susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

istanbul tercümanlık
Gözlerini kapatıp İstanbul da olduğunu hayal et mesela :)
üniversitenin kapısından girdiğini hayal et
kar yağıyor ya hani
istanbula okula o kampüse karın nekadar yakışacağını düşün :)
tek bir yıl feda edip, bütün ömrünün en güzel günlerini en verimli günlerini geçireceksin inşallah

Düşünüyorum işe yarıyor ama ben hep şuanda yaşıyorum mesela bugün veya dün kötü bir şey olduysa o beni hep engelliyor yaş kaç bu arada :) güzel dileğiniz için de teşekkür ederim bu arada :)

30 yasindayim canim ben :)
Yani konumun nedir bilemiyorum.
Lise yeni mi bitti yoksa ikinci universiteyi mi denemek amacin evlimisin v.s. :)
Velevki liseden mezun olup unv ye hazirlanma caginda isen. Lutfen baska carenin olmadigini dusun.
Yok tercumanligi kendini geliştirmek yaptiklarinin uzetine bir tugla daha koymak istiyorsan o olaylara kapa gozletini kulaklarini diplomani aldigini hayal et.
Hayatta imkansiz diye birsey yok :)

Daha acı ve size gaz verecek birşeyler yazmak isterim fazla ayrıntı vermeden.
geçmiş zamanlarda sınavın birinde gönüllü gözetmen olmuştum engelliler için yapılan bir sınav. (engelli diyen ben değilim maalesef sistem)
kör biliyor musunuz, görmüyor gözleri
iki kişi gözetmeniz bu çocuk için
yanına oturdum soruları tek tek okuyorum, öyle bir irade ki hem dinliyor hem de anlamaya çalışıyor üstelik 5 şıkkı aklında tutmak zorunda
bazen hocam şu şıkkı birdaha okur musunuz diyor utanarak (((
hocam diyor bana öyle bir vasfım yokken üstelik
ben ilk defa hayatımda ogün isyan ettim Allah affetsin ettim ((
o yapıyor, deniyor emek veriyor sözde engelli, biz sözde tam lar bu çocuğa engelli adını vermişiz....
çok utandım, şikayet ettiğim herşeyden her zorluktan utandım,
ana baba vermiş altına arabayı özel üniversitede zorla okuyan cuppa cuppa gezen serseri tiplere baktım birde :))))
o çocuk edebiyat bölümünde şimdi :) üniversitede, okuyorrr...

ben daha ne yazayım :)

Bir kaç gündür ben yazmıyorum kimse yazmıyor ?
Huuuu huuuu kimse yok mu ?
Babamla konuştum hocalara geldik diye bir sayfa var adamların ygs matematik adına 117 tane videosu var hepsini indirilmesini sağlayacak inşallah
Bu gün 20 tane paragraf çözdüm 3 yanlışım çıktı :)
Coğrafyadan da konu tekrar ettim . Çalışmam azmim için dua istiyorum kızlar hiç gelmiyor içimden

tesekkurler OKYANUSYAA :)) herkes uyuyormu kizlar?

kızlar ne alemdesiniz çalışmalar nasıl gidiyor.

Bunların bildirimi bana gelmedi

Helal olsunya başka ne denir ki . Nazarda değmesin maşallah . Rabbim onun için hayırlısını versin hep

Susmayankalem yapamadığın soruları tosbik ,sorun kalmasın gibi uygulamalar var onlara atsana. Ben öyle yapıyorum:)

Kuzum benim netim yok . Devlete bağlı bir net var bilgisiyarda onu kullanıyorum gece gece parlak zeka adlı konumu okursan anlarsın beni

Ama beni düşünüp öneri yapman oooo kaadr güzel ki

Kızlar herkese merhaba ciddi şekilde sinirim lackalaşı sebebi çevre ve aile eleştirileri herkes kötü şekilde yargılıyor yok 10 yıl önce nerdeydim yeni mi uyandım kısaca, yaşım itibariyle alaya alıyorlar bende hala liseyi bitirmedim insanın morali bozukken de veremiyor aklını sonra da huzursuz oluyorum çalışmadğm için

Tokatlıyım ama kan kardeşim( ilk doğduğumda bana kan veren abi ) laz benim kanımda laz kanı var kültürünü filan çok severim anlıyorum birazda Sen nerelisin :)
Belli
Lahmiyi herkes bilmez.ben de lisedeyken bir günn arkadaşın biri beni sinir etti, afkur dedim böle kaldı

Trabzon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…