susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Hayır yapmadım Aslında tek tek derslerin denemesini yapıyorum ama tamamıyla yapınca canım sıkılıyor.

Sınavda fen çözmesen +40 dk kalır o zaman dinlenirsin . ama senin neredeyse her gün tam deneme yapman lazım . Puanını görmezsen sonuçlar açıklanınca boşlukta kalırsın yanlış anlama seni düşündüğüm için yazdım :)

Başlıcam inşallah yakinda 9 tane tam denemem var zaten .

Gençler bende güvenderin 11li ygs denemesi var ama cevap anahtarları kayıp yeşil renkli değil kapağı, lacivert. Sizde varsa rica etsem paylaşır mısınız cevap anahtarınızı..?

Çıldıricigim ygs geldi, hala eksik konularim var ve hic deneme çözmedim
Sadece calistigim konunun hemen arkasindan testini çözüyorum

Selamun aleyküm silgi mağdurları NAsılsınız sınav nasıldı nasıl buldunuz ygs yi Özellikle Donusunboylemiolacakti seni merak ediyorum neler yaptınız :))
Ben sana baktimda gesap hala pasif okunca LYS den sonra doneceksin diye dysunuyordum

Hakkaten ne silgiydi o oyke sinavdab cikincaya nerren silgi ile ilgili yorumlari goeunceye kadar silgi mevzusunu ben abarttim her halde diye dusunuyordum

Ben sinavdan onceki 2 hafta kitap agzi bile acamadim o yuzden sinavla ilgili hic bi fikri yok sinavda sorular kolay herhalde ben calisamadim diye ben zirlaniuorum diye dusundum

Ama herkes sinav cok zordu diyo adam akilli calisanlar boyle diyorsa ben herhalde barajin altibda bi yerlerde bogulmakla mesgulym bakalim hayirlisiyla sijavin aciklanacagi gunu bekliyorum

Sen ne yaptin nasil gecti senin sinavin

Acaba Asu girdi mi sinqva onun sinavi nasil gecti

valla ben sınavdan çıkarken çok umutluydum böyle mutlu filandım millet zor diyince saçmalamayın filan yapıyordum .
Ve sonra sorular açıklandı zilyon tane yanlış yapmışım boşumda vardı zaten . Benimde beklediğimden kötü gelecek yani umutlar lys :)

Geri gideceğim zaten :) Bu gün bana program hazırlarken yardımcı olacak biri var mı diye geldim

Bende arada sorulari dusunurken sunuda yanlis yaptim bunuda yanlis yapmisim diye diye dusunuyorum

Ama sen zilyon tane yanlis yaptigina gore ben hic sinav sonuclarina bakmayayim bile

Valla bende cikarken bi umutluydum yani zorlansamda kesin guzel biseyler cikardim havadindaydim

Simdi gecnis olsun modundayim

Ben lys ye girneyecegim zaten insallah lys de cok iyi gecerde hayalindeki yer nasip olsun

Allah insallah banada su su surecte hayirli bi is nasio etsin yoksa kafayi siyirnam yakindir herhalde

Niye lys ye girmiyorsun tekrar ygs ye mi hazırlanacaksın ?
Lysye girmeyeceksen şimdiden Lys ye başla ahir :)) Emin ol çok faydası olacak :)
Ama tavsiyem Lys sözel çok kolay oluyor ve artık zihinsel engelliler öğretmenliği Lys ile alıyor sözel açlışman .
İstedeiğin bölümlere yakın bir meslek .

Yok canim ben iki yillik diye dusunuyordum ondan lys yi hic dusunmedim canim dogrusu vazgectim sinava girip cikmaktan anam agladi artik hayirlisi

Kiz 10 yildir araliksiz sinavlara giriyorum neredeyse senede garanti 3 kere sinavi giriyorum

Yoruldun kiz artik isede yaradigi yok valla perisan oldum al yas 29 olmak uzere

Hadi sen hayirlisiyla universiteyi kazanda bize o mujde olsun

Sınavlara girsende 29 olacaktın girmesende girde 29 ol fena mı

İnşallah güzelim inşallah valla iftiharla sunar deyip kazandığım yeri yazmayı çok isterim :))

Sınavlara girsende 29 olacaktın girmesende girde 29 ol fena mı

İnşallah güzelim inşallah valla iftiharla sunar deyip kazandığım yeri yazmayı çok isterim :))
Allah bizede hayirli kapilar acsin

Kiz hayrin olsun arada hayirlisiyka vi is bulabilmem icin dua et nolursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…