey diyemiyor insan çünkü onlarda sadece çalışan . ( Ben baya zorladım hatta bağırmış bile olabilirim ) Ha geldi ha gelecek diye diye geçti 4 gün zaten biraz kırgındık 12 saat uyuduk günlük

Dogal gaz cok pahalli oluyor mu

Gerci oralar cok soguk olmuyordur ben karasal iklimin oldugu bi yerde yasiyirumda gerhalde burda dogalgaz kullansak butun kisi ac gecirmek zorunda ksliriz :)

Dogal gaz cok pahalli oluyor mu

Gerci oralar cok soguk olmuyordur ben karasal iklimin oldugu bi yerde yasiyirumda gerhalde burda dogalgaz kullansak butun kisi ac gecirmek zorunda ksliriz :)

Şimdi şöyle evi birkere ısıttığın zaman birsey olmuyor . Doğalgaz ücretini azaltmak icin zaten devlet ısı yalıtımını filan zorunlu tutuyor ee sende biraz kalın giyiyorsun. Öyle gelip geciyor .bu normal daire icin gecerli .Bizim ev lojman ve sadece 1 tane lojman oldugu için kaliroferi ayirmamislar biz sadece ısınma ucreti ödemiyoruz. Elektrik su ödüyoruz .bizim ev karadenize cok yakın ondan dolayı buranin kışı çetin olur ama şükür ki bizim petekler taş petek çok sağlam ısıtıyor . ben kalorifer yazmayi bilmedigimden kombi yazip gecmistim

100 diploma puanina 60 ek puan veriyorsa
X diplomapuanina kac verir diyerekten icler dislar carpimi yapiyorsun

Evet 0.6 ile carpiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…