- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.043
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Kimsenin benimki kadar kötü değil sanırım eve gitmeyi iple çekiyorum tam 1 haftam çöpe gitti sadece internetten test çözebiliyorum o kadaeProgram lazım kızlar programm :)) Herkese programlı günler . Bu gün erken kalktım moralim 0
Bende girmeyi düşünüyorum canım. Hangi bölümdesin şu an?Kafamda tekrar hazırlanma düşüncesi dönüp duruyor. Hazırlanırsam, tercih olarak ne yazarım net bi kararım yok ama bölümümü sevmediğim bariz. Sizce ne yapmalıyım?
Kafamda tekrar hazırlanma düşüncesi dönüp duruyor. Hazırlanırsam, tercih olarak ne yazarım net bi kararım yok ama bölümümü sevmediğim bariz. Sizce ne yapmalıyım?
Biraz geç kalınmış gibi ama kendinize güveniyor sanız girin şimdi ki bölümünüz neKafamda tekrar hazırlanma düşüncesi dönüp duruyor. Hazırlanırsam, tercih olarak ne yazarım net bi kararım yok ama bölümümü sevmediğim bariz. Sizce ne yapmalıyım?
Bende girmeyi düşünüyorum canım. Hangi bölümdesin şu an?
Biraz geç kalınmış gibi ama kendinize güveniyor sanız girin şimdi ki bölümünüz ne
Okumanın yaşı yok.Ekonometrideyim. Severek ilerleyemiyorum. Alttan ala ala gidiyor...ama yeniden girsem ne yazarım, onu da bilmiyorum..
Geç olduğunu düşünmüyorum. Sadece girersem yapacağım tercih hakkında netliğim yok...
Okumanın yaşı yok.
Ben sözelciyim açıktan okumayı düşünüyorum ama bölüm hakkında fikrim yok.
Birde lysye girmek zorunda mıyız? Sadece ygs olmuyor mu?
Ona nereden bakıcaz ki ya :/Bence de okumanın yaşı yok. Sadece istediğim bölüme karar vermeliyim. Verdiğim an, harekete geçicem..
İstediğin bölüme göre değişiyor. Bazı bölümler sadece ygs den alıyor bazısı ikisine de girmek zorundasın
Ona nereden bakıcaz ki ya :/
YGS ye iki ay var açıktan okuyorsanız diye dedim ben de çok iyi çalışmadığım için acaba seneye mi bıraksam diyorum ama siz yapacağınızı düşünüyorsanız girinEkonometrideyim. Severek ilerleyemiyorum. Alttan ala ala gidiyor...ama yeniden girsem ne yazarım, onu da bilmiyorum..
Geç olduğunu düşünmüyorum. Sadece girersem yapacağım tercih hakkında netliğim yok...
İncelemek lazım aynenEnsonki güncel üniversite yerleştirme puan listesi vardır. Hangi üni hangi bölüm kaç puanla alır diye yazan kitapçıklar var ya..
Orda puan türü yazar. Ygs mi, lys ile mi aldığı
Donusunboylemiolacakti öncelikle hoş geldin . Testin kaybolmasa topiğe uğrayacağın yok diye sitem ettikten sonra kuzu bende hiç birey testi yok
Buradan da çıkar mı bilmiyorum ama bu facede gruplar var ya ygs lys ile ilgili onlarda garanti çıkar . tek seferliğine gir grubun birine at testin kapak fotoğrafını kesin bilen çıkar :)
Hos buldum canim oncelikle kusura bakmayin zaten hesabi aktif edeli zaten cok olmadida son bi kac gundur biraz depresyon takiliyor gibiyim
Ondan pek ders calismadigim icin buraya girip gevezelik edip sizin motivasyonunuzada mani olmayayim dedim
Kac gundhr kitabi defteri yeni elime aldim desem yalan olmaz
Aslinda testi cozunce cok begenmedim sanki sorulari cok kaliteli gelmedi ama nerden baksan 300 soru var icinde bu yoklukta ikincisinide alamayacagima gore cevap anahtarinin pesine dustum
Sizler ne yapiyorsunuz nasilsiniz ders maratonu ne alemde
Ya aslinda normalde kis aylarini severdim ama havadan oldugunuda dusunmuyirum dogrusu sinav stresi mi artti yoksa yalnizliktan yada baska srylerden bunaldim anlamafimDepresyon tayfasına benide eklersek memnun olurum . Havalardan sanırım ...
Ya aslinda normalde kis aylarini severdim ama havadan oldugunuda dusunmuyirum dogrusu sinav stresi mi artti yoksa yalnizliktan yada baska srylerden bunaldim anlamafim
Ama bence sen girme su ara sinavlardan sonra girersin simdi depresyona girip zaman kaybetmek olnaz :)
Sahi senin neyin var
Kotu olmus yaAy evvel baya dertliymisim. Senin neyin var