- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Bak bak ne kadar da benziyoruzzz[/QUOTE
Aynı mesleğe sahip oluruz umarım
İlk kez benimle aynı hedefe sahip biri çıktı . Çok heycan yaptım
Lys ne alemde ? Hedefine yakın hissediyor musun ? Ygs ne alemde .
:O Geçen sene Tm 3 kaçtı ben 331 yaptımLYS mat 0 edebiyat ve coğrafya iyi. Temel yok , dershane yok elimden geleni yapıyorum.
Allah'ın izniyle kazanıcakmışım gibi hissediyorum ama... (geçen senede kazanıyordum sözde)
:O Geçen sene Tm 3 kaçtı ben 331 yaptım
benim TS ler çok iyiydi
357 idi ts den girmedim. Beni mat mahfetti.
Ygs ve lys de toplam 4 mat yaptım düşün halimi... offf
Edebiyat dâhisi misin hayırdır :O 4 matematikle nasıl yaptın 357 sırları bekliyorum
Edebiyat dâhisi misin hayırdır :O 4 matematikle nasıl yaptın 357 sırları bekliyorum
Hangi kaynakları kullanıyorsun ? sanırım full çektin edebiyatı yada geometrin iyiEdebiyatım hep iyiydi benim. Okul puanım yüksek birde onun etkisi var.
Hangi kaynakları kullanıyorsun ? sanırım full çektin edebiyatı yada geometrin iyi
Sen kaç mat yaptın ? Şu an kaç yapıyorsun?
Hayır kızne yaptın o kadar çok yapmadım. Puanım fazla değil ki yarın atarım netlerimi.
Fem, limit bir de ince özet kitabı. 5 soru bankası bitirdim sanırsam.
Ben ygs de hastalandım :) Normalde denemede 20 net yapıyordum . Sınavda 15 net yaptım Lys de 8 net yaptım sanırım :)
Ayy keşke ben yapabilseydim o netleri
Önerin var mı? Mat için 15 net yapsam havalara uçarım
5 soru bankası ne demek ! Bende limit sipariş ettim gelecek inş .
Bu arada bu seneki netlerin geeçen seneden kötü :))
Sen de sadece edebiyat Coğrafya çözsen sende 5 kitap bitirirdin. Birey yayınlarını tavsiye ederim.
Mat 1 kolay bende lys de tökezlicem gibi . Önerim bolca ders dinle mesela aç konuyu önce hocanın çöüzümü dinle sonra sen yaz çöz . Bolca soru çöz