susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Deneme çözerek geldimmm
Matematikten sadece 6 netim çıktı ygs nin 1/5 ni bititdim bir de eşit ağırlık olacağım

Buna keza sözellerim aşırı iyi geldi Türkçe 31 net Sosyal 34 net darısı matematiğe siz deneme çzömüyor musunuz kızçeler

Deneme sonucu ygs 5 323 :)

Ahuu14 Tursu sever ashy OKYANUSYAA birkitap

Özellikle 1 kitap senin durumunu çok merak ediyorum :)) Hocan ile durumlar nasıl kuzu anlat bakalım neler var neler yok

hos bulduk, evet bakalim nasil yapacagim bir dusuneyim:)) sizin programiniz nasil görunuyor? :)

Sayfa 44 de ilk haftanın programı var ben sadece Türkçe matemetik tarih felsefe coğrfya çözmüştüm bu hafta yeni bir tene daha yaptım

Ben ygs yi 5 e ayırdım 5 adımda diye kitabım var inşallah her hafta 1 adım bitirmek amacındayım :)
Denemelerimde ilk sayfada yazıyor zaten bakalım hayırlısı afiyetlisi :)

yasiniz kacti?:) benim yasim 21 bu arada insallah gec degildir kendimi gec kalmis gibi hissediyorum her seye,
birde yurtdisindayim , bu topigi okuyunca motivasyon oluyor:)) evet aynen öyle hayirlisi tabikide:d

yasiniz kacti?:) benim yasim 21 bu arada insallah gec degildir kendimi gec kalmis gibi hissediyorum her seye,
birde yurtdisindayim , bu topigi okuyunca motivasyon oluyor:)) evet aynen öyle hayirlisi tabikide:d

Bende 20 yaşındayım bence geç değil Üniversite okusakta olucaz 26-30 yaşlarında okumasakta :)Bu arada sizde yazın biz motive olalım

evet haklisin umarim hepimiz ulasiriz hayallerimize :) ulasana kadar devam edicez!
simdilik motivasyon olarak bi plan yapicam ondan sonra da elbette buraya yazarak motive oluruz dimi

tatlım eşit ağırlık yada sözelcisin değil mi, şimdiki sitemi pek bilmiyorum geçen sene sınava girmiştim 12-13 sene sonra tuhaftı ama zor değildi. ilk sınavda nekadar yaparsan ikinciyi okadar etkiliyor diye biliyorum.
matematikten direk konu çalışıyor musun. eksiklerini tamamlamak için bolca soru örneklerine bak, hocalarısı sıkıştır diblerinden ayrılma varsın usansınlar. gerçekten ilk aşama zor değil benim sadece 2 yanlışım çıkmıştı fakat sözelde gümlemiştim :))
iyi anlatan ve emek veren bir hocaya denk gelirsen ilk aşamayı herkes geçer

Bu arada yeni jeton düştü. gece yazmışsınız, bu saatte çalışıyorsunuz öyle mi :))
kazanan siz olacaksınız eğer gerçekten öyleyse
afferin kızlar :)

OKYANUSYAA . ben bu sene evde hazirlaniyorum :) esit agirligim. Cözemedigim sorulari kk ya atmaya karar verdim bakalim kimler cozer boyle bir topik acmistim bu gunde sorulari atacagim insallah

OKYANUSYAA . ben bu sene evde hazirlaniyorum :) esit agirligim. Cözemedigim sorulari kk ya atmaya karar verdim bakalim kimler cozer boyle bir topik acmistim bu gunde sorulari atacagim insallah
oyyyy :)))
rabbim sana yardım etsin inşallah, emeğini boşa çıkarmasın
özellikle takip edeceğim seni :)
ben sorularına yetişebilir miyim bilemiyorum ama öğretmen arkadaşlarımdan da yardım alırım
yeter ki çalış sen ve inşallah istediğin yere gel

Ben Son günlerde hiç çalışmıyorum yine hele bugün biri beni kendime getirsin,çıkarsın bu durumdan

İnşallah geleceğim :) Böyle bana destek olan birilerini görmek o kadar güzel ki
Allah cc senden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…