- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.043
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Evet ben de öyle biliyorumeğer yanlış bilmyorsam.
Bu arada ben de ygs çalışıorum.10 günden fazla oldu ama kitap açmayalı
AY benimki hayaller hayatlar olurBu günden itibaren her gün kitap açıyorsun buraya neler yaptığını yazıyorsun şuan hedefleri alallım bakalım neler miş
AY benimki hayaller hayatlar olur
Ben bana kalsa avukat olcam
Meslek çıkışlıyım sayısalım anca bana yeter
Heheheheh
Hala karar vermedim açıkçası
Ben evde internet kullanmıyorum canım, telefondaki de ancak bana yetiyorArtık bir çok youtube kanalı sayesdinde matematik çok kolay
Ben evde internet kullanmıyorum canım, telefondaki de ancak bana yetiyor
Adam inanmaz kiAl benden de aynı dert . Ben bazı hocaların videolarını internet sitesinden indirdim pc var . İşte pc ye flaşla videoları aktarıp izliyorum . Evde pc yada flaş bağlayabileceğin bir ekran varsa internet cafe belli bir miktara indiriyor canım 20 filan veriyorsun 50-70 video ya :) Bir de öğrencisin diye iyi davranıyorlar filan
Adam inanmaz ki
6 sene önce girdim ilk ygsye ben
Kazanmştım iki yıllık bir bölüm söylemeyeyşm şimdi gitmedim.
İyiymiş bak bunu düşüneyim
kelimelerin anlamını bilmiyor olsamda anladım haklısın insanlar boş konuşuyor neyseki bugün toparladım tarih coğrafya ve 30 paragraf çözdüm kızlar ben bütün konuları çalışıyorum siz YGS konuları mı çalışıyorsunuz nasıl yapıyorsunuzUnutma Ahu 10 yil oncede boyle afedersin afkuruyorlardi.Okur okmuaz dedim ha bunlar lahmi. Lahmiler takilmmaya degnez!
kelimelerin anlamını bilmiyor olsamda anladım haklısın insanlar boş konuşuyor neyseki bugün toparladım tarih coğrafya ve 30 paragraf çözdüm kızlar ben bütün konuları çalışıyorum siz YGS konuları mı çalışıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz
selam kızlar hoş geldiniz :) bir durum yoklaması alalım . kimler hangi konularda denemeler nasıl :)
Kızlar merhaba
Ben 2015te ygsye girdim şuan üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim. Bu sene tekrar sınava girmeyi düşünüyorum ancak müfredatla ilgili hiçbir fikrim yok, sadece değiştiğini biliyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Sayısalcıyım...
Yani burdan baktım tabi de son sınıfta olanlar soru bankalarıyla vs kıyaslamasını daha iyi bilirler diye sordum