susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Bu günden itibaren her gün kitap açıyorsun buraya neler yaptığını yazıyorsun şuan hedefleri alallım bakalım neler miş
AY benimki hayaller hayatlar olur
Ben bana kalsa avukat olcam
Meslek çıkışlıyım sayısalım anca bana yeter
Heheheheh
Hala karar vermedim açıkçası

Ben evde internet kullanmıyorum canım, telefondaki de ancak bana yetiyor

Al benden de aynı dert . Ben bazı hocaların videolarını internet sitesinden indirdim pc var . İşte pc ye flaşla videoları aktarıp izliyorum . Evde pc yada flaş bağlayabileceğin bir ekran varsa internet cafe belli bir miktara indiriyor canım 20 filan veriyorsun 50-70 video ya :) Bir de öğrencisin diye iyi davranıyorlar filan

Adam inanmaz ki
6 sene önce girdim ilk ygsye ben
Kazanmştım iki yıllık bir bölüm söylemeyeyşm şimdi gitmedim.
İyiymiş bak bunu düşüneyim

Unutma Ahu 10 yil oncede boyle afedersin afkuruyorlardi.Okur okmuaz dedim ha bunlar lahmi. Lahmiler takilmmaya degnez!
kelimelerin anlamını bilmiyor olsamda anladım haklısın insanlar boş konuşuyor neyseki bugün toparladım tarih coğrafya ve 30 paragraf çözdüm kızlar ben bütün konuları çalışıyorum siz YGS konuları mı çalışıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz

Haftada 4 gün ygs/ 2 gün lys matematik /1 gün sadece edebiyat çalışıyorum.

Off calisamiyorum hic.
1 saatte calisilacak seyi 3 saate yayiyorum. Ve telefon beni o kadar etkiliyor ki hep elimde. Soru cozerken elime telefonu aliyorum bi bakiyorum 1 saat gecmis
Bu telefon konusunda onerisi olan var mi kizlar ?

Kızlar merhaba
Ben 2015te ygsye girdim şuan üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim. Bu sene tekrar sınava girmeyi düşünüyorum ancak müfredatla ilgili hiçbir fikrim yok, sadece değiştiğini biliyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Sayısalcıyım...

Merhaba kızlar ben çook sinirliyim çalışmam tam gaz devam ederken yengem hastaheneye girdi mecbur yanında kalıyorum sizin nasıl geçiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…