- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.043
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Çalış canım bende başladım biz elimizden geleni yapalım allah kerimHelal olsun ya cok sevindim Ahu . Masallah kuzum sana ben yeni calismaya baslayacagim suan senlen gaza geldim :*
Çalış canım bende başladım biz elimizden geleni yapalım allah kerim
Cok iyisiniz kizlar, bende calismaya baslayacagim önce bir program hazirlamam lazim, birde yorgunum nedense motivasyon iniyor..
Hoş geldin program önemli ve program gerçekten motivasyona iyi geliyor :)
hos bulduk, evet bakalim nasil yapacagim bir dusuneyim:)) sizin programiniz nasil görunuyor? :)
yasiniz kacti?:) benim yasim 21 bu arada insallah gec degildir kendimi gec kalmis gibi hissediyorum her seye,
birde yurtdisindayim , bu topigi okuyunca motivasyon oluyor:)) evet aynen öyle hayirlisi tabikide:d
tatlım eşit ağırlık yada sözelcisin değil mi, şimdiki sitemi pek bilmiyorum geçen sene sınava girmiştim 12-13 sene sonra tuhaftı ama zor değildi. ilk sınavda nekadar yaparsan ikinciyi okadar etkiliyor diye biliyorum.Deneme çözerek geldimmm
Matematikten sadece 6 netim çıktı ygs nin 1/5 ni bititdim bir de eşit ağırlık olacağım
Buna keza sözellerim aşırı iyi geldiTürkçe 31 net Sosyal 34 net darısı matematiğe siz deneme çzömüyor musunuz kızçeler
Deneme sonucu ygs 5 323 :)
Ahuu14 Tursu sever ashy OKYANUSYAA birkitap
Özellikle 1 kitap senin durumunu çok merak ediyorum :)) Hocan ile durumlar nasıl kuzu anlat bakalım neler var neler yok
oyyyy :)))OKYANUSYAA . ben bu sene evde hazirlaniyorum :) esit agirligim. Cözemedigim sorulari kk ya atmaya karar verdim bakalim kimler cozer boyle bir topik acmistim bu gunde sorulari atacagim insallah
nereyi istiyorsun hangi şehir bölüm :)Ben Son günlerde hiç çalışmıyorum yine hele bugünbiri beni kendime getirsin,çıkarsın bu durumdan
oyyyy :)))
rabbim sana yardım etsin inşallah, emeğini boşa çıkarmasın
özellikle takip edeceğim seni :)
ben sorularına yetişebilir miyim bilemiyorum ama öğretmen arkadaşlarımdan da yardım alırım
yeter ki çalış sen ve inşallah istediğin yere gel
istanbul tercümanlıknereyi istiyorsun hangi şehir bölüm :)
Sen geleceksin vatanın, umutsun ülkeye
İnşallah geleceğim :) Böyle bana destek olan birilerini görmek o kadar güzel ki
Allah cc senden razı olsun